Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις άρχισα το game και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές μετά από λίγα λεπτά που έπαιξα. Φοβερή ατμόσφαιρα θυμίζει πάρα πολύ stalker αλλά με καλύτερα γραφικά. Το έχω βάλει στα ρωσικά με αγγλικούς υπότιτλους γιατι τα αγγλικά έτσι όπως τα προφέρουν είναι για κλάματα.

Μπορεί να μην καταλαβαίνω χριστό αλλά τουλάχιστον βοηθάει πολύ στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι το game είναι και τεχνκά σε πολύ καλό επίπεδο. Με την 285gtx και τον 8500 τρέχει άψογα με όλα τα detail στα high παρά τα εντυπωσιακά του γραφικά και physics που έχει.

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω και γω μια gtx285 normal εκδοση και στα high μου ψιλοκολλαει...σε 1920χ1200 .. εσυ τι αναλυση παιζεις ? βαζεις και advanced physics enabled ?

Δημοσ.
Μόλις άρχισα το game και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές μετά από λίγα λεπτά που έπαιξα.

Όταν πυροβολάς δεν θα ήθελες να είναι λίγο πιο ρεαλιστικό?

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, θέμα ήχου πρέπει να είναι μάλλον.

Με την 285gtx και τον 8500 τρέχει άψογα με όλα τα detail στα high παρά τα εντυπωσιακά του γραφικά και physics που έχει.

Μπορείς να τραβήξεις ένα Screenshot από τα Options να δούμε τα Settings σου?

Όπως έχω κάνει εδώ.

Δημοσ.

Τα settings τα έχω στο high και παίζω σε 1680χ1050. Από τι βλέπω εσείς τα έχετε στο very high και παίζετε σε υψηλές αναλύσεις. Για να αποδόση σωστά μια τέτοια ρύθμιση θέλει κάρτα και επεξεργαστή τούμπανο :P

Στις ρυθμίσεις που έχω τα πάντα τρέχουν μια χαρά. Ακόμα είναι αρχή όμως και μπορεί αργότερα να αντιμετωπίσει frame drop.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκεί με τους nazi τι σκ.. γίνετε γμτ. Πανδήσκολυ πίστα γμτ. Αν και έχω περάσει με τα χίλια βάσανα από τους communist έχω φτάσει στην front line των nazi με σχεδόν άδεια ammo και με ένα κάρο αντίπαλους να έχουν κλείσει όλα τα περάσματα. Υπάρχει κανά tip?

Δημοσ.
Εκεί με τους nazi τι σκ.. γίνετε γμτ. Πανδήσκολυ πίστα γμτ. Αν και έχω περάσει με τα χίλια βάσανα από τους communist έχω φτάσει στην front line των nazi με σχεδόν άδεια ammo και με ένα κάρο αντίπαλους να έχουν κλείσει όλα τα περάσματα. Υπάρχει κανά tip?

αν έχεις ξεμείνει από σφαίρες σε εκείνο το σημείο (αν έχω καταλάβει σωστά πιο εννοείς) χλωμό σε κόβω...πώς τα κατάφερες; :P

Δημοσ.

Οκ βρήκα τρόπο και τελικά πέρασα και ας είχα λίγες σφαίρες. Βρήκα ένα πέρασμα και έφτασα κάτω πηδώντας από σωλήνες και σκαλωσιές. Μετά τους την έπεσα πισώπλατα με το μαχαίρι μπόρεσα και καθάρισα μερικούς με τα χίλια ζόρια δλδ ρίχνοντας grenade και κάνοντας load συνέχεια τα checkpoint.

Μερικά αρνητικά για το game. Καλή ατμόσφαιρα αλλά είναι τελείως γραμμικό και λόγο υπερβολικής δυσκολίας και ανισόρροπου gameplay το παιχνίδι χάνει από ροή.

Δλδ όλη την ώρα είσαι με load δεν σε αφήνει να χαθείς για λίγο στον κόσμο του όπως γινόταν με το stalker και το κερασάκι είναι ότι αντί να επιλέξουν το κλασικό save όπως γίνετε σε όλα τα fps έχουν βάλει checkpoint!

Κατά την γνώμη μου το game έχει και φοβερή ανισορροπία στο gameplay του. Δεν μπορεί να την πέφτεις σε ορδές αντιπάλων με μόνο 30 σφαίρες αυτοί να σου ρίχνουν εκατοντάδες το λεπτό και όταν τελικά καταφέρνεις να τους σκοτώσεις να έχουν πάνω τους μόνο 3 με 10!!.

