g8anos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 μου το πεταγε και εμενα αυτο με το physx dll απλα εκανα copy&paste ολα τα dlls απο τον physx folder μεσα στο directory του game και δουλεψε Ασχετος προβληματισμος: Μηπως οι απαιτησεις σε hardware εχουν αρχισει κ αυξανονται τεχνητά, αντιστρόφως ανάλογα της εξέλιξης των γραφικών? Το λεω αυτο γιατι ξαναβαλα το μετρο στην 7950 με ολα φουλ, directx11 και οτι αλλο ειχε, και παει σφαιρα, ενω τα γραφικά ειναι παρα πολυ καλα... αντιστοιχα games που ειναι απλα καινουργια, πολλες φορες με χειροτερα γραφικά, σέρνονται λες και χρειαζεσαι καινουργια gpu... >
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μη ξεχνας και τη βελτιωση απο τους drivers που παιρνουν με τον χρονο καποιοι τιτλοι.
tsioudiver Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Γιοκ, θέλει βιβλιόφατσο. Άντε μπρε, η ευκαιρία που πάντα έψαχνες! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό ήταν τελικά. Είχα τους ακριβώς προηγούμενους οδηγούς. Βγήκαν, μπήκαν οι νέοι, κι όλα καλά. Ευχαριστώ. Να σαι καλά μαν,τίποτα
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Γιοκ, θέλει βιβλιόφατσο. Άντε μπρε, η ευκαιρία που πάντα έψαχνες! Λέω να περιμένω την επόμενη Αν βάλω κανα γνωστό μου γίνεται; Ή θα παίζει μπλέξιμο με τα mail accounts;
arianos16 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το κωδικο που παιρνουμε μεχρι ποτε μπορουμε να τον κανουμε redeem?
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 http://www.facebook.com/NVIDIAGeForce?sk=app_424559564282066 και η nvidia δίνει κλειδιά
nemesiskp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Λέω να περιμένω την επόμενη Αν βάλω κανα γνωστό μου γίνεται; Ή θα παίζει μπλέξιμο με τα mail accounts; Εβαλα εναν φιλο μου να κανει like στην σελιδα της nvidia και του εβγαλε οτι ξεμεινανε απο κλειδια.Τον εστειλε λεει σε μια αλλη σελιδα να κανει like και του εδωσε το κλειδι.Το εχω τερματισει βεβαια αλλα αστο να υπαρχει στην συλλογη της steam.Δοκιμασε το,δεν χανεις κατι.Αλλα βιασου αν ειναι γιατι εχουν καποιο οριο και μπορει να μην προλαβεις.
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 νιωθω τυχερος που εβαλα VDSL κατεβαζω με 3.3 και ακομα ειναι στο 19%
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εβαλα εναν φιλο μου να κανει like στην σελιδα της nvidia και του εβγαλε οτι ξεμεινανε απο κλειδια.Τον εστειλε λεει σε μια αλλη σελιδα να κανει like και του εδωσε το κλειδι.Το εχω τερματισει βεβαια αλλα αστο να υπαρχει στην συλλογη της steam.Δοκιμασε το,δεν χανεις κατι.Αλλα βιασου αν ειναι γιατι εχουν καποιο οριο και μπορει να μην προλαβεις. Μου έδωσε ο tsioudiver ένα key, για το οποίο τον ευχαριστώ. Thanks anyway νιωθω τυχερος που εβαλα VDSL κατεβαζω με 3.3 και ακομα ειναι στο 19% Όχι και κάτι τρελό πάντως το VDSL, όταν φοιτούσα κατέβαζα με 2.1MΒ/s.
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 το "τρελο" ειναι που εχεις αυτη την ταχυτητα σπιτι σου και οχι σε πανεπιστημιο
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μα σπίτι μου κατέβαζα με 2.1MB/s :Ρ Για VDSL περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια, όχι απλά περίπου 50% αύξηση στην ταχύτητα από το μέγιστο του ADSL. Τέλος πάντων, δεν είναι του παρόντος αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα