Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μιαν ερωτησην αν επιτρεπεται

εχω σκαλωσει με το θεμα της αποδοσης αυτου του παιχνιδιου

δηλαδης:

Εχω αυτο το συστημα:

[email protected]

hd 5870 stock

4 gb ddr3@1200

και προσπαθω να το παιξω στα 1920χ1080 με dx9 και very high settings

ποσα fps θα επρεπε να βγαζω? γιατι αρχιζω και απελπιζομαι

τα frames σε ακυρες σκηνες πεφτουν κατω απο 30

εχει το game κακο optimization? γτ το να θεωρησω οτι εχω εγω το προβλημα χλωμο, μιας

και ολα τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζω τζαμι

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι dx9 αφού έχεις για καλύτερο dx ;Και η vga σ μπορεί!!Δες στις αναλύσεις αυτές αφού μπορεί για πιο πάνω βάλτο..Αλλα ότι είναι βαρύ είναι..

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα frames σου, και γω κάπου εκεί έβγαζα με 5870.

Το παιχνίδι είναι αρκετά βαρύ... οπότε μην σκας..

+1 Κι εγω τα ιδια.Μολις ειχα αγορασει τη καρτα που νομιζα πως ειναι οβερκιλ στα παντα, εβαλα το μετρο και επηξε το μυαλό μου...

Οποτε μην αγχώνεσαι,ειναι θεμα του συγκεκριμένου παιχιδιου.

Δημοσ.

+1 Κι εγω τα ιδια.Μολις ειχα αγορασει τη καρτα που νομιζα πως ειναι οβερκιλ στα παντα, εβαλα το μετρο και επηξε το μυαλό μου...

Οποτε μην αγχώνεσαι,ειναι θεμα του συγκεκριμένου παιχιδιου.

Εσύ παίζεις Metro από απωθημένο, επειδή δεν έχετε metro στη Θεσσαλονίκη? :P

Δημοσ.

χαχαχα, α ολα κι ολα! εχουμε κατι τρύπες κατα μηκος της Εγνατιας.

Αρα θεωρητικά μετρό εχουμε,πρακτικά δεν εχουμε! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Και πρακτικα εχουμε...το δικο μας ειναι πρασινο μετρο,παιρνεις ενα ποδηλατο κατεβαινεις κατω και πας οπου θες!!

Οχι σαν το δικο σας το περιορισμενο! :P

Δημοσ.

χαχαχα, α ολα κι ολα! εχουμε κατι τρύπες κατα μηκος της Εγνατιας.

Αρα θεωρητικά μετρό εχουμε,πρακτικά δεν εχουμε! :-D :-D :-D

Αμεεε!! Πάμε Εγνατία και βλέπουμε τις τρυπάρες...και φυλαγόμαστε μην πεταχτεί κανένα dark-one..Γιατί όχι τίποτα..Άμα χρειαστεί να ανέβουμε στον πύργο του οτε να ρίξουμε βόμβες,θα χαθεί μια τόσο ωραία πόλη.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω πάντως να παρουμε τα σκουπίδια απτους δρομους και να ξαναμπαζώσουμε τις τρυπες του μετρό...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σήμερα το έλαβα αλλά είναι steam έκδοση, γίνετε να μην βάλω το στεαμ και να παίζω? Βρήκα λύση να παίζει με offline steam mode , αλλά λέμε τώρα.. αν δεν έχω ιντερνέτ και εγκαταστήσω ξανά το παιχνίδι μου (είναι κανονικό dvd), θα μπορώ να παίξω? Η θέλω δεν θέλω χωρίς ιντερνετ την πρώτη φορά δεν θα μπορώ να παίξω?

επίσης πως εμφανίζω τα fps? Είναι το μοναδικό παιχνίδι που η κάρτα θορυβεί..

edit: Βρήκα τα fps, εγκατέστησα το fraps.. παω να δω ποσα εχω..

Δημοσ.

Εγώ το κατέβασα το παιχνίδι απο Steam πριν μια βδομάδα, το ξεκίνησα από την αρχή σε Ranger mode (οχι hardcore) σε DX11 1920x1200 very high και μπορώ να πω οτι μου άρεσε αρκετά. Βέβαια το τέλειωσα μέσα σε 17 ώρες και μου φάνηκε κάπως μικρό σε διάρκεια και πολύ βαρύ ( και σαν ατμόσφαιρα και σαν απαιτήσεις), θέλω απο περιέργεια να κατεβάσω το FRAPS να δω στα πόσα FPS έπεφτα..

Δημοσ.

Ναι αλλά κάποιος έχει απάντηση για εμένα? Έχω ολόκληρο το dvd παιχνίδι, αλλά το setup είναι σε steam..είναι 100% υποχρεωτικό αν ποτέ το σβήσω και ξαναγράψω, πες ότι δεν έχω και ιντερνετ, θα μπορώ να παίξω? Αυτό με ξενέρωσε λιγάκι.. βέβαια έχει το offline mode, έκανα και register, απλά δεν έχω απάντηση για το παραπάνω ερώτημα..

Αν δηλαδή κάνω κάθε φορά εγκατάσταση, σον και καλά να έχω ιντερνέτ η δεν χρειάζεται.. (δεν το κατέβασα από το στεαμ.. το dvd είναι steam setup)

Τα fps κυμαίνονται από 27-65 αλλά στο 80% του παιχνιδιού είμαι 35-50… Όλα μαξ.. 4χaa

Δημοσ.

Αν προστεθεί στο steam τότε κάθε φορά που θα θες να παίξεις θα πρέπει να κάνει έλεγχο. Εκτός λογικά αν έχεις βγάλει από πριν τον steam λογαριασμό σε offline mode οπότε θα μπορείς να μπεις και έτσι. Αλλά θα πρέπει να έχεις προννοήσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το συστημα μου ειναι 1 ASUS CPU INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ

2.RAM 2GB DDR2 KINGSTON

3.VGA ASUS EN8400GS 256 RAM

4 HDD 500GB SATA 2 16MB

5.WINDOWS XP PRO GR SP 3

Στο παιχνίδι metro 2033 το τρέχει νομίζεις ότι παίζεις μια ταινία σε αργή κίνηση.

Έχω κατεβάσει του νεώτερους drivers.

Από ότι έχω διαβάσει οι κατώτερες είναι:

ελάχιστες απαιτήσεις

Επεξεργαστής: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor

Μνήμη RAM: 1GB

Κάρτα γραφικών: NVIDIA 7300 ή ATI X1600 με 256MB RAM και πλήρως συμβατή με το Direct X 9.0c

Σκληρός δίσκος:11GB

Δημοσ.

Όταν διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι πρόκειται για το μετρό που χτίζεται στη Θεσσαλονίκη το οποίο μάλλον θα τελειώσει το 2033... :P

Αυτές που αναφέρεις εσύ είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις για να τρέξει το παιχνίδι...

Για να το παίξεις κανονικά πρέπει να κάνεις μια μικρή αναβάθμιση στο pc σου..:

Intel Processor - Core 2 Duo E6850 3.0GHz

AMD Processor - Phenom 8450 Triple-Core

Nvidia Graphics Card - GeForce GTX 260

ATI Graphics Card - Radeon HD 4870 X2

RAM (Memory) - 4 GB

Hard Disk Space - 12 GB

Direct X - 9

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=857&game=Metro%202033

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...