fe31h Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας... Εχω μια εικονα η οποια εχει μεσα ενα πλαισιο με καποια "κουμπια".. Τωρα θελω αυτην την εικονα να την βαλω να φαινεται σε ολη την σελιδα [σαν φοντο δηλαδη] την οποια μετα θα την χωρισω σε κομματια με το <map> (καπως ετσι ειναι) μου την σπανε λιγο οι συντεταγμενες... εχετε κανενα κολπο να τις βρισκω με την μια και οχι λιγο λιγο... ενα αυτο... ενα αλλο ειναι να την χωρισω σε κομματακια και να την βαλω με την χρηση του <table>... λιγο βαβουρα στο photoshop αλλα οκ... νομιζω οτι ο δευτερος τροπος ειναι καλυτερος γιατι μετα που θα θελω πιθανον να βαλω στοιχεια μεσα στο πλαισιο κατω απο τα κουμπια θα δυσκολευτω με τον 1ο τροπο.. ολη αυτο που θελω δεν ξερω αν γινεται γιατι ειναι κατι που γινεται με τις flash σελιδες με λιγα λογια... να βαλω μια εικονα στην οποια μπορω να εισαγω μεσα λινκ κτλ... αυτο δεν το θελω να το κανω μεσα στο <body> γιατι ουτε λινκ μπορω να βαλω ουτε τιποτα... γινεται με αλλο τροπο?? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ελπιζω να εγινα κατανοητος... αν οχι [που ετσι νομιζω δηλαδη] τοτε να μου το πειτε να βαλω και την εικονα που λεω κτλ για να γινω κατανοητος στα σιγουρα... Ευχαριστω και περιμενω καποια απαντηση...
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας...Εχω μια εικονα η οποια εχει μεσα ενα πλαισιο με καποια "κουμπια".. Τωρα θελω αυτην την εικονα να την βαλω να φαινεται σε ολη την σελιδα [σαν φοντο δηλαδη] την οποια μετα θα την χωρισω σε κομματια με το <map> (καπως ετσι ειναι) μου την σπανε λιγο οι συντεταγμενες... εχετε κανενα κολπο να τις βρισκω με την μια και οχι λιγο λιγο... ενα αυτο... ενα αλλο ειναι να την χωρισω σε κομματακια και να την βαλω με την χρηση του <table>... λιγο βαβουρα στο photoshop αλλα οκ... νομιζω οτι ο δευτερος τροπος ειναι καλυτερος γιατι μετα που θα θελω πιθανον να βαλω στοιχεια μεσα στο πλαισιο κατω απο τα κουμπια θα δυσκολευτω με τον 1ο τροπο.. ολη αυτο που θελω δεν ξερω αν γινεται γιατι ειναι κατι που γινεται με τις flash σελιδες με λιγα λογια... να βαλω μια εικονα στην οποια μπορω να εισαγω μεσα λινκ κτλ... αυτο δεν το θελω να το κανω μεσα στο <body> γιατι ουτε λινκ μπορω να βαλω ουτε τιποτα... γινεται με αλλο τροπο?? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ελπιζω να εγινα κατανοητος... αν οχι [που ετσι νομιζω δηλαδη] τοτε να μου το πειτε να βαλω και την εικονα που λεω κτλ για να γινω κατανοητος στα σιγουρα... Ευχαριστω και περιμενω καποια απαντηση... Αν το παραθυρο που θες να βάλεις την εικόνα είναι μικρό και σταθερών διαστάσεων, τοτε ναι να το κανεις με map, αλλιως να το κανεις με flash. Αν αλλάζει διαστάσεις δεν θα δουλέψει σωστά το map. Όλα τα προγράμματα wysiwyg έχουν ευκολη δημιουργία map.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.