Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α εντάξει τοτε,νομιζα οτι υπηρχαν αισθητες διαφορες σε dx 10 και 11 σε αυτο το παιχνιδι.

Κατι τελευταιο :rolleyes: ,αν μαζεψω σιγα σιγα για μια 6950(ωστε να πορευθώ για πολυ καιρο ακομα δίχως κ'αλλη αναβαθμιση)θα εχω κανενα αισθητό προβλημα εξαιτίας PSU ή bottleneck λόγω cpu ?

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα, παιδια! παιζω το μετρο 2033 με το συστημα της υπογραφης μου ολα στο τερμα ολα στο φουλ και dx11 αλλα ορισμενες φορες παρατηρω να προεξεχουν απ τους ανθρωπους κατι γκρι γραμμες! το κανουν και σε εσας? να περπαταει ο αλλος και να εχει μια γκρι γραμμη σαν σχοινι απ πισω να σερνει......

Δημοσ.

καλησπερα, παιδια! παιζω το μετρο 2033 με το συστημα της υπογραφης μου ολα στο τερμα ολα στο φουλ και dx11 αλλα ορισμενες φορες παρατηρω να προεξεχουν απ τους ανθρωπους κατι γκρι γραμμες! το κανουν και σε εσας? να περπαταει ο αλλος και να εχει μια γκρι γραμμη σαν σχοινι απ πισω να σερνει......

Artifact της κάρτας γραφικών. Την έχεις κάνει overclock???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2,5€ στο steam μεχρι τις 8

Το τσίμπισα.Για τέτοιο παιχνίδι τσάμπα είναι.

Δημοσ.

Αξίζουν και τα 2 παιχνίδια, μην το σκέφτεσαι καν, εγώ μέχρι και της μάνας μου αγόρασα το βιβλίο για να το διαβάσει (μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει να παίξει) LOL

Δημοσ.

Αξίζουν και τα 2 παιχνίδια, μην το σκέφτεσαι καν, εγώ μέχρι και της μάνας μου αγόρασα το βιβλίο για να το διαβάσει (μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει να παίξει) LOL

το εχω ο βιβλιο! αλλο λογο φροντιστηριου το καλοκαιρι λογω πανελληνιων αμα διαβαζα και βιβλιο θα το ειχα ξεφτιλισει ελεος

Δημοσ.

2,5€ στο steam μεχρι τις 8

Απίστευτο! Το τσίμπησα και γω.

Περίεργο όμως , γιατί μόνο τόσα ( όχι πως με χαλάει) ,έχω διαβάζει καλά πράγματα

Δημοσ.

Απίστευτο! Το τσίμπησα και γω.

Περίεργο όμως , γιατί μόνο τόσα ( όχι πως με χαλάει) ,έχω διαβάζει καλά πράγματα

δεν ειναι μονο τοσα. απλα το εχουν σε εκπτωση για 1 μερα. σε ολα τα παιχνιδια το κανουν αυτο

θα βγει τωρα και το last night οποτε ειπαν για εμπορικους λογους να ριξουν την τιμη

εγω παντως δεν το πηρα, δεν ψηθηκα αρκετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...