Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπα δεν φταίει η ATi...

Τι φταίει όταν στο pc μου παίζει ενώ στο δικό του δεν παίζει??? Ότι έχω πιο μάπα επεξεργαστή??? Ή μήπως η κάρτα γραφικών? :P

Δημοσ.
Καταρχας δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην το παιζει η ATI,κατι αλλο φταιει και δεν το εχεις παρει χαμπαρι

Το Saboteur σε ATI δεν έπαιζε :P Δεν λέω ότι έφταιγε η ATI! Οι developers του Saboteur φταίγανε. Θα τους πω να αφήσουν το Metro και να παίξουν τίποτα άλλο...

Δημοσ.
Το Saboteur σε ATI δεν έπαιζε :P Δεν λέω ότι έφταιγε η ATI! Οι developers του Saboteur φταίγανε.

Σε ελάχιστες μέρες είχε βγει διορθωτικό Patch, ας μην είμαστε υπερβολικοί!

Όσο για το το Metro είμαστε πολύς κόσμος που παίζουμε απροβλημάτιστα σε ΑΤΙ...

Δημοσ.
Το Saboteur σε ATI δεν έπαιζε :P Δεν λέω ότι έφταιγε η ATI! Οι developers του Saboteur φταίγανε.

Σε ελάχιστες μέρες είχε βγει διορθωτικό Patch, ας μην είμαστε υπερβολικοί!

Όσο για το το Metro είμαστε πολύς κόσμος που παίζουμε απροβλημάτιστα σε ΑΤΙ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως εχει τελειωσει καποιος το metro 2033 να μου πει αν οι διαδρομες στο χαρτη που εμφανιζεται μεταξυ των levels ειναι ολες πραγματικες?

Ετσι,για να καταλαβω πανω-κατω το μεγεθος του παιχνιδιου.

(και κατι αλλο: ποση διαφορα υπαρχει στο συγκεκριμενο παιχνιδι μεταξυ dx10 και dx11? - εγω ειμαι σε dx10 και δεν ειναι και απο τα καλυτερα γραφικα που εχω δει)

Δημοσ.
Το Saboteur σε ATI δεν έπαιζε :P Δεν λέω ότι έφταιγε η ATI! Οι developers του Saboteur φταίγανε. Θα τους πω να αφήσουν το Metro και να παίξουν τίποτα άλλο...

Σε εμένα μια χαρά έπαιξε όταν έβαλα τους τελευταίους Catalysts.

Δημοσ.
Μηπως εχει τελειωσει καποιος το metro 2033 να μου πει αν οι διαδρομες στο χαρτη που εμφανιζεται μεταξυ των levels ειναι ολες πραγματικες?

Ετσι,για να καταλαβω πανω-κατω το μεγεθος του παιχνιδιου.

(και κατι αλλο: ποση διαφορα υπαρχει στο συγκεκριμενο παιχνιδι μεταξυ dx10 και dx11? - εγω ειμαι σε dx10 και δεν ειναι και απο τα καλυτερα γραφικα που εχω δει)

Aν εννοείς πως υποθέτεις ότι θα διασχίσεις όλο αυτό το χάρτη, καμία σχέση.

Απλά ξεκινάς από ένα σημείο του (ας πούμε) κυκλικού χάρτη, και φτάνεις σε ένα άλλο ακολουθόντας μία κάπως διαμετρική πορεία.

Δημοσ.
Aν εννοείς πως υποθέτεις ότι θα διασχίσεις όλο αυτό το χάρτη, καμία σχέση.

Απλά ξεκινάς από ένα σημείο του (ας πούμε) κυκλικού χάρτη, και φτάνεις σε ένα άλλο ακολουθόντας μία κάπως διαμετρική πορεία.

Ok,ευχαριστω (εκτος απο 1 trailer παλιοτερα,μεχρι προχθες που το ξεκινησα δεν ειχα διαβασει τιποτα για το παιχνιδι-ελεγα μηπως το δουμε κι αυτο αλλα δεν...)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και για εμένα που βαριέμαι πολύ γρήγορα, το παιχνίδι ήταν αρκετά μικρό.

Δημοσ.

γενικα πρεπει να ειναι παιχνιδι της μια φορας

μετα θα ξερεις τι γινεται στην καθε πιστα και δεν εχεις την αγονια ;)

αλλα σαν παιχνιδι τρομερο σε τρωει να μαθεις το μετα :P

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως ακόμα και για εμένα που βαριέμαι πολύ γρήγορα, το παιχνίδι ήταν αρκετά μικρό.

Το παιχνίδι το τερμάτισα. Απο τα καλύτερα FPS που έχουν βγεί ποτέ. Τρομερά ρεαλιστικό,με καταπληκτικά γραφικά σενάριο και ήχο. Υπήρξαν στιγμές που όταν έβγαινα στην επιφάνεια έβγαζα για λίγο τη μάσκα προκείμενου να ξεθολώσει και όντως είχε αποτέλεσμα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Αλλά καθόλου optimized. Η HD4850 μου ζορίστηκε πολύ. Καλά τα ωραία γραφικά αλλα να μπορεί να τα ευχαριστηθεί κιόλας και ο "απλός κοσμάκης"...:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...