Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο??

JeffAkoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι όλοι το έχουμε σκεφτεί για να διορθώσουμε καταστάσεις ή να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που στο παρελθών δεν δώσαμε σημασία…

Χωρίς όμως να βάζω περιορισμούς στην χρονολογία ή καλυτέρα στην περίοδο της ιστορίας του ανθρώπου που θα θέλαμε να βρεθούμε….

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έπαιρνα μαζί μου την ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου και το laptop τιγκαρισμένο από cache της wiki και θα τα έδινα στον Αδόλφο.

Δημοσ.
Εγώ πάλι θα έπαιρνα μαζί μου την ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου και το laptop τιγκαρισμένο από cache της wiki και θα τα έδινα στον Αδόλφο.

...και με λίγο reversed engineering θα κέρδιζε στα σίγουρα τον πόλεμο :lol::lol:

Δημοσ.

Εγώ θα σκότωνα τον Lucifer να μην προλάβει να το κάνει. Και μετά θα το έκανα εγώ. Έτσι για να δημιουργήσω χρονικό παράδοξο που πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα.

Δημοσ.

ts ts ts ... θα πήγαινα πίσω στην προηγούμενη τρίτη δευτέρα , δεν ξέρω πότε είναι να δω τους αριθμούς το λοττο. Μετά θα ξαναρχόμουνα στο τώρα για να κάνω book στα πρώτα εισητήρια.

εχμ,αφου πρώτα πάρω ενα staion με 250 άλογα , το φορτώσω με εξοπλισμό και τον πούλο για 5 χρόνια στην ευρώπη. Για αρχή..

Δημοσ.

Θα πήγαινα στην Ελλάδα του 1860 και θα αγόραζα από ένα τεύχος από όλες τις σπάνιες εφημερίδες που κυκλοφορούσαν τότε ,

μετά, θα τις έφερνα στην εποχή μας ,τώρα δυστυχώς με πολύ ψάξιμο και πολύ χρήμα βρίσκω κάποιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...