Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το βιβλιο ειναι πολυ ατμοσφαιρικο.Δεν μου κανει εντυπωση η Ρωσια εχει τεραστια παραδοση στην λογοτεχνια.Σιγουρα εχει πολλα ταλεντα.

Δημοσ.

Γιωργο το βιβλιο εχει 17.90 οχι το παιχνιδι.

Το LOL είναι ότι το παιχνίδι το βάζεις στο account σου στο steam και that's it, δεν μπορεί να πωληθεί.

Γω το πήρα δώρο στον πατέρα μου,να το διαβάσει,αλλά έκανα εγω την αρχή.. Είναι ωραία γραμμένο .

Γω του πήρα μια ΤΣΙΧΛΑ, αλλά την μάσησα πρώτα.....loliz :lol:

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα αυτοι που εφτιαξαν την μηχανη του παιχνιδιου ηταν συντελεστες και στο Stalker. Το ειχα υποψιαστει γιατι εχει κοινα στοιχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα το τελειωσα σημερα το game, υπεροχο 

αδερφε χώσε κανα spoiler .:mrgreen:

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

benigh, φίλε λυπήσου το κόσμο που δεν το τερμάτισε και αυτούς που διαβάζουν το βιβλίο.

Βάλε το μήνυμά σου σε spoiler ή σβήστο.

Το ενναλακτικό σενάριο είναι ακριβώς για αυτούς που κατάλαβαν ότι οι Dark Ones προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν.

Εσύ δεν το κατάλαβες ή καλύτερα, οι Dark Ones δεν πέρασαν το μήνυμα σε εσένα με τρόπο που να το δεχτείς.

Για εμάς όμως που καταλάβαμε ότι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μέσω των οραμάτων (μιάς και οι ίδιοι έδωσαν hints ότι δεν είναι εχθρικοί, ενώ φάνηκε πολλές φορές ότι δεν θέλαν να σου κάνουν κακό. Επίσης άλλο πράγμα είναι οι mutants και άλλο οι Dark Ones), το παιχνίδι δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξουμε με ρεαλιστικό τρόπο το τέλος που θέλαμε.

Εγώ κατάλαβα ότι οι Dark Ones ότι είναι καλοί από το 1/3 κιόλας της ιστορίας. Φαντάσου λοιπόν την έκπληξή μου όταν στο τέλος τους κατέστρεψα...

Δημοσ.

benigh, φίλε λυπήσου το κόσμο που δεν το τερμάτισε και αυτούς που διαβάζουν το βιβλίο.

Βάλε το μήνυμά σου σε spoiler ή σβήστο.

Το ενναλακτικό σενάριο είναι ακριβώς για αυτούς που κατάλαβαν ότι οι Dark Ones προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν.

Εσύ δεν το κατάλαβες ή καλύτερα, οι Dark Ones δεν πέρασαν το μήνυμα σε εσένα με τρόπο που να το δεχτείς.

Για εμάς όμως που καταλάβαμε ότι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μέσω των οραμάτων (μιάς και οι ίδιοι έδωσαν hints ότι δεν είναι εχθρικοί, ενώ φάνηκε πολλές φορές ότι δεν θέλαν να σου κάνουν κακό. Επίσης άλλο πράγμα είναι οι mutants και άλλο οι Dark Ones), το παιχνίδι δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξουμε με ρεαλιστικό τρόπο το τέλος που θέλαμε.

Εγώ κατάλαβα ότι οι Dark Ones ότι είναι καλοί από το 1/3 κιόλας της ιστορίας. Φαντάσου λοιπόν την έκπληξή μου όταν στο τέλος τους κατέστρεψα...

Εχεις δικιο Panther.Παιδια ζητω συγνωμη χαζομαρα.

Panther σχετικα με το game...

Ειναι εμφανες οτι το game παιζει με αυτην την ιδεα σχεδον απο την αρχη ,αλλα μην ξεχνας οτι τα εν λογω οντα,εκαναν κακο σε στρατιωτες που πεθαναν με φριχτο θανατο,εχοντας πρωτα καταντησει τρελλοι.Θα μπορουσαν να μην εκαναν επιθεσεις οπως αναφερθηκε στο game απο την αρχη,αλλα να βρουν εναν αλλο τροπο επικοινωνιας ωστε να μην θεωρηθουν εχθροι.Οπως ελεγε ο Hunter,που για μενα ειναι η πιο ηρωικη μορφη του game,και σεναριακο λαθος που τον εξαφανισαν μετα την εισαγωγη,''if it's hostile,you kill it''.Επειδη δεν ειχαν οπλα εγω ειδα τις τηλεπαθητικες τους ικανοτητες σαν το οπλο τους και την επικοινωνια με τον Artyom σαν mind manipulation.

Δημοσ.

xtrmsnpr διόρθωσε το spoiled quote σου ωρέ :Ρ

νόμιζα ότι τα χα κάνει χτες ρ τρελέ! Αλλά είδα ότι εβγαζε κάτι τρελά:shock:

έλα κανάς admin να τα πειράζει :-D

Δημοσ.

Εγώ πάντως το ξεκίνησα και με το που βγήκα έξω το παράτησα... απλά δεν άκουγε... δεν μπορούσα να παίξω σωστά... μήπως να θέλει κανένα update; Με το μηχάνημα της υπογραφής μου δεν θα έπρεπε να πηγαίνει καλά έστω και στα 1360 Χ 720 (περίπου), χωρίς να είναι και όλα στο φουλ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...