Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Pitzimpitzidis είπε

πριν κατι μερες τοδινε το steam δεν το ειχα παιξει οποτε καλα μας εκατσε

το τελειωσα ,σαν εντυπωσεις γενικα καλο ητανε  γυρω στο 8αρακι θα τουτοδινα

το μεγαλου ατου η ατμοσφαιρα μετρο Μοσχας κλπ αλλα γενικα σαν κατι να ελειπε για να το βαλω στα τοπ

μου φανηκε μικρο σχετικα και ευκολο , στο normal ειχε συγκεκριμενα σημεια σε καποιες πιστες που κολλαγα και επρεπε ξανα και ξανα να το επαναλαβω σε εκνευριστικο βαθμο αλλα στο υπολοιπο δεν ειχε ιδιαιτερη δυσκολια

ουτε ξεμεινα πολλες φορες απο ammo και μονο 1 οπλο αγορασα κι αυτο ετσι για να δω τι παιζει

παντως γενικα  σαν ατμοσφαιρα με εψησε ισως παρω και το βιβλιο 

Ακουτικα σκοτιδα και η τριχα σηκωμενη σε ολο το παιχνιδι. Εμπειρια.

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Ακουτικα σκοτιδα και η τριχα σηκωμενη σε ολο το παιχνιδι. Εμπειρια.

απιστευτο game και ειμαι ακομα στην αρχη η ατμόσφαιρά του ειναι το κατι αλλο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Virus200 είπε

απιστευτο game και ειμαι ακομα στην αρχη η ατμόσφαιρά του ειναι το κατι αλλο

Ετσι γενικα το ολο κλιμα σε βαζει στο παιχνιδι και το immersion ειναι απιστευτο. Επειδη τρομαζω λιγο το εχω κανα 9μηνο το παλευω να το τερματισω ειμαι στο τελος κοντα αλλα το εχω αφημενο. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το επος. Το ειχα αφησει αρκετους μηνες αλλα ειπα να το πιασω σημερα. Επαιξα ενα 3ωρο κανα 2 chapters και ειμαι στην αρχη του 6 μετα την εκκλησια. Απιστευτη ατμοσφαιρα να περπατας και να ακους τα τερατα και να λες τωρα θα μου σκασει μπροστα. Οι σφαιρες τελειωνουν σχετικα ευκολα οποτε θελει προσοχη ειδικα εκει με τα μεγαλα τερατα στη βιβλιοθηκη ξεμεινα τελειως στο τελος και μετα πηγαινα stealth και crouch. 2 chapters εμειναν οποτε ειμαι κοντα στο τελος μετα θα πιασω το last light να ειμαι ετοιμος για το exodus. Τρομερη εμπειρια με ακουστικα μονιμα σηκωμενη η τριχα. 

Τα γραφικα του σε πολλα σημεια με εντυπωσιαζουν και δειτε τα textures στη δευτερη εικονα. Οποτε περιμενουμε παρα πολλα απο το exodus και σε αυτο το κομματι.

metro-2019-01-02-16-19-10-123.png
metro-2019-01-02-16-33-19-900.png
metro-2019-01-02-17-38-52-530.png
metro-2019-01-02-18-01-05-194.png
metro-2019-01-02-18-33-00-501.png
metro-2019-01-02-18-33-04-088.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ακόμα γραφικάρες έχει..Γι' αυτό γονάτιζε την GTX480 τότε..

Έχει πανάθεμα το. Redux έκδοση. Προσπαθώ να κάτσω να απολαύσω τα γραφικά του αλλά η ατμόσφαιρα του δεν σε αφήνει δεν ξέρεις από που θα σου έρθουν τα τέρατα η οι ναζί. Παιχνιδαρα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Το επος. Το ειχα αφησει αρκετους μηνες αλλα ειπα να το πιασω σημερα. Επαιξα ενα 3ωρο κανα 2 chapters και ειμαι στην αρχη του 6 μετα την εκκλησια. Απιστευτη ατμοσφαιρα να περπατας και να ακους τα τερατα και να λες τωρα θα μου σκασει μπροστα. Οι σφαιρες τελειωνουν σχετικα ευκολα οποτε θελει προσοχη ειδικα εκει με τα μεγαλα τερατα στη βιβλιοθηκη ξεμεινα τελειως στο τελος και μετα πηγαινα stealth και crouch. 2 chapters εμειναν οποτε ειμαι κοντα στο τελος μετα θα πιασω το last light να ειμαι ετοιμος για το exodus. Τρομερη εμπειρια με ακουστικα μονιμα σηκωμενη η τριχα. 

Πάντως εάν θυμάμαι καλά υπάρχει αναφορά στο παιχνίδι για το πως αντιμετωπίζεις τους "βιβλιοθηκάριους", δεν χρειάζονται οι σφαίρες εναντίον τους

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tsioudiver είπε

Πάντως εάν θυμάμαι καλά υπάρχει αναφορά στο παιχνίδι για το πως αντιμετωπίζεις τους "βιβλιοθηκάριους", δεν χρειάζονται οι σφαίρες εναντίον τους

Ναι μόνο με stealth και crouch πρέπει να κάνεις απόλυτη ησυχία μιας και αν δεν σε ακούσουν δεν έρχονται αλλά αφού είχα πολλές σφαίρες τους καθάρισα όλους εκτός από έναν στον τέλος που ξέμεινα και το ευχαριστήθηκα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, panos_0079 είπε

χειροτερο optimization Που εχω δει σε παιχνιδι

Για το redux λες η για το πρωτο? Το redux που παιζω παει βουτυρο παντου στα 75hz. Μπηκα στο τελευταιο chapter οποτε σημερα θα το τερματισω.

Δημοσ.

Μολις το τελειωσα. Ενταξει τι να γραψω για αυτο το επος. Μια εικονα χιλιες λεξεις. Θα γραψω αναλυτικα στο θεμα τι παιχνιδι τερματισα.

Spoiler

metro-2019-01-04-17-32-43-874.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Μολις το τελειωσα. Ενταξει τι να γραψω για αυτο το επος. Μια εικονα χιλιες λεξεις. Θα γραψω αναλυτικα στο θεμα τι παιχνιδι τερματισα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

metro-2019-01-04-17-32-43-874.png

Μόλις τελειώσεις το πολύ καλύτερο "last light" θυμήσου με... αυτό και αν ήταν παιχνιδαρος τρομερό optimize  κ όχι μόνο!!!!!! το είχα ξεσκίσει μιλάμε ,από τα καλύτερα που έχω παίξει!!! περιμένω πως κ πως το καινούριο!!!! 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Arkin είπε

Για το redux λες η για το πρωτο? Το redux που παιζω παει βουτυρο παντου στα 75hz. Μπηκα στο τελευταιο chapter οποτε σημερα θα το τερματισω.

για το πρωτο λεω οταν βγηκε το 2013...οχι το 2018

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pip1908 είπε

Μόλις τελειώσεις το πολύ καλύτερο "last light" θυμήσου με... αυτό και αν ήταν παιχνιδαρος τρομερό optimize  κ όχι μόνο!!!!!! το είχα ξεσκίσει μιλάμε ,από τα καλύτερα που έχω παίξει!!! περιμένω πως κ πως το καινούριο!!!! 

Θα το πιασω συντομα. Το 2033 παντως το ευχαριστηθηκα.

48 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

για το πρωτο λεω οταν βγηκε το 2013...οχι το 2018

Για το 2010 θα λες που βγηκε το 2033. Το redux βγηκε 2014.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...