Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτα μπορεις να ειρωνευεσαι αλλα τι να κανουμε δν παιζουν ολοι τα ιδια και τα ιδια...(crysis)

και στο κατω κατω σε ΠΑΡΑΑΑΑ πολλους αρεσε αρα.... ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνεται για αρχή :) .

Το τελείωσα μόλις τώρα..Τί όμορφο παιχνίδι!!Πόσο ατμοσφαιρικό μπορεί να ήταν;Από τα καλύτερα που χω παίξει και έχω ευχαριστηθεί .Ήχος,σκηνικά,σενάριο,όλο το στόρι!!.Το καλύτερο για το 2010,και το κρατάω και για το 2011,αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο να το ξεπεράσει.

Μαζί με το hl2 που είναι το αγαπημένο μου,βάζω και αυτό!

Αν και με την 8500...με μαξ 28fps το κατάφερα,και πιστεύω σε μια καλύτερη κάρτα να εμφανίζεται ακόμα πιο όμορφο.. Ήταν αρκετές οι φορές που πετάχτηκα και είχα την αγωνία τι θα βρω!

Εδώ και 3 βδομάδες έχω πιάσει και το βιβλίο,εύκολα διαβάζεται .Περιμένω το 2034!

http://www.insomnia....469-metro-2034/

Ευχαριστώ τον φίλο ghostrider :wub: !

it's now or never!

ΥΓ..έχει εναλακτικό τέλος;;;Διάβασα το μέλος HALF EVIL

να λέει ότι εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι ..Και σε μένα αυτό έγινε..Υπάρχει κάτι διαφορετικό;

Δημοσ.

..έχει εναλακτικό τέλος;;;Διάβασα το μέλος HALF EVIL

να λέει ότι εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι ..Και σε μένα αυτό έγινε..Υπάρχει κάτι διαφορετικό;

Οι πύραυλοι θα εκτοξευτούν όπως και να έχει.Απλά στο good ending,σου δίνεται η δυνατότητα να πυροβολήσεις την συσκευή-marker που είναι στο τρίποδο.

Δέν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις (ή να μήν κάνεις) κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.Έδωσα σφαίρες ($) σε όσους βρήκα (οι περισσότεροι μούφα επαίτες),δέν δέχτηκα να πάρω σφαίρες όταν μου τις πρόσφερε η μητέρα που έσωσα τον γιό της.Light side μέχρι βλακείας,ακόμα και ένας Jedi θα κοκκίνιζε...

Δημοσ.

Οι πύραυλοι θα εκτοξευτούν όπως και να έχει.Απλά στο good ending,σου δίνεται η δυνατότητα να πυροβολήσεις την συσκευή-marker που είναι στο τρίποδο.

Δέν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις (ή να μήν κάνεις) κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.Έδωσα σφαίρες ($) σε όσους βρήκα (οι περισσότεροι μούφα επαίτες),δέν δέχτηκα να πάρω σφαίρες όταν μου τις πρόσφερε η μητέρα που έσωσα τον γιό της.Light side μέχρι βλακείας,ακόμα και ένας Jedi θα κοκκίνιζε...

Μάλιστα..

Αυτά τα έκανα κ γω..

Βρήκα αυτόν τον μέγα spoiler .. και τον διάβασα,κάτι για moral points !

spoiler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...