The_Judas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχει ένα γεγονός και μόνο που θα μπορουσε να σώσει την ανθρωπότητα. Αν δεν υπήρχε ο Χιτλερ ίσως να υπήρχε στην θέση του ο Σταλιν ή κάποιος άλλος. Η βλακεία της ανθρωπότητας δεν μπορεί να αλλοιωθεί με ένα γεγονός και μόνο.
teo64x Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θα μετέφερα κάπως όλη την επιστημονική γνώση που υπάρχει σήμερα και θα δοκίμαζα να πάω σε μια εποχή που θα μου επέτρεπε να κατευθύνω την ανθρωπότητα ώστε να εξελιχθεί εξ αρχής σε κάτι άλλο. Θα τους έδινα κι ένα boost διδάσκοντάς τους όσα μπορώ από τις πληροφορίες που έφερα πίσω και θα περνούσα μαζί τους την υπόλοιπη ζωή μου (αφήνοντάς τους τις πληροφορίες μετά το θάνατό μου). Δεν ενδιαφέρομαι, όπως καταλαβαίνετε, για μια ελαφρώς αλλαγμένη σύγχρονη ιστορία. Αν έκανα το ταξίδι, θα του έδινα να καταλάβει.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα πηγαινα με στοιχεια παρμενα απο τωρα και θα πηγαινα να γινω ενας απο τους "γιγαντες" της Microsoft.
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Να συνεχίσω και εγώ με τους φόνους.. Θα σκότωνα τον Ιωάννη Μεταξά. Γιατί τι σου εκανε? Θα γυρνούσα 2 μέρες πριν απο σήμερα και θα ξαναέπαιζα το τζόκερ Είναι η καλυτερη ιδέα που άκουσα μέχρι τώρα...
slipknot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα μπαζωνα την Κερκοπορτα. μαζι σου... Πω ναι, αυτό θα την απέτρεπε.
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Χρυσος Αιωνας. Θα τους εξηγουσα την κατασταση στην σημερινη Ελλαδα, γιατι μου αρεσει να ξενερωνω κοσμο.
nikosBruin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα προειδοποιούσα τον Ρωμανό για το Μανζικερτ. Ή ακόμη καλύτερα τους Πέρσες και τους Βυζαντινούς το 600 για τους Άραβες.
Blondeamon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα βίαζα τη holy mary οπότε σήμερα θα ήμουν ο Θεός.
pournaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα καθαριζα την κερκοπορτα απο τα μπαζα (ετσι κι αλλιως μονος μου θα μπαινοβγαινα).
user12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα σκοτωνα μια πεταλουδα για να δω τι επιδρασεις θα ειχε ( και μετα θα ξενερωνα)
Praetorianos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα πήγαινα στην εποχή του Πυθαγόρα και θα τον άφηνα μαλάκα αποδεικνύοντας το θεώρημα του με τουλάχιστον 80 διαφορετικούς τρόπους, όταν αυτός θα χάρασε ακόμα τετραγωνάκια στην άμμο. Θα έμενα και στην ιστορία.
Fidelio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θα μετέφερα κάπως όλη την επιστημονική γνώση που υπάρχει σήμερα και θα δοκίμαζα να πάω σε μια εποχή που θα μου επέτρεπε να κατευθύνω την ανθρωπότητα ώστε να εξελιχθεί εξ αρχής σε κάτι άλλο. Θα τους έδινα κι ένα boost διδάσκοντάς τους όσα μπορώ από τις πληροφορίες που έφερα πίσω και θα περνούσα μαζί τους την υπόλοιπη ζωή μου (αφήνοντάς τους τις πληροφορίες μετά το θάνατό μου). Δεν ενδιαφέρομαι, όπως καταλαβαίνετε, για μια ελαφρώς αλλαγμένη σύγχρονη ιστορία. Αν έκανα το ταξίδι, θα του έδινα να καταλάβει. ΛΟΛ τζάμπα που θα σκότωναν τον χιτλερ , το στάλιν και τους ανθρωποφάγους οι απο πάνω. Θα έπρεπε να γυρήσουν ξανά πίσω και να σκοτώσουν και εσένα.
thief7710 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Θα εκανα χαλαστρα στους γονεις μου στο πρωτο τους ραντεβου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.