Sadamiraq Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Αν και δεν ξερω σιγουρα αν ταιριαζει το συγκεκριμενο θρεντ εδω,οι διαχειριστες μπορουν να το μεταφερουν εκει που ταιριαζει περισοτερο Το ερωτημα μου ειναι:Σκεφτομαι για mobile internet και δεν ξερω πολλα πανω σε αυτο,θα επιλεξω κατι σε unlimited χωρις netbook δωρεαν γιατι δεν ξερω ποτε θα το διακοψω,τα ερωτηματα μου ειναι 1:Τι να διαλεξω? VODAFONE η WIND?Ποιο ειναι καλυτερο?Και τα δυο το unlimited το προσφερουν με 50 ευρω(Cosmote δεν το σκεφτομαι καν,εχω φιλους που καναν την λακαμια και δεν επιανε στο σπιτι,με τα χιλια ζορια)Απο Vodafone που εχει ο ξαδελφος μου ειναι οκ,απο wind τι γινετε? 2:Εφοσον ειπα οτι δεν θελω με δωρεαν netbook αρα και χωρις 24μηνη δεσμευση,εχω καποια αλλη χρονικη δεσμευση και απο τις δυο εταιριες? 3:Σε ποσες μερες θα εχω ιντερνετ απο την μερα που θα κανω αιτηση? Ευχαριστω,ελπιζω να μην σας κουρασα
trikkk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 1. Vodafone, Wind ή Cosmote θα διαλέξεις με βάση το σήμα στην περιοχή που πιστεύεις ότι θα το χρησιμοποιείς πιο πολύ. Συγκεκριμένα σε ενδιαφέρει αν υπάρχει κάλυψη 3G και πόση είναι αυτή (Το ελέγχεις με το σήμα ενός 3G κινητού) Φαντάζομαι ότι όλες οι εταιρίες κάνουν κάποια προσφορά, απλά για την Wind που ξέρω καλύτερα σου δίνει : 30% έκπτωση σε οποιοδήποτε οικονομικό πρόγραμμα Adsm για τον 1ο χρόνο, εάν έχεις και συμβόλαιο κινητού Wind και Σου δίνει δωρεάν για 2 μήνες το Adsm στο απεριόριστο πρόγραμμα και μετά σε όποιο πρόγραμμα θές με 53% έκπτωση για πάντα, εάν κάνεις σύνδεση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Double Play Tellas -όχι μόνο για τον 1ο χρόνο, όπως η πάνω προσφορα-. 2. Σε κανονική περίπτωση πρόκειται για συμβόλαιο ενός έτους. Στην πιο πάνω προσφορά της Tellas & Adsm όμως είναι δωρεάν για δύο μήνες στο απεριόριστο όπως είπα, αλλά επίσης αν το γυρίσεις πίσω μέσα σε 2 μήνες το δέχονται και δεν πληρώνεις τίποτα. Αν συνεχίσεις όμως ισχύει η διάρκεια συμβολαίου του ενός έτους. 3,Την ίδια μέρα
_filippos_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Εδώ και 2 μέρες ενεργοποίησα το ADSM στην Wind. Δεν προκειται να το χρησιμοποιήσω ως κύρια σύνδεση, αφού έχω conn-x. Το ήθελα για τις περιπτώσεις που βρίσκομαι σε ταξίδι, γι αυτό τον λόγο και πήρα καρτοκινητό F2G κι ενεργοποίησα το Non Stop (2 ή 7 μέρες). Το Σάββατο (πριν απο 6 μέρες) έκανα μια έρευνα αγοράς στα τοπικά μαγαζιά (του Βόλου) των Vodafone, Cosmote, Wind, Γερμανός και οι τιμές του 3G usb dongle/modem κυμαίνονταν στα 170 ευρώ (χωρίς συμβόλαιο) πράγμα που με απογοήτευσε αρκετά. Άσε που στο κατάστημα της wind μου είχαν αποκλείσει την χρήση ADSM με καρτοκινητό (!!!!). Προφανώς ήμουν πιο ενημερωμένος απο αυτούς! Γυρίζοντας στο σπίτι σκέφτηκα πως τα 3G usb modem είναι παντού τα ίδια, απλά η εταιρία κινητής αλλάζει, γι αυτό κι έψαξα στο ebay της Μ.