Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@sozz

Πλάκα δεν κάνεις?

οχι αληθεια το λεω :mad:

δεν ειναι στυλ τρεχω και σκοτωνω οπως το crysis που το εχω τερματιση πανω απο 10 φορες :P (ασχετα οτι το metro μου αρεσε περισσοτερο)

ΥΓ εμενα μου φενεται ετσι δεν ξερω για αλλους ;) μπορει ποιο μετα να το ξαναπαιξω ποτε δεν ξερεις...

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερωτηση

γιατι το μενου σε αναλυση 1680*1050 ειναι ξεχειλωμενο, τα options ειναι εκτος οθονης...

αλλαξα την αναλυση αρκετες φορες αλλα τιποτα...τα ιδια

εκανα και googlarisma αλλα τζιφος...

καμια απαντηση??

σας ευχαριστω για τον χρονο σας!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα.εχω μια απορία.θα ήθελα να μάθω ποιό απο τα δυο δίνει καλήτερη ποιότητα και ποιό ρίνχει περισσότερο το frame rate μεταξύ των aaa και msaa 4x ?πρόκειτε για τις δυο επιλογές που έχω διαθέσημες στο metro 2033.ευχαριστώ!

Δημοσ.

καλησπέρα.εχω μια απορία.θα ήθελα να μάθω ποιό απο τα δυο δίνει καλήτερη ποιότητα και ποιό ρίνχει περισσότερο το frame rate μεταξύ των aaa και msaa 4x ?πρόκειτε για τις δυο επιλογές που έχω διαθέσημες στο metro 2033.ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το MSAA ανεβαζει την ποιοτητα και ριχνει τα fps.

Δημοσ.

Το MSAA ανεβαζει την ποιοτητα και ριχνει τα fps.

Δημοσ.

Και κινδυνεύοντας να γίνω γραφικός, θα το πω για 1315η φορά στο παρόν thread: σε όσους άρεσε το παιχνίδι, βρείτε το βιβλίο. Θα με θυμηθείτε...

Δημοσ.

Yeap είναι στα αγγλικά (η αρχική version που υπάρχει και δωρεάν, νόμιμα, στο internet είναι στα ρώσικα) και απ' όσο ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα ελληνικά. Δεν είναι πάντως τραγικά δύσκολο :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελείωσα κι εγώ, θετικό το ισοζύγιο.

Το στόρυ μου άρεσε αν και τα post apocalypse tails (παιχνίδια, ταινίες) μου φαίνεται ότι είναι πολύ στη μόδα τελευταία .

Τεσπα, σε μένα τελείωσε με το bad ending, οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Σ' όλη τη διάρκεια είμουν γενικά καλό παιδί:-)

Στο καλό τέλος οι πύραυλοι δεν εκτοξεύονται και οι Dark Ones επιζούν.

Έχει σημασία ποιό τέλος έχεις ; Μήπως θα είναι σε στυλ Mass Effect 2και θα επηρεάσει ενδεχομένως το στόρυ στο επερχόμενο Metro 2034 ;

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ.

http://www.metro2033game.com/en/news/11557

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το εν λόγω DLC ; Το λίνκ υπάρχει εδώ και 10 ημέρες περίπου αλλά το DLC το κατέβασε κανείς ;

Επειδή δεν είμαι εγγεγραμμένος ούτε στο Twitter ούτε στο Facebook , έχει κανείς κάποια πληροφορία ;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Ranger Pack σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι ως Ranger το οποίο σημαίνει δραματικά λιγότερα πυρομαχικά, αλλά τα όπλα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Οπότε ο χαρακτήρας σου αλλά και οι εχθροί είναι περισσότερο φονικοί!

Επιπλέον προσθέτει και δυο όπλα!

This downloadable content adds new weapons, new achievements and the deadly ‘Ranger Mode’ game rules. In standard Ranger Mode, ammo is dramatically reduced and all weapons cause more damage. Your foes are deadlier than ever – but so are you!

‘Ranger Hardcore’ adds an additional challenge as the HUD is totally removed, creating the most immersive Metro 2033 experience yet. Rise to the challenge with two new weapons – the Heavy Automatic Shotgun, and the Volt Driver, Miller’s signature gun.

Στο Hardcore λέει χαρακτηριστικά YOU WILL NOT SURVIVE!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...