LovingCrazy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 πήρα για την αδερφή μου το LENOVO IDEAPAD G550G 29582DU (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907131) και διαπίστωσα πως δεν έχει cd εγκατάστασης τα windows λέει είναι προεγκατεστημένα και μέσω μιας επιλογής onekey rescue system/one key recovery μπορείς να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας ακόμα δεν έχω ανοίξει το laptop γιατί είμαι στη δουλειά και διάβασα μόνο τις οδηγίες η ερώτησή μου είναι: συμβουλεύτετε να κάνω αυτό το αντίγραφο ασφαλείας με το που θα ανοίξω το pc; κρατάει τις ρυθμίσεις που έχεις μέχρι τη στιγμή που θα το δημιουργήσεις ή σου φτιάχνει ένα default αντίγραφο των windows όποτε και να το δημιουργήσεις; serial number των windows χρειάζεται για την ενεργοποίησή τους; γιατί δε βρήκα τίποτα μέσα στο κουτί ευχαριστώ
iant Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έχω το G530 και, χωρίς να ξέρω πολλά-πολλά, δημιούργησα από το Recovery partition του τα Recovery Media (έτσι τα λέει). Έκανα 3 DVD. Το πρώτο DVD έγινε bootable και εμφανίζει το ίδιο πρόγραμμα (Rescue and Recovery lalala) σαν αυτό που τρέχει όταν πατάς το ιδικό κουμπάκι . Τα αλλά δυο τι ρόλο βαράνε δεν κατάλαβα!!!! Προσπάθησα να κάνω restore (recovery) αλλά δεν το κατάφερα. Όταν πας από Rescue and Recovery να κάνεις Recovery ζητάει backup αρχείο!!!! Του δίνω τα άλλα 2 dvd - δεν του αρέσουν!!!! Ζητάει backup αρχείο!!!! Δηλαδή έπρεπε να κάνω backup τα partitions???? Και πάλι ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 DVD?????? P.S. Πάντως το Kubuntu 9.10 τρέχει ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.