Βρετανίας και βρήκα το Huawei E169G με το λογότυπο της 3 αλλά ξεκλείδωτο στην τιμή των 42ευρώ!! (μαζί με τα ταχυδρομικά) Αυτό δηλαδή σήμαινε πως θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και στην Ελλάδα χωρίς να πληρώσω τα νταβατζιλίκια των 170ευρώ! Το αγόρασα την Δευτέρα (πριν απο 4 μέρες) και την Τετάρτη (μετα απο 2 μέρες) μου ήρθε στο σπίτι απο Μ.Βρετανία! Έκπληκτος την Τετάρτη το πρωί κρατούσα στα χέρια μου το 3G modem (καθώς και μια κάρτα sim της 3) και σκεφτόμουν τον υπάλληλο της Wind που μου είχε πει πως αν το αγόραζα απο αυτούς θα μου το φέρναν απο την άλλη βδομάδα γιατι δεν το είχαν stock. Με το dongle να περιμένει στο σπίτι, πήγα στο περίπτερο κι αγόρασα ένα F2G νούμερο (για την ακρίβεια μου έδωσε κι άλλο ένα δώρο) και 10ευρώ χρόνο ομιλίας για να ενεργοποιήσω το Non Stop Internet των 2 ημερών κόστους 7 ευρώ. Επειδή έχω macbook, συνδέθηκα στην σελίδα της wind (απο το conn-x) για να κατεβάσω το προγραμματάκι που θα επικοινωνούσε με το 3G modem και απο το google να βρώ τους "driver" γιατί είχα ένα θεματάκι να το αναγνωρίσει το Snow Leopard. Τελικά δεν ξέρω εαν χρειάζονταν οι "driver" που βρήκα ή επαρκούσε μονο το πρόγραμμα απο την σελίδα της Wind αλλά είχα Internet over 3G (οχι Edge / GPRS) με συνολικό κόστος 49ευρώ! Απο τις ώρες που χρησιμοποιήσα το ADSM της Wind μπορώ να πώ πως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!
Sadamiraq Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μαλιστα,δλδ υπαρχει και αλος τροπος εκτως του να κανεις συμβολαιο με εταιρια?αρκει δλδ να εχεις το usb dogle?Και μια sim?και οι χρεωσεις πως γινονται?
_filippos_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μαλιστα,δλδ υπαρχει και αλος τροπος εκτως του να κανεις συμβολαιο με εταιρια?αρκει δλδ να εχεις το usb dogle?Και μια sim?και οι χρεωσεις πως γινονται? http://www.wind.com.gr/pages.fds?langid=1&pageid=1443
grhackergr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα εγω εχω κινητο με windows mobile και ενα πακετακι 1,5 gb τον μηνα με 13 ευρω τον μηνα (προσφορα απο vodafone). με αυτον τον τροπο εχω παντα ιντερνετ στο κινητο και οποτε θελω με κοινοχρηστη συνδεση δινω ιντερνετ στο λαπτοπ οπου κι αν ειμαι. χωρις μοντεμ χωρις τιποτα απλα απο το κινητο και αναλογα με το σημα που εχω εχω και την αναλογη ταχυτητα
Sadamiraq Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Mαλιστα,filipos αυτο δεν μου κανει δουλεια δυστηχως γιατι το χρησημοποιω καθημερινα το νετ,επισης να ρωτησω και κατι αλλο,αποτι ξερω αυτη η συνδεση ειναι μια sim σε ενα υsb στικ,αμα βαλω αυτη τη sim στο κινιτο,μπορει να εχω ιντερνετ και σε αυτο?Επισης παρομοια πακετα με της WIND υπαρχουν και σε Cosmote?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.