gf030 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τους τελευταιους δυο μηνες εχω προβληματα, αποσυνδεσεις και αλλα και θελω να ψαχτω με τη γραμμη μου. Υπαρχει κατι, προγραμμα ισως, που να μπορω να επιλεγω να κλειδωνω κατα βουληση σε χαμηλοτερη ταχυτητα;
saxon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τους τελευταιους δυο μηνες εχω προβληματα, αποσυνδεσεις καιαλλα και θελω να ψαχτω με τη γραμμη μου. Υπαρχει κατι, προγραμμα ισως, που να μπορω να επιλεγω να κλειδωνω κατα βουληση σε χαμηλοτερη ταχυτητα; Νομίζω οτι αν πάρεις τηλέφωνο και τους το πεις θα σου χαμηλώσουν την ταχύτητα συγχρονισμού. Εμένα μου την χαμήλωσαν όταν έβαλα connextv και είχα κάποια σπασίματα στις ταινίες...και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα τώρα.
gf030 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω οτι αν πάρεις τηλέφωνο και τους το πεις θα σου χαμηλώσουν την ταχύτητα συγχρονισμού.Εμένα μου την χαμήλωσαν όταν έβαλα connextv και είχα κάποια σπασίματα στις ταινίες...και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα τώρα. Αυτο εχει γινει ηδη, δεν εννοω κατι τετοιο. Θελω να τους πω να μου δωσουν φουλ την ταχυτητα μου, και απο κει και περα ψαχνοντας το θεμα να μπορω κατα βουληση να την ριχνω μονος μου. Edit: Κατι μου ειχε αναφερει ο poulinos, δεν θυμαμαι τι ακριβως... Ξανα Edit: Γινεται με το dmt tool, που ομως δεν υποστηριζει το ρουτερ μου, αρα δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.