benign Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως το ξεκίνησα και με το που βγήκα έξω το παράτησα... απλά δεν άκουγε... δεν μπορούσα να παίξω σωστά... μήπως να θέλει κανένα update; Με το μηχάνημα της υπογραφής μου δεν θα έπρεπε να πηγαίνει καλά έστω και στα 1360 Χ 720 (περίπου), χωρίς να είναι και όλα στο φουλ; Θα επρεπε να παιζει αξιοπρεπως,αλλα ειναι θεοβαρο.Δεν ξερω,να σου πω,το συγκεκριμενο game το εχω παιξει μονο με δυνατες συνθεσεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Κυρίως ο C2D στο βιάζει.. δεν αφήνει το νερό να χυθεί. (:
panther_512 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως το ξεκίνησα και με το που βγήκα έξω το παράτησα... απλά δεν άκουγε... δεν μπορούσα να παίξω σωστά... μήπως να θέλει κανένα update; Με το μηχάνημα της υπογραφής μου δεν θα έπρεπε να πηγαίνει καλά έστω και στα 1360 Χ 720 (περίπου), χωρίς να είναι και όλα στο φουλ; Για να έχεις πρόβλημα μάλλον πρέπει να το έχεις στα settings σε DX11 και πιθανότατα Very High. Θα το βάλεις σε DX10 ή καλύτερα σε DX9 και θα είσαι ΟΚ. To παιχνίδι σε DX11 είναι το πιό βαρύ PC game που υπάρχει αυτή τη στιγμή αν δεν κάνω λάθος.
giannisv6 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Παιδια το παιχνιδι μπορει να το τρεξει ο υπολογιστης απροβληματιστα σε Maximum settings και DX11 σε μια οθονη 14'' ( παντως τα crysis 1-warhead-2 maxed out παιζουν απροβληματιστα )
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Παιδια το παιχνιδι μπορει να το τρεξει ο υπολογιστης απροβληματιστα σε Maximum settings και DX11 σε μια οθονη 14'' ( παντως τα crysis 1-warhead-2 maxed out παιζουν απροβληματιστα ) Πολυ καλο ! Πως και δεν εχεις πει κανενα με Chuck Norris?
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μπας και εννοει 24 ιντσες και οχι 14???? Αλλιως υπαρχει προβλημα εδω.
john2gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μπας και εννοει 24 ιντσες και οχι 14???? Αλλιως υπαρχει προβλημα εδω. Σε 14άρα με ανάλυση 800χ600 εννοεί. Αμέσως να το φάτε το παιδί
PCkiller Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αυτό είναι το κόλπο λοιπόν! Άντε τι περιμένουμε; Τρέξτε να αγοράσουμε όλοι από μια 14άρα για να παίζουμε βαριά παιχνίδια!! Σε λίγο στα κουτιά θα αναγράφουν προτεινόμενες ίντσες αντί για απαιτήσεις. Κυρίως ο C2D στο βιάζει.. δεν αφήνει το νερό να χυθεί. (: Ενδιαφέρον διάλεκτος...! Εννοείς στην ουσία ότι η CPU κρατάει πίσω την κάρτα γραφικών σε επιδόσεις ε;
giannisv6 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τελικα επεσα εξω μια ιντσα... 15αρα ειναι η οθονη. Η αναλυση ειναι 1024x768 (αλλά εχω και μια 20αρα samsung T200HD για καποια αλλη στιγμη,κ' σε αυτη την οθονη ? )
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αυτό είναι το κόλπο λοιπόν! Άντε τι περιμένουμε; Τρέξτε να αγοράσουμε όλοι από μια 14άρα για να παίζουμε βαριά παιχνίδια!! Σε λίγο στα κουτιά θα αναγράφουν προτεινόμενες ίντσες αντί για απαιτήσεις. Ενδιαφέρον διάλεκτος...! Εννοείς στην ουσία ότι η CPU κρατάει πίσω την κάρτα γραφικών σε επιδόσεις ε; Ενδιαφερουσα αργκo μαλλον εννοεις. Προσοχη μπαινουν και μικρα παιδια μεσα στο site. Τελικα επεσα εξω μια ιντσα... 15αρα ειναι η οθονη. Η αναλυση ειναι 1024x768 (αλλά εχω και μια 20αρα samsung T200HD για καποια αλλη στιγμη,κ' σε αυτη την οθονη ? ) Γιαννη εχεις το ωραιο συστημα της υπογραφης σου και παιζεις με 20αρα οθονη? Πουλα την και αγορασε μια 22αρα να καταλαβεις gaming.
