phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, αυτά είναι τα καλά της επαρχίας όπου τα DSLAM δεν είναι μπουκωμένα, όπου δεν έχει κι η κουτσή μαρία σύνδεση στη γειτονιά, όπου δεν έχει 20 συνδέσεις κάθε πολυκατοικία, και η απόσταση απ' το DSLAM είναι πολύ μικρή. Με 2.1MB/s κατέβαζα σταθερά και τώρα κατεβάζω με 850-900KB/s και χαίρομαι :/ MB/s εννοούσα
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 α ενταξει καταλαβα. εγω δεν περασα ποτε απο αυτο το σταδιο γιατι ημουν εξωτερικο πολλα χρονια. ουσιαστικα πηγα απο τα 2Mbps στα 30 με μια μικρη σταση για λιγοτερο απο 1 μηνα στα 16
John-lamia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 το κατευασα τζαμπα απ το steam μεσο fb. δεν το ειχα ξανα παιξει, ωραιο παιχνίδι αλλα παρα πολυ βαρι!!! με 6870 τα εχω ολα στο medium DX11 1920*1200. βλεπω ομως οτι δεν μου δουλευει ολους τους πυρηνες απ τον επεξεργαστη. εχουμε κανα πατσακι για multicore ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, αυτά είναι τα καλά της επαρχίας όπου τα DSLAM δεν είναι μπουκωμένα, όπου δεν έχει κι η κουτσή μαρία σύνδεση στη γειτονιά, όπου δεν έχει 20 συνδέσεις κάθε πολυκατοικία, και η απόσταση απ' το DSLAM είναι πολύ μικρή. Με 2.1MB/s κατέβαζα σταθερά και τώρα κατεβάζω με 850-900KB/s και χαίρομαι :/ MB/s εννοούσα βασικά το καλό της επαρχίας είναι ότι τα χωριά/πόλεις δεν είναι τεράστια και οι περισσότεροι είναι κοντά στα DSLAM... γιατί αν ήσουν 2km μακρυά και ο μόνος να ήσουν που είχε adsl πάλι σκατά θα κατέβαζες...
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι, εγώ είχα απόσταση γύρω στα 350-400m
Bigi444444 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ναι μόνο που τα μισά χωριά παίρνουν σήμα από το διπλανό...
shadowmann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά καμια ιδέα γιατί δεν ξεκινάει το metro 2033? βγαίνει το παραθυράκι του steam μόλις πατάς play και εξαφανίζεται αμέσως και δεν γίνετε τίποτα. να σημειώσω πως πριν το format με τα ίδια windows 8 και τους ιδιους drivers έπαιζε μια χαρά..
liopp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια εχεις κανενας Key να με δωσεις και εμενα?
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εννοεις οτι κλέβουν Ιντερνετ? Όχι απαραίτητα .... Μου έτυχε να πάω σε πολυκατοικία που έμεναν μόνο φοιτητές κ μόνο ένας είχε Ίντερνετ κ το μοίραζε σε άλλους 3 ασύρματα.. Πανω κάτω αριστερά δεξιά..
kjtzemis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας. Ξεθαβω αυτο το θεμα μιας και θελω την βοηθεια σας. Λοιπον το παιχνιδι το εχω αυθεντικο (ειχα κανει ενα like στην σελιδα της THQ στο facebook και τοτε εδινε με δωρεαν το παιχνιδι). Σημερα λοιπον μπηκα να το παιξω, πηγα κατευθειαν να βαλω φουλ ολες τις ρυθμισεις του παιχνιδιου, μολις πηγα στην καρτελα Video (στα settings) ειχα οτι στην αναλυση δεν μου ειχε την τελευταια αναλυση αλλα την προτελευταια δεν εδωσα σημασια και την ανεβασα κατευθειαν στην τελευταια, μετα απο κατω την αναλυση την ειχε στο high και παρακατω ειχε μια επιλογη για το πιο directx να τρεχει και μου ειχε το 9..εγω το αλλαξα και το εβαλα 11 δηλαδη στην τελευταια του εκδοση.Μπηκα λοιπον να παιξω το παιχνιδι αλλα ψηλοκολλαγε, ειδικα στα σκηνικα στην αρχη με τα μεταλλαγμενα ηταν αρκετα σπαστικο μιας και εκει που κουναγες τον στοχο lagαρε κιολας.Πηγα λοιπον και κατευασα τα γραφικα και τις αναλυσεις εκει που μου τις ειχε οταν ξεκινησα το παιχνιδι αλλα και παλι κολλαγε οπως και με ολα φουλ. Το pc μου το εχω στην υπογραφη μου, δεν ειναι φυσιολογικο να κολλαει το παιχνιδι στον υπολογιστη μου ετσι δεν ειναι?
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το Metro 2033 είναι ακόμα απ τα πιο βαριά παιχνίδια. Ακόμα και σε 1280x1024 παίζει να κολλάει σε κάποιες σκηνές με την κάρτα σου.
kjtzemis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Θελεις να μου πεις πως ισως δεν το σηκωνει η καρτα μου? Το γνωριζω οτι ειναι ακομα απο τα πιο βαρια παιχνιδια αλλα απο περυσι που εστησα το pc ολα τα παιχνιδια (sleeping dogs,gta iv,deus ex hr ) και πολλα ακομα βαρια παιχνιδια μου τα επαιζε παντα σε φουλ γραφικα.
antonl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το Metro είναι σημαντικά πιο βαρύ απ τα παιχνίδια που ανέφερες. Σε τι ρυθμίσεις (ανάλυση/επίπεδο γραφικών) παίζεις; Όταν λες κολλάει, εννοείς μονοψήφιο αριθμό fps ή πέφτει κάτω απ τα 30fps ξέρω γω και δεν είναι πλέον smooth;
kjtzemis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το Metro είναι σημαντικά πιο βαρύ απ τα παιχνίδια που ανέφερες. Σε τι ρυθμίσεις (ανάλυση/επίπεδο γραφικών) παίζεις; Όταν λες κολλάει, εννοείς μονοψήφιο αριθμό fps ή πέφτει κάτω απ τα 30fps ξέρω γω και δεν είναι πλέον smooth; Σε οτι παιχνιδι βαζω στο pc μου απλα πηγενω και του τα βαζω ολα high (ή very high αν εχουν) και στην τερμα αναλυση. Δεν γνωριζω ποσα fps κλπ γιατι δεν ειμαι πολυ ψαγμενος με το pc gaming γιαυτο αλλωστε δεν εχω και ιδεα το τι ειναι το καθενα απο τις επιλογες που εχει μεσα το παιχνιδια πχ ΑΑ PhysX και κατι τετοια. Οταν λεω κολλαει εννοω οτι δεν μπορω να στοχευσω ανετα, γυρναω τον στοχο και lagαρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα