DJ_Duker Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Παιδια ειναι καλα γραμμενο στα Αγγλικα? Στα αγγλικά υποθέτω πως ναι, αλλά υπάρχει και ελληνική μετάφραση αν θέλεις.
benign Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το προτιμω στα Αγγλικα ,υπαρχει καποιο καταστημα στην Ελλαδα που μπορει να το αγορασει κανεις?
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Στα αγγλικά υποθέτω πως ναι, αλλά υπάρχει και ελληνική μετάφραση αν θέλεις. Ποιος την έχει κάνει την μεταφορά στα ελληνικά?
DJ_Duker Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ποιος την έχει κάνει την μεταφορά στα ελληνικά? Από ότι βλέπω: Μετάφραση: Σταυρούλα Αργυροπούλου @benign Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα εδώ: http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=1853228&prid=1107461
benign Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Από ότι βλέπω: Μετάφραση: Σταυρούλα Αργυροπούλου @benign Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα εδώ: http://www.papasotir...28&prid=1107461 Ευχαριστω φιλε μου.
Coma_Black Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 και στα ελληνικά μια χαρά είναι.. για αγγλικά άκουσα πως δεν έκαναν καλή μετάφραση.
wizardini Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Είναι και γαμό τα παιχνίδια αλλά !!!! Ρε μαλάκα σε μυρίζουνε οι κακοί ρε !!! Το έχω τερματήσει.
benign Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εμενα με φοβουνται οι κακοι,τους λυπαμαι λιγο γιατι τους κατασφαζω. Αν δε πεις για το Resident Evil, ειναι σαν να σκοτωνεις καθυστερημενα,ειδικα ετσι που μουγκριζουν και πανε αργα.... Το Stalker ειχε πιο πλακα με τους Mercs.
panther_512 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εντάξει, αν το παίξεις σε Ranger Easy/hardcore δυσκολία, στις stealth φάσεις είναι λόττο η κατάσταση. Δέν έχεις HUD, ούτε σταυρό στο κέντρο για να στοχεύεις, αλλά επειδή είσαι τσακάλι, έχεις μάθει να πετυχαίνεις τα headshots με τα μαχαίρια για τη πλάκα σου. Εχεις βγάλει τους πρώτους 3, πάς για τον 4ο, το μαχαιράκι τον βρίσκει στο κεφάλι, ο τύπος πέφτει και ψιλοβήχει. Αυτόματα γνωρίζουν τη θέση σου όλοι οι υπόλοιποι και ας είναι στου @#$^&*%$(^ τη μάνα. Ούτε τα σκοτάδια βοηθάνε, ούτε τίποτα. Οι τύποι έχουν ακτίνες Χ. Εννοείται ότι χάνεις και ξαναξεκινάς από την αρχή. Τώρα τα κατάφερες και έβγαλες εκτός τους 6. Πάς για τον 7ο, το μαχαιράκι εννοείται τον βρίσκει στο κεφάλι, αλλά ο τύπος δεν πεθαίνει. Πάλι από την αρχή. Τώρα είσαι άτυχος και στον 2ο έχουμε πάλι το πέφτει-βήχει-σε ανακαλύπτουν οι πάντες. Πάλι από την αρχή. Και πάλι Και πάλι. Οπότε, 2 ώρες μετά, καταθέτεις τα όπλα, βάζεις το παιχνίδι στο normal, κάνεις το ράμπο, τους σφάζεις όλους σε 3 λεπτά και στην επόμενη πίστα, αν δεν έχει stealth, το ξαναβάζεις στη δυσκολία που ήθελες. Αυτή ήταν η εμπειρία μου με το παιχνίδι...
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ok, το είδαμε και αυτό. Μεταχειρισμένο, το δίνει ακριβότερα από το να το αγοράσεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Γω το πήρα δώρο στον πατέρα μου,να το διαβάσει,αλλά έκανα εγω την αρχή.. Είναι ωραία γραμμένο .
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Τελικα παιδια το βρηκα στο διαδυκτυο ,πολυ καλο στα Αγγλικα. Πρεπει να γινει ταινια παντως.Στον ρολο του Artyom ο Gerald Butler.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα