aekoupoli Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 φιλε λογικο το μετρο ειναι απο τα πιο βαρια παιχνιδια κ η καρτα σου δεν ειναι κ απο τις καλυτερες, βαλτα ολα low χωρις καθολου φιλτρα κ λογικα θα σου παιζει
aserprince Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 φιλε λογικο το μετρο ειναι απο τα πιο βαρια παιχνιδια κ η καρτα σου δεν ειναι κ απο τις καλυτερες, βαλτα ολα low χωρις καθολου φιλτρα κ λογικα θα σου παιζει Σε low και νορμαλ ειμαι μια χαρα τρεχει το games αλλα η αναλυση της οθονης μενει στα 1600-1200 pixel και δεν αλλαζει με τιποτα. Το αλλαζω σε αλλη αναλυση και βγαζει μια μαυρη οθονη και μετα ξαναγινεται στο 1600-1200 pixel. Με μια καρτα γραφικων που εχει directx 11 θα παιζει μια χαρα. Σκεψη για νεα καρτα γραφικων αλλα ποια? Μηπως και η οθονη ειναι 17 θελει μια ποιο μεγαλη.
vasilisga Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 φιλε συγνωμη αλλα θα το πω... που πας με αυτο το μηχανημα για το metro??? μιλαμε για το ισως πιο βαρυ παιχνιδι αυτη τη στιγμη και το μηχανημα σου ειναι πολυ, πολυ ομως αδυναμο για games τις εποχης μας απολαυσε οσα παιχνιδια μπορεις οπως μπορεις και οταν σκεφτεις για αναβαθμιση πας για ολκληρο pc απο την αρχη
aekoupoli Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Σε low και νορμαλ ειμαι μια χαρα τρεχει το games αλλα η αναλυση της οθονης μενει στα 1600-1200 pixel και δεν αλλαζει με τιποτα. Το αλλαζω σε αλλη αναλυση και βγαζει μια μαυρη οθονη και μετα ξαναγινεται στο 1600-1200 pixel. Με μια καρτα γραφικων που εχει directx 11 θα παιζει μια χαρα. Σκεψη για νεα καρτα γραφικων αλλα ποια? Μηπως και η οθονη ειναι 17 θελει μια ποιο μεγαλη. φιλε η καρτα μονη της δεν θα κανει τιποτα,θες κ επεξεργαστη καλο κ λογικα θα εχεις κανα 300w τροφοδοτικο θες κ εκει καλυτερο, δεν παιρνεις μονο καρτα κ τα παιζεις ολα φουλ
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Το συστημα μου ειναι 1 ASUS CPU INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 2.RAM 2GB DDR2 KINGSTON 3.VGA ASUS EN8400GS 256 RAM 4 HDD 500GB SATA 2 16MB 5.WINDOWS XP PRO GR SP 3 Στο παιχνίδι metro 2033 το τρέχει νομίζεις ότι παίζεις μια ταινία σε αργή κίνηση. Έχω κατεβάσει του νεώτερους drivers. Από ότι έχω διαβάσει οι κατώτερες είναι: ελάχιστες απαιτήσεις Επεξεργαστής: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor Μνήμη RAM: 1GB Κάρτα γραφικών: NVIDIA 7300 ή ATI X1600 με 256MB RAM και πλήρως συμβατή με το Direct X 9.0c Σκληρός δίσκος:11GB Και λίγη ram και μικρή κάρτα.. Χρειάζεσαι μια αναβάθμιση για να τρέξει..Χάνεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια!!
stratigos24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Και λίγη ram και μικρή κάρτα.. Χρειάζεσαι μια αναβάθμιση για να τρέξει..Χάνεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια!! Ισως δεν χανει ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια, αλλα ενα απο τα καλυτερα benchmark για καρτες γραφικων...χωρις παρεξηγηση... Δεν μου αρεσε καθολου το παιχνιδι οπως το ειδα...
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μια χαρα ειναι το παιχνιδι ασχετα που ειναι benchoπαιχνιδο Οποιος θελει να το παιξει ας μην βαλει dx11 σιγα Ετσι κ αλλιως δεν εχει μεγαλη διαφορα στο ματι
eAnagnostis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Χτες βγήκε το βιβλίο σε έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση στα ελληνικά
Mirodin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παιξτε αυτο το παιχνιδι σε 3D και αμα καταλαβετε διαφορα παιχνιδιου-πραγματικοτητας,γραψτε με... Απιστευτη ατμοσφαιρα πραγματικα....
Coma_Black Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Χτες βγήκε το βιβλίο σε έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση στα ελληνικά Με έσωσες φίλε έψαχνα παντού και είχα αποφασίσει να πάρω απο εξωτερικό το βιβλίο στα αγγλικά. Καλα λόγια ακουσα να δουμε.. Τωρα περιμένω και Stalker, Witcher στα ελληνικά αν ξέρει κανείς ας πει
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγώ έχω πάρει το βιβλίο στα Ελληνικά εδώ και 10 μέρες περίπου αλλά ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει για να κρίνω την μετάφραση. Πάντως είχε "καλή" τιμή για καινούργιο βιβλίο.
HALF EVIL Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το βιβλίο σχεδόν το τελείωσα και έχει ελάχιστη σχέση με το παιχνίδι. Το περιεχόμενό του έχει τελείως άλλο χαρακτήρα. Αφού στα μισά του βιβλίου ο ήρωας δεν έχει " καθαρίσει" παρά έναν μόνο εχθρό. Πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν είναι μια αποτύπωση μπαμ μπουμ εξολοθρεύουμε τους μεταλλαγμένους. Αξίζει να το διαβάσει κανείς μόνο και μόνο για να δεί πως μεταφέρονται τα βιβλία σε games ή ταινίες.
tsioudiver Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Σε έβαλε στην ατμόσφαιρα όπως και το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα