Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο??

JeffAkoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ένα γεγονός και μόνο που θα μπορουσε να σώσει την ανθρωπότητα. Αν δεν υπήρχε ο Χιτλερ ίσως να υπήρχε στην θέση του ο Σταλιν ή κάποιος άλλος.

Η βλακεία της ανθρωπότητας δεν μπορεί να αλλοιωθεί με ένα γεγονός και μόνο.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα μετέφερα κάπως όλη την επιστημονική γνώση που υπάρχει σήμερα και θα δοκίμαζα να πάω σε μια εποχή που θα μου επέτρεπε να κατευθύνω την ανθρωπότητα ώστε να εξελιχθεί εξ αρχής σε κάτι άλλο. Θα τους έδινα κι ένα boost διδάσκοντάς τους όσα μπορώ από τις πληροφορίες που έφερα πίσω και θα περνούσα μαζί τους την υπόλοιπη ζωή μου (αφήνοντάς τους τις πληροφορίες μετά το θάνατό μου).

Δεν ενδιαφέρομαι, όπως καταλαβαίνετε, για μια ελαφρώς αλλαγμένη σύγχρονη ιστορία. Αν έκανα το ταξίδι, θα του έδινα να καταλάβει.

Δημοσ.
Να συνεχίσω και εγώ με τους φόνους..

Θα σκότωνα τον Ιωάννη Μεταξά.:-)

Γιατί τι σου εκανε?

Θα γυρνούσα 2 μέρες πριν απο σήμερα και θα ξαναέπαιζα το τζόκερ :P

Είναι η καλυτερη ιδέα που άκουσα μέχρι τώρα...

Δημοσ.

Θα προειδοποιούσα τον Ρωμανό για το Μανζικερτ. Ή ακόμη καλύτερα τους Πέρσες και τους Βυζαντινούς το 600 για τους Άραβες.

Δημοσ.

Θα πήγαινα στην εποχή του Πυθαγόρα και θα τον άφηνα μαλάκα αποδεικνύοντας το θεώρημα του με τουλάχιστον 80 διαφορετικούς τρόπους, όταν αυτός θα χάρασε ακόμα τετραγωνάκια στην άμμο. Θα έμενα και στην ιστορία.

Δημοσ.
Εγώ θα μετέφερα κάπως όλη την επιστημονική γνώση που υπάρχει σήμερα και θα δοκίμαζα να πάω σε μια εποχή που θα μου επέτρεπε να κατευθύνω την ανθρωπότητα ώστε να εξελιχθεί εξ αρχής σε κάτι άλλο. Θα τους έδινα κι ένα boost διδάσκοντάς τους όσα μπορώ από τις πληροφορίες που έφερα πίσω και θα περνούσα μαζί τους την υπόλοιπη ζωή μου (αφήνοντάς τους τις πληροφορίες μετά το θάνατό μου).

Δεν ενδιαφέρομαι, όπως καταλαβαίνετε, για μια ελαφρώς αλλαγμένη σύγχρονη ιστορία. Αν έκανα το ταξίδι, θα του έδινα να καταλάβει.

ΛΟΛ τζάμπα που θα σκότωναν τον χιτλερ , το στάλιν και τους ανθρωποφάγους οι απο πάνω. Θα έπρεπε να γυρήσουν ξανά πίσω και να σκοτώσουν και εσένα. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...