giannisv6 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 PCkiller you missing a point... bening αναγούλιασες με την 20άρα?...Και πού'σαι ακομα...,λογο χώρων βιβλιοθηκης ο υπολογιστης μου λειτουργει με την 15αρα οπως εχω πει και πιο πανω,ωστόσω εχω αγορασει την 20άρα αλλα την χρησιμοποιω μονο σαν tv προς το παρον και οχι για τον υπολογιστη,σιγουρα να παιζεις παιχνιδια σε οθονη 15'' δεν ειναι οτι το καλυτερο αλλα δυστυχως δεν γινεται κ'αλλιως για τωρα. Ξαναρωτω λοιπον,ο υπολογιστης μου με την 15αρα οθονη αναλυσης 1024x768 μπορει να τρεξει το παιχνιδι με DX11 και σε maxed out settings ? Και επισης οταν θα μπορω να χρησιμοποιησω την T200HD τι θα χρειαζεται για να παιζω με τις παραπανω ρυθμισεις ?
panther_512 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ξαναρωτω λοιπον,ο υπολογιστης μου με την 15αρα οθονη αναλυσης 1024x768 μπορει να τρεξει το παιχνιδι με DX11 και σε maxed out settings ? Με τον υπολογιστή της υπογραφής σου, ούτε σε 800Χ600 δεν πρόκειται να παίξει καλά σε DX11 με Very High settings. Με i5-750 στα 3.6GHz 4GB Ram στα 1800 και την 5850, το παιχνίδι σε 1360Χ768 ζοριζόταν άγρια. Σε DX10 θα σου παίζει άνετα.
PCkiller Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 @Giannisv6 Όταν κάποιος λέει ότι ένα παιχνίδι σε PC του τρέχει 'απροβλημάτιστα' είναι καθαρά υποκειμενικό και χαμένο επιχείρημα. Καλό είναι να αναφέρουμε μαζί με τις αναλύσεις (και τα settings βέβαια) και το ρυθμό ανανέωσης ανά δευτερόλεπτο. Εσένα πχ μπορεί τα 25 fps (κάπου εκεί υπολογίζω το Metro με dx11 στο σύστημά σου) να σου φαίνονται μια χαρά. Για άλλους όμως πιο απαιτητικούς παίκτες τέτοιες επιδόσεις μπορεί να σημαίνουν και unplayable. Τρέξε το fraps, δοκίμασε και το benchmark του παιχνιδιού μέσα στα program files και πες μας αποτελέσματα. Μπαίνεις που μπαίνεις στον κόπο να κάνεις post, τουλάχιστον να βγάλουμε και χρήσιμα συμπεράσματα.
giannisv6 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Panther ευχαριστω για την απαντσηση! Εαν cloclαρω cpu και gpu υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι playable κατα την γνωμη σου ? PCkiller To μια χαρα για μενα ειναι να υπαρχει καλη ροη του βιντεο χωρις να κολλαει πολυ συχνα.Κολληματακια τυπου ανοιγμα πορτας που θα βγαινει απλετο φως ενω θα ειναι σε βαθια σκοταδια νωριτερα,δεν θα με πειραζε. Μπορει οντως τα 25 fps να ειναι οκ για τα δεδομενα μου. Θα το δοκιμασω αρχες Ιουνιου οταν τελειωσω με τις πανελληνιες και θα σας πω τι ψαρια θα πιασει το πισι.
panther_512 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ το πράγμα. Μήν σε απασχολεί το DX11 με το DX10. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, αλλά οι διαφορές που θα δείς στα framerates είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα