g3orgi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 γεια σας..θελω να κανω μια ερωτηση....τι διαφορα εχουν τα maltese απο τα Maltese toy?σε θεμα μεγεθουσ,τριχωματος και οτιδηποτε.
ManosR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είναι σχεδόν ίδιο το maltese toy με το maltese αν εξερεσεις κάτι λιγα κιλά διαφορά. Δέν ξέρω αν είναι αναγνωρισμένη ρατσα το maltese toy βεβαια. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το απλό maltese.
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Αυτά είναι λίγο μεγαλύτερα νομίζω. Oh wait...
g3orgi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 στο maltese μ την δινει λιγο π αν το αφησω ακουρευτο γινεται σαν κουρτινα..ειναι πολυ ασχημο ετσι...αν το κουρευω συχνα δεν θα υπαρχει προβλημα ε?
ManosR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον... αν το χτενίζεις καθε μέρα, που προβλέπεται για ενα maltese δεν έχει κανένα πρόβλημα. τωρα απο κεί και πέρα μπορείς να το πήγαίνεις μια φορά το μήνα σε ένα επαγγελματία dog groomer να στο φτιάχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.