Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε μενα πάντως μια χαρά δουλεύει η skidrow , σβήνοντας το αρχείο που σας είπα (έχω παίξει 3-4 level)

Την παλεύει καθόλου η 4850 ή τζάμπα κατεβαίνει; :o

Βασικά την έχω στα 800/1150 οπότε ίσως έχει μια διαφορά σε σχέση με τη default (625/993), αλλά τεσπα, σε 1680χ1050, με dx10, με όλα τέρμα , χωρίς aa (δεν με αφήνει να βάλω) και 16af κυμαίνομαι απο 16-45fps και συνήθως γύρω στα 25-30fps που είναι πολύ οριακά, playable.

Παρατήρησα ότι όπου έχει πολλές πηγές φωτός (volumetric lighting λεγεται?) πέφτουν κατακόρυφα τα fps, αλλά ίσως παλι να φταίει και η μνήμη της κάρτας (512mb). Aν και εκ πρωτης όψεως δεν φαίνεται να έχει τα τρομερά γραφικά, που να λες ουαου τι παιχνιδάρα είναι αυτή, (βέβαια δεν έχω και dx11, και τώρα που το ξανασκέφτομαι τά χα συνδιάσει με crysis, παραλίες κλπ, οπότε είμαι λίγο αδικος αλλα αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση σε σχέση πάντα με τις απαιτήσεις που χει το παιχνίδι) , αλλα τα textures είναι πολύ υψηλής ανάλυσης και όχι στυλ modern warfare (νταξει είμαι και λίγο περίεργος με τα textures και εκνευρίζομαι όταν είναι θολά , ή χαμηλής ποιοτητας). Χαιρομαι που δεν έχω physX , καθώς το μόνο που θά βλεπα θα ταν κατι κουρέλια που κρέμονται απο τα κρεβάτια των ασθενών να κουνιούνται λίγο περισσότερο και λίγο παραπάνω καπνό.

Προσωπικά δεν μου πολυάρεσε ο θόρυβος που έχει στην εικόνα, αν και δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα, καθώς και θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει λίγο καλύτερα τα πρόσωπα τον υπολοίπων αλλά και πάλι τπτ σε ενοχλητικό βαθμό.

Επεξ/σία από EddieObscurant
Δημοσ.
Οκ,παντως μην περιμενεις να ειμαστε στα ιδια fps οσο εχεις dual core :devil:

Βασικά ρώτησα λόγω του σήματος της nvidia και physx που είδα στον τίτλο.

Δημοσ.
Βασικά ρώτησα λόγω του σήματος της nvidia και physx που είδα στον τίτλο.

Οπως το βλεπω μονο η 480 και η 5970 θα μπορουν να χωσουν AA σε dx11..........

Δημοσ.

Ok,here we go :lol:

Dx11 1680x1050 0xMSAA 16xAF και τα fps ειναι απο 17-35(Stock ρολογια η καρτα)

Τα γραφικα ειναι πολυ καλα,φυσικα δεν δικαιολογειται τετοια ηττα με dx11 γιατι οι διαφορες ειναι αμελητεες θα δοκιμασο και με OC στην καρτα και θα σας πω διαφορες.

Υπομονη να βγουν drivers να βελτιωθει λιγο η κατασταση :-D

Δημοσ.
Ok,here we go :lol:

Dx11 1680x1050 0xMSAA 16xAF και τα fps ειναι απο 17-35(Stock ρολογια η καρτα)

Τα γραφικα ειναι πολυ καλα,φυσικα δεν δικαιολογειται τετοια ηττα με dx11 γιατι οι διαφορες ειναι αμελητεες θα δοκιμασο και με OC στην καρτα και θα σας πω διαφορες.

Υπομονη να βγουν drivers να βελτιωθει λιγο η κατασταση :-D

Από όσα έχω δει, δεν αξίζει το performance hit το tessellation, οπότε βγάλε το

Δημοσ.

με c2d κ 5850 κ αναλυση 1920χ1080 το tessellation δεν κοβει πολυ(καθολου σε μενα),το αλλο το κολπο το γονατισε,k φυσικα το aa..

κ παρατηρησα οτι με dx11 παει πολυ πολυ καλυτερα σε 7 64,αντιθετα δηλαδη απο τα αποτελεσματα του γερμανικου bench που ποσταρτε ο φιλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Από όσα έχω δει, δεν αξίζει το performance hit το tessellation, οπότε βγάλε το

Οντως το ιδιο θα ελεγα και εγω τωρα....

Απο το menu κιολας απο 29 πηγε 40 fps οταν το εβγαλα :lol:

---------- Προσθήκη στις 19:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:13 ----------

Παίζει να σε κόβει και h cpu σου λίγο...(πρώην δική μου:Ρ)

Σε αυτο το παιχνιδι ειδικα δεν παιζει......

---------- Προσθήκη στις 19:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ----------

2dvrex.jpg

Pixel το 2010 :confused:

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ----------

slpkcn.jpg

2eyciew.jpg

14j8euh.jpg

orqwk9.jpg

2jb7ds6.jpg

wuqsjt.jpg

hv3rt3.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

τα γραφικα δεν ειναι και τα τελεια για αυτα που ζηταει!!!

εγω ειμαι στα high με 4 af dx10 physx on και ειμαι στα 25-45 fps

και με το crysis με πολυ καλυτερα γραφικα ειμαι στα 25(20-30) και μου φενεται ποιο ομαλο :fear:

Δημοσ.
τα γραφικα δεν ειναι και τα τελεια για αυτα που ζηταει!!!

εγω ειμαι στα high με 4 af dx10 physx on και ειμαι στα 25-45 fps

και με το crysis με πολυ καλυτερα γραφικα ειμαι στα 25(20-30) και μου φενεται ποιο ομαλο :fear:

Ειναι νωρις ακομα σημερα βγηκε το παιχνιδι.Χρειαζεται optimizations απο τους drivers,αυριο οπως ανακοινωσε ο catalyst maker βγαινουν οι 10.3 αλλα δεν νομιζω να εχει improvements για το Metro 2033 αφου σημερα βγηκε.

Δημοσ.

Παιδια εμενα μετα την εγκατασταση μου πεταει αυτο το μηνυμα :

"This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."

Αφου εψαξα στο google λενε να γινει εγκατασταση του DirectX11 για να λυθει.Εχω ΑΤΙ4850 σε Windows7 32bit.Να κανω αφοβα την εγκατασταση?Μηπως και με DirectX10.1 μου λυθει?

Δημοσ.
Παιδια εμενα μετα την εγκατασταση μου πεταει αυτο το μηνυμα :

"This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."

Αφου εψαξα στο google λενε να γινει εγκατασταση του DirectX11 για να λυθει.Εχω ΑΤΙ4850 σε Windows7 32bit.Να κανω αφοβα την εγκατασταση?Μηπως και με DirectX10.1 μου λυθει?

Κανε install ολα τα extra PhysX,DirectX11 και θα παιξει κανονικα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...