redarmada Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 @tsakonass σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα τελικα δεν ειναι αυτο που παρουσιαζει κολληματα στο παιχνιδι.@gkalas το βρηκα επρεπε στο συγκεκριμενο να ενεργοποιησω το triple buffering τωρα ειναι οκ.οσο για το tearing ενεργοποιησα vsync μεσα απο το control panel των καρτων!σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!
gkalas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου που ακριβως εχει επιλογη για ενεργοποιηση vsync μεσα απο το πανελ της καρτας?Eγω το ενεργοποιησα μεσω αλλου προγραμματος.
redarmada Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ο πινακας ελεγχου της καρτας σου ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα; αν ειναι ελληνικα πας διαχειρηση ρυθμισεων 3d και εκει σου βγαζει μια καρτελα που λεει γενικες ρυθμισεις και αν επιλεξεις ακριβως την διπλα καρτελα/επιλογη λεει ρυθμισεις προγραμματος εκει κανεις προσθηκη το metro και εκει μπορεις να κανεις οτι αλλαγη θες η επιλογη για ενεργοποιηση του vsync λεγεται καθετος συγχρονισμος.ελπιζω να σε βοηθησα
redarmada Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 χαιρομαι που σε βοηθησα φιλε μου! να εισαι καλα! 1
RPDrummer Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αν και δεν είμαι άνθρωπος που διαβάζει, παρήγγειλα το βιβλίο μιας και δεν αντέχω να το παίξω. Επειδή, ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στο game θα μου χαλάσει λέτε την εμπειρία απ' το βιβλίο;
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αν και δεν είμαι άνθρωπος που διαβάζει, παρήγγειλα το βιβλίο μιας και δεν αντέχω να το παίξω. Επειδή, ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στο game θα μου χαλάσει λέτε την εμπειρία απ' το βιβλίο; Δεν νομιζω. Το παιχνιδι το ξεκινησα πρωτο αλλα δεν καταφερα ποτε να το τελειωσω. Υπαρχουν καποιες διαφορες οπως παντα αλλα ειναι αλλη εμπειρια
gkalas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αν και δεν είμαι άνθρωπος που διαβάζει, παρήγγειλα το βιβλίο μιας και δεν αντέχω να το παίξω. Επειδή, ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στο game θα μου χαλάσει λέτε την εμπειρία απ' το βιβλίο; Στο παιχνιδι το ψιλοβιασανε το βιβλιο.Το βιβλιο θα σε βαλει για τα καλα στο κιλιμα του Μετρο της Μοσχας.Επισης στο Metro last light αποτυπωνεται πολυ καλυτερα ο κοσμος του Μετρο απ'οτι στο 2033.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Προσοχή με τα spoilers. Όταν αναφέρεστε σε end-game γεγονότα του παιχνιδιού ή του βιβλίου (ασχέτως από το πόσα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία τους), χρησιμοποιείτε spoiler tags.
amd1234 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καλησπερα! εμενα μου σταματει η λειτουργια και ψαχνει για λυση μολης βλεπω λυγο στην αρχη με ολα αυτα που πρειε να κανεις τα εχω κανει καμια λυση??
ditsikts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω ένα περίσσιο cd key, όποιος θέλει ας μου πει. -update- Δόθηκε στον Tmark Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από ditsikts
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ερώτηση αυτο που κατι διαβασα οτι εχει και εναλλακτικό τελος ισχυει, βγαινει απο μονο του αν το τερματίσεις 2 φορα ή προϋποθέτει καποια αλλαγη στο τροπο που παιζεις??? επεισης η εκδοση redux εχει κανενα extra κατι ωστε να αξιζει να την αγορασει κανεις???
MSSB Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ερώτηση αυτο που κατι διαβασα οτι εχει και εναλλακτικό τελος ισχυει, βγαινει απο μονο του αν το τερματίσεις 2 φορα ή προϋποθέτει καποια αλλαγη στο τροπο που παιζεις??? επεισης η εκδοση redux εχει κανενα extra κατι ωστε να αξιζει να την αγορασει κανεις??? Για εναλλακτικό τέλος δεν ξέρω, αλλά θα σου πω για το redux. Μια πρόταση: Άλλο παιχνίδι. Η redux του Last Light, δεν έχει διαφορά. Αλλά του 2033, απλά μαγεία. Και αν έχεις στο Steam την απλά 2033, σου δίνει την redux -50% (10€) αν και δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Αλλά από τρίτα site, άνετα τη τσιμπάς τόσο. Εκτός αν περιμένεις x-mas sales.
tsioudiver Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ερώτηση αυτο που κατι διαβασα οτι εχει και εναλλακτικό τελος ισχυει, βγαινει απο μονο του αν το τερματίσεις 2 φορα ή προϋποθέτει καποια αλλαγη στο τροπο που παιζεις??? επεισης η εκδοση redux εχει κανενα extra κατι ωστε να αξιζει να την αγορασει κανεις??? Πρέπει να κάνεις μια σειρά απο επιλογές στο παιχνίδι οι οποίες θα σου δώσουν και το εναλλακτικό τέλος, όπως πχ να δώσεις μια σφαίρα σε ένα πιτσρικά που στη ζητάει για να σε οδηγήσει σε κάποιον που ψάχνεις. Όταν πράτεις μια τέτοια επιλογή θυμάμαι να αναβοσβήνουν κάπως τα χρώματα στην οθόνη και ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα