Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Προσοχή με τα spoilers. Όταν αναφέρεστε σε end-game γεγονότα του παιχνιδιού ή του βιβλίου (ασχέτως από το πόσα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία τους), χρησιμοποιείτε spoiler tags.
amd1234 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καλησπερα! εμενα μου σταματει η λειτουργια και ψαχνει για λυση μολης βλεπω λυγο στην αρχη με ολα αυτα που πρειε να κανεις τα εχω κανει καμια λυση??
ditsikts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω ένα περίσσιο cd key, όποιος θέλει ας μου πει. -update- Δόθηκε στον Tmark Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από ditsikts
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ερώτηση αυτο που κατι διαβασα οτι εχει και εναλλακτικό τελος ισχυει, βγαινει απο μονο του αν το τερματίσεις 2 φορα ή προϋποθέτει καποια αλλαγη στο τροπο που παιζεις??? επεισης η εκδοση redux εχει κανενα extra κατι ωστε να αξιζει να την αγορασει κανεις???
MSSB Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ερώτηση αυτο που κατι διαβασα οτι εχει και εναλλακτικό τελος ισχυει, βγαινει απο μονο του αν το τερματίσεις 2 φορα ή προϋποθέτει καποια αλλαγη στο τροπο που παιζεις??? επεισης η εκδοση redux εχει κανενα extra κατι ωστε να αξιζει να την αγορασει κανεις??? Για εναλλακτικό τέλος δεν ξέρω, αλλά θα σου πω για το redux. Μια πρόταση: Άλλο παιχνίδι. Η redux του Last Light, δεν έχει διαφορά. Αλλά του 2033, απλά μαγεία. Και αν έχεις στο Steam την απλά 2033, σου δίνει την redux -50% (10€) αν και δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Αλλά από τρίτα site, άνετα τη τσιμπάς τόσο. Εκτός αν περιμένεις x-mas sales.
tsioudiver Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ερώτηση αυτο που κατι διαβασα οτι εχει και εναλλακτικό τελος ισχυει, βγαινει απο μονο του αν το τερματίσεις 2 φορα ή προϋποθέτει καποια αλλαγη στο τροπο που παιζεις??? επεισης η εκδοση redux εχει κανενα extra κατι ωστε να αξιζει να την αγορασει κανεις??? Πρέπει να κάνεις μια σειρά απο επιλογές στο παιχνίδι οι οποίες θα σου δώσουν και το εναλλακτικό τέλος, όπως πχ να δώσεις μια σφαίρα σε ένα πιτσρικά που στη ζητάει για να σε οδηγήσει σε κάποιον που ψάχνεις. Όταν πράτεις μια τέτοια επιλογή θυμάμαι να αναβοσβήνουν κάπως τα χρώματα στην οθόνη και ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος.
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα. Έχω αυθεντικό το metro 2033 στο steam και ενώ πατάω εκκίνηση (και από το εικονίδιο του παιχνιδιού στην επιφάνεια εργασίας αλλά και από το steam) γυρνάει ο κέρσορας, σηκώνει τον επεξεργαστή στο 30% για λίγο και μετά πέφτει στο 1% και το παιχνίδι δεν ανοίγει. Έχετε καμιά ιδέα; Στο pc 1 της υπογραφής μου το τρέχω.
aetos1988 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα. Έχω αυθεντικό το metro 2033 στο steam και ενώ πατάω εκκίνηση (και από το εικονίδιο του παιχνιδιού στην επιφάνεια εργασίας αλλά και από το steam) γυρνάει ο κέρσορας, σηκώνει τον επεξεργαστή στο 30% για λίγο και μετά πέφτει στο 1% και το παιχνίδι δεν ανοίγει. Έχετε καμιά ιδέα; Στο pc 1 της υπογραφής μου το τρέχω. Από την επιφάνεια εργασίας δοκίμασες να το ανοίξεις ως διαχειριστής; ( εκτέλεση ως διαχειριστή)
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει τέτοια επιλογή καθώς και όσα παιχνίδια έχω στο steam δεν έχουν επιλογή για να τρέξουν σαν διαχειριστής.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Είναι το κανονικό παιχνίδι ή η Redux έκδοση? Μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής: 1. Κάνε Verify integrity of game cache για το παιχνίδι μέσω Steam https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335 2. Δοκίμασε κάποια από τα προτεινόμενα εδώ. Ειδικά αυτά που προτείνουν στο "Skip intro videos" και στο "Cannot be installed or APPCRASH on startup". http://pcgamingwiki.com/wiki/Metro_2033 3. Δοκίμασε να ρυθμίσεις το παιχνίδι να τρέξει σε windowed mode.
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το απλό πρέπει να είναι. Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το απλό πρέπει να είναι. Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω. Τα C++ redist και συναφή τα έχει περάσει το παιχνίδι; πηγαινε στα αρχεία του παιχνιδιού και βρες τι παρομοια έχουν οι φάκελοι και κάντα πάλι μια εγκατάσταση.
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά βρήκα την λύση. Στο προορισμό: C:\Users\your username\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 υπήρχαν 3 φάκελοι: Το last light που το έχω παίξει, το metro 2033 και το redux (που τα είχα σπασμένα και είχα θέμα). Μόλις διέγραψα τα metro 2033 και redux το παιχνίδι έτρεξε κανονικά. Ελπίζω να μην έχω τα crashαρίσματα που αναφέρουν στο νήμα. Ευχαριστώ παιδιά
Pitzimpitzidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 πριν κατι μερες τοδινε το steam δεν το ειχα παιξει οποτε καλα μας εκατσε το τελειωσα ,σαν εντυπωσεις γενικα καλο ητανε γυρω στο 8αρακι θα τουτοδινα το μεγαλου ατου η ατμοσφαιρα μετρο Μοσχας κλπ αλλα γενικα σαν κατι να ελειπε για να το βαλω στα τοπ μου φανηκε μικρο σχετικα και ευκολο , στο normal ειχε συγκεκριμενα σημεια σε καποιες πιστες που κολλαγα και επρεπε ξανα και ξανα να το επαναλαβω σε εκνευριστικο βαθμο αλλα στο υπολοιπο δεν ειχε ιδιαιτερη δυσκολια ουτε ξεμεινα πολλες φορες απο ammo και μονο 1 οπλο αγορασα κι αυτο ετσι για να δω τι παιζει παντως γενικα σαν ατμοσφαιρα με εψησε ισως παρω και το βιβλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα