_eLpiS_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Γίνανε μερικές αλλαγές! Θα ήθελα τη γνώμη σας!
_eLpiS_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα μπορείτε να ανεβάζετε τις δικές σας αγγελίες πώλησης!!! Επισής τις δικές σας προσφορές!
antonisid Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 * και αν σου πουν οτι δεν τους αρεσει μπαρουφες θα ειναι θα το πουν επιδη ζηλευουν να ξερεις Σώπα ρε φίλε που θα ναι και μπαρούφες κι ολας.Εβγαλες συμπέρασμα δηλαδή εσυ οτι σ οποιον δεν αρεσει ενα site θα ναι επειδη ζηλεύει ε? τραγικό
simossays Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 είναι χειροκίνητη η επιλογή; γενικά μου αρέσουν τα site με χειροκίνητες επιλογές που δεν τα αφήνουμε στον αυτόματο. πχ. για τις προσφορές από τα group buying sites, εγώ χαζεύω καμιά φορά ένα απλό blog με όλες τις προσφορές http://prosforesekptoseis.blogspot.com/ το οποίο μαζεύει όλες τις προσφορές από τα μεγάλα site και τα κατατάσσει ανά κατηγορία και ανά τιμή. Φυσικά το κάνουν δεκάδες άλλοι αυτό αυτόματα με xml αλλά μου αρέσει να υπάρχει ανθρώπινος έλεγχος. Το ίδιο ισχύει και για τους aggregators ειδήσεων, προτιμώ χειροκίνητες λύσεις από αυτόματα μηχανήματα όπως το google News που βάζει την επιστήμη μέσα στην τεχνολογία! καλή συνέχεια με τα site!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.