Είναι δοκιμασμένο κόλπο αντί να φτιάξουν την ΑΙ των αντιπάλων ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας ρίχνοντας την ammo αυξάνοντας το dmg και βάζοντας στα περάσματα ορδές από mob

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι στον υπολογιστή μου στα XP δεν τρέχει... Βγάζει error. Στα windows 7 τρέχει αλλά σέρνεται (λογικό, με τον pentium 4 XD). Αλλά σε ένα φίλο που προσπαθούμε να το βάλουμε στα Windows 7 δεν ανοίγει καν... Λέει η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί και κλίνει... Μήπως φταίει ότι αυτός έχει ATI κάρτα γραφικών? Υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε γιατί με έχει πρήξει? :P

Δημοσ.
Παιδιά το παιχνίδι στον υπολογιστή μου στα XP δεν τρέχει...

Καλά κάνει! Ποιος ο λόγος να τρέχει σ' ένα αρχαίο λειτουργικό? :P

σε ένα φίλο που προσπαθούμε να το βάλουμε στα Windows 7 δεν ανοίγει καν...

Μήπως έχετε λάθος Cr@ck? :o

Έχετε εγκαταστήσει τους τελευταίους Drivers για κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Οκ βρήκα τρόπο και τελικά πέρασα και ας είχα λίγες σφαίρες. Βρήκα ένα πέρασμα και έφτασα κάτω πηδώντας από σωλήνες και σκαλωσιές. Μετά τους την έπεσα πισώπλατα με το μαχαίρι μπόρεσα και καθάρισα μερικούς με τα χίλια ζόρια δλδ ρίχνοντας grenade και κάνοντας load συνέχεια τα checkpoint.

Μερικά αρνητικά για το game. Καλή ατμόσφαιρα αλλά είναι τελείως γραμμικό και λόγο υπερβολικής δυσκολίας και ανισόρροπου gameplay το παιχνίδι χάνει από ροή.

Δλδ όλη την ώρα είσαι με load δεν σε αφήνει να χαθείς για λίγο στον κόσμο του όπως γινόταν με το stalker και το κερασάκι είναι ότι αντί να επιλέξουν το κλασικό save όπως γίνετε σε όλα τα fps έχουν βάλει checkpoint!

Κατά την γνώμη μου το game έχει και φοβερή ανισορροπία στο gameplay του. Δεν μπορεί να την πέφτεις σε ορδές αντιπάλων με μόνο 30 σφαίρες αυτοί να σου ρίχνουν εκατοντάδες το λεπτό και όταν τελικά καταφέρνεις να τους σκοτώσεις να έχουν πάνω τους μόνο 3 με 10!!.

Είναι δοκιμασμένο κόλπο αντί να φτιάξουν την ΑΙ των αντιπάλων ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας ρίχνοντας την ammo αυξάνοντας το dmg και βάζοντας στα περάσματα ορδές από mob

Αν ήδη σε αυτό το σημείο αντιμετωπίζεις πρόβλημα εύρεσης πυρομαχικών, αργότερα θα δυσκολευτείς αφάνταστα. Υποθέτω.

Ψάχνεις σε όλες τις γωνίες, μέσα σε βαγόνια;; Ορθή αγορά είναι και, σχετικά νωρίς, ένα όπλο με σκόπευτρο. Αν κινείσαι στις σκιές και έχεις σχετικά καλό σημάδι κάνεις αρκετή οικονομία στις σφαίρες. Εγώ αφού είδα πως κινείται το παιχνίδι έκανα load κάποια επεισόδια πιο πίσω και εξοπλίστηκα αναλόγως.

Μια χαρά κινηματογραφικό είναι πάντως. Μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις.

Δημοσ.
Καλά κάνει! Ποιος ο λόγος να τρέχει σ' ένα αρχαίο λειτουργικό? :P

Ουδέν σχόλιο... ;) (υπάρχουμε και εμείς με pentium 4 ακόμα :o)

Μήπως έχετε λάθος Cr@ck? :o

Έχετε εγκαταστήσει τους τελευταίους Drivers για κάρτα γραφικών?

Αυτό που είχε μέσα βάζουμε και στο pc μου παίζει με αυτό... Για τα drivers δεν ξέρω. Μου λέει ότι τα έχει βάλει αλλά μάλον πρέπει να το επιβεβαιώσω μόνος μου αυτό :P Πάντως σε μένα που έχω nVidia παίζει... Σε αυτόν με την ATI τίποτα... Saboteur κατάσταση μου μυρίζει :P:p:p

Δημοσ.
Ουδέν σχόλιο... ;) (υπάρχουμε και εμείς με pentium 4 ακόμα :o)

Να βάλεις Seven! ΤΙ σημασία έχει αυτό?

Αυτό που είχε μέσα βάζουμε και στο pc μου παίζει με αυτό... Για τα drivers δεν ξέρω. Μου λέει ότι τα έχει βάλει αλλά μάλον πρέπει να το επιβεβαιώσω μόνος μου αυτό :P Πάντως σε μένα που έχω nVidia παίζει... Σε αυτόν με την ATI τίποτα... Saboteur κατάσταση μου μυρίζει