Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Metro 2033 lag

καλησπερα εγκατεστησα το συγκεκριμενο παιχνιδι μεσω steam δυστηχως για καποιον λογο το παιχνιδι δεν τρεχει "smooth" μου κανει lagαρισματα ακομα και σε dx9 που δοκιμασα εκανε το ιδιο οπως και σε low settings βεβαια απο αυτο το λιγο που ειδα σε dx9 εκανε λιγοτερα σε συγκριση με dx11 αλλα και παλι ηταν εκει παρον το lag! 

Να προσθεσω οτι ετρεξα το παιχνιδι με sli 770oc.

H ερωτηση μου ειναι υπαρχει καποιος τροπος η καποια ρυθμιση για να τρεχει normal το παιχνιδι;

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου εμενα με gtx 780 επαιξε αψογα χωρις να κανω καμια ιδιαιτερη ρυθμιση.Ολα στο φουλ εκτος απο το AA που το εχω στο 2 για να πιανω καλα frames.Να υποθεσω οτι εχεις τους τελευταιους drivers ε?Παντως ενας φιλος με 680 sli το παιζει μια χαρα χωρις lag.

Δημοσ.

@AntonisKo :  στα 113 μηνυματα που βλεπω μαλλον το παιζεις admin.  :shifty:  :shifty:  :shifty: 
εαν εχεις να πεις κατι γι αυτο που ρωταω καλως αλλιως μην γραφεις καν.

@gkalas φιλε μου το 2033 λεω οχι το last light 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου εχω ειχα τεραστιο προβλημα με το tearing στο 2033.Aν φτιαξεις το θεμα με το lag πες μου να σου πω τι να κανεις για να εξαφανισεις το tearing μιας και επιλογη για vsync δεν υπαρχει μεσα.

Δημοσ.

@tsakonass σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα τελικα δεν ειναι αυτο που παρουσιαζει κολληματα στο παιχνιδι.
@gkalas το βρηκα επρεπε στο συγκεκριμενο να ενεργοποιησω το triple buffering τωρα ειναι οκ.
οσο για το tearing ενεργοποιησα vsync μεσα απο το control panel των καρτων!
σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!

Δημοσ.

Φιλε μου που ακριβως εχει επιλογη για ενεργοποιηση vsync μεσα απο το πανελ της καρτας?Eγω το ενεργοποιησα μεσω αλλου προγραμματος.

Δημοσ.

ο πινακας ελεγχου της καρτας σου ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα; αν ειναι ελληνικα πας διαχειρηση ρυθμισεων 3d και εκει σου βγαζει μια καρτελα που λεει γενικες ρυθμισεις και αν επιλεξεις ακριβως την διπλα καρτελα/επιλογη λεει ρυθμισεις προγραμματος εκει κανεις προσθηκη το metro και εκει μπορεις να κανεις οτι αλλαγη θες η επιλογη για ενεργοποιηση του vsync λεγεται καθετος συγχρονισμος.

ελπιζω να σε βοηθησα 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν και δεν είμαι άνθρωπος που διαβάζει, παρήγγειλα το βιβλίο μιας και δεν αντέχω να το παίξω. Επειδή, ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στο game θα μου χαλάσει λέτε την εμπειρία απ' το βιβλίο;

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι άνθρωπος που διαβάζει, παρήγγειλα το βιβλίο μιας και δεν αντέχω να το παίξω. Επειδή, ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στο game θα μου χαλάσει λέτε την εμπειρία απ' το βιβλίο;

Δεν νομιζω. Το παιχνιδι το ξεκινησα πρωτο αλλα δεν καταφερα ποτε να το τελειωσω. Υπαρχουν καποιες διαφορες οπως παντα αλλα ειναι αλλη εμπειρια

Δημοσ.

Στο παιχνιδι το ψιλοβιασανε το βιβλιο.Το βιβλιο θα σε βαλει για τα καλα στο κιλιμα του Μετρο της Μοσχας.Επισης στο Metro last light αποτυπωνεται πολυ καλυτερα ο κοσμος του Μετρο απ'οτι στο 2033.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...