JeffAkoS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είναι κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι όλοι το έχουμε σκεφτεί για να διορθώσουμε καταστάσεις ή να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που στο παρελθών δεν δώσαμε σημασία… Χωρίς όμως να βάζω περιορισμούς στην χρονολογία ή καλυτέρα στην περίοδο της ιστορίας του ανθρώπου που θα θέλαμε να βρεθούμε….
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 "Θα σκότωνα το μωρό-Χίτλερ." Σοβαρά τώρα, θα φώναζα "Τραβήξου πατέρα!".
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 γιασένα ή για τον χίτλερ?? Ε δε θα φώναζα "πατέρα" τον πατέρα του Χίτλερ.
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι θα έπαιρνα μαζί μου την ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου και το laptop τιγκαρισμένο από cache της wiki και θα τα έδινα στον Αδόλφο.
arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι θα έπαιρνα μαζί μου την ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου και το laptop τιγκαρισμένο από cache της wiki και θα τα έδινα στον Αδόλφο. ...και με λίγο reversed engineering θα κέρδιζε στα σίγουρα τον πόλεμο :lol:
Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θα σκότωνα τον Lucifer να μην προλάβει να το κάνει. Και μετά θα το έκανα εγώ. Έτσι για να δημιουργήσω χρονικό παράδοξο που πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα.
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Sellers, σήμερα είναι καλή μέρα, έχω γενέθλια.
Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πωω, της πόπης θα γίνει με αυτό το παράδοξο. Τι Heinlein και μαλακίες...
Fidelio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ts ts ts ... θα πήγαινα πίσω στην προηγούμενη τρίτη δευτέρα , δεν ξέρω πότε είναι να δω τους αριθμούς το λοττο. Μετά θα ξαναρχόμουνα στο τώρα για να κάνω book στα πρώτα εισητήρια. εχμ,αφου πρώτα πάρω ενα staion με 250 άλογα , το φορτώσω με εξοπλισμό και τον πούλο για 5 χρόνια στην ευρώπη. Για αρχή..
NOMIKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Θα πήγαινα στην Ελλάδα του 1860 και θα αγόραζα από ένα τεύχος από όλες τις σπάνιες εφημερίδες που κυκλοφορούσαν τότε , μετά, θα τις έφερνα στην εποχή μας ,τώρα δυστυχώς με πολύ ψάξιμο και πολύ χρήμα βρίσκω κάποιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.