DJ_Duker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πέρα από χαμηλότερες ρυθμίσεις, άστο και στο DX9. Στο 11 πέφτουν τα frames χωρίς ιδιαίτερη βελτίωση.
kjtzemis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ωραια θα δοκιμασω τις ρυθμισεις που λεει το site που μου εδωσε ο φιλος σε προηγουμενο ποστ και θα δω αν κολλαει. Ας ελπισω να μην κολλαει.
XMorsX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εχω το παραπανω θεμα με το παιχνιδι. Crasharei καθε 5 λεπτα, οχι στο intro όπως σε πολλους. Εχω AMD gpu. Τι μπορει να φταιει?
Alithinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 μηπως φταινε οι μουφιες που κανετε και σας κρασαρει το παιχνιδι ? εγω το ειχα αγορασει απ το steam 10ε,και εχω καρτα γραφικων και επεξεργαστη amd,και δε μου κρασαρε ποτε. Θελεις να μου πεις πως ισως δεν το σηκωνει η καρτα μου? Το γνωριζω οτι ειναι ακομα απο τα πιο βαρια παιχνιδια αλλα απο περυσι που εστησα το pc ολα τα παιχνιδια (sleeping dogs,gta iv,deus ex hr ) και πολλα ακομα βαρια παιχνιδια μου τα επαιζε παντα σε φουλ γραφικα. Σύμφωνα με τεστ που έγινε για τη κάρτα σου με το παιχνίδι,είναι πολύ λογικό σε κάποιες στιγμές το frame rate να πέφτει τόσο πολύ ώστε να σου φαίνεται πως πάει σε slow motion ή σαν να παρακολουθείς slides. http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-550-ti-gf116-radeon-hd-5770,2892-8.html Το Metro 2033 είναι ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ παιχνίδι που υπάρχει αυτή τη στιγμή,πιο βαρύ και απ' το Crysis 3. Η πρώτη κάρτα που κατάφερε να μην έχει πεσίματα κάτω από 30 frames που είναι το standard για να μη κολλάει το παιχνίδι είναι η AMD HD 7970,η οποία μετά την 690 και την Titan είναι η 3η πιο δυνατή κάρτα γραφικών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Φιλαράκι μου έπεσες στην περίπτωση.
XMorsX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 μηπως φταινε οι μουφιες που κανετε και σας κρασαρει το παιχνιδι ? εγω το ειχα αγορασει απ το steam 10ε,και εχω καρτα γραφικων και επεξεργαστη amd,και δε μου κρασαρε ποτε. Μπορει, αλλα δεν το ρισκαρω να το αγορασω και μετα να μην παιζει.
kosegdit Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ρε παιδιά πως ενεργοποιώ το VSync στο παιχνίδι; Πολύ εκνευριστικό αυτό το πράγμα, δεν έχει πολλές επιλογές για να πειράξεις τα γραφικά!
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το τερμάτισα σήμερα τα ξημερώματα.Μπορώ να πω ότι είναι από τα καλά παιχνίδια με ένα δικό του Style. Μέχρι τη μέση κατά τη γνώμη μου, δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, αλλά από εκεί και μετά έχει.Τα γραφικά επίσης καλύτερα προς το τέλος. Παντού Tessellation! Τουλάχιστον το έπαιξα τώρα με δυνατό Hardware, που τότε δεν μπορούσα. Τουλάχιστον σε max settings. Προς το τέλος τι καταλάβατε εσείς ότι έγινε; Ρίχνει πυραύλους και καταστρέφει τα πάντα... Μεταλλαγμένοι ήταν τα τέρατα ή κάτι άλλο;
tsioudiver Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οι πύραυλοι είχαν στόχο τους Dark Ones, αυτούς που έβλεπες κατά καιρούς στα οράματα. Παίξε και το επόμενο τώρα να γουστάρεις!
gavros10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το αρχισα αυτες τις μερες γιατι τελειωσα το βιβλιο επιτελους Εχω χαμηλα fps αν και δεν με πειραζει τοσο. Με ενοχλει αρκετα ενα πραγμα. Στο βιβλιο σκοτωνει κανεις ανθρωπους ετσι στην ψυχρα εκτος απο τους φασιστες και τους αριστερους που οι δευτεροι σκοτωνουν λιγους απο τους πρωτους. Στο παιχνιδι το εχει ξεσκισει το θεμα Εχω κολλησει στο chapter 4 war γιατι με βγαζει πισω απο εναν τοιχο, διπλα σε κατι σκαλες, εχω λιγες σφαιρες και εξω ειναι καμια 10αρια+ και μολις παω να ξεμυτισω κατευθειαν με πυροβολανε
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οι πύραυλοι είχαν στόχο τους Dark Ones, αυτούς που έβλεπες κατά καιρούς στα οράματα. Παίξε και το επόμενο τώρα να γουστάρεις! Αυτοι που εβλεπα στα οραματα, ηταν και τα τερατα που σκοτωνα. Ναι; Οι Librarians ολα τα λεφτα. 4 τα ξημερωματα, μονος μου και να πρεπει να κοιταω στα ματια τερατα με κιτρινα ματια στο σκοταδι! Epic!
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σύμφωνα με το βιβλίο αυτοί που βλέπεις και αυτοί που την πέφτουν στο metro είναι μεταλλαγμένοι που απλά προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους. Δηλαδή ενώ φαίνονται εχθρικοί δεν ήταν εχθρικός ο σκοπός τους.
gavros10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Στο βιβλιο δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν με τους ανθρωπους λογω κατασκευης... δεν ξερω. Για αυτο χρειαζοντουσαν τον αρτιομ αλλα στο βιβλιο αργα το καταλαβε
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μόνο για όσους το έχουν τερματίσει: Κατάλαβα γι' αυτό στο Last Light δεν θέλει να τον σκοτώσω αυτόν που έχει επιζήσει...
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά εχει κανενας crashes με nvidia drivers 320.49 ? , γιατι σε εμενα τρώει τυχαία crash (το παιχνίδι οχι το pc), διαβάζω οτι εχουν και αλλοι παρόμοια προβλήματα σε ξένα forums.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 βάλε τους latest beta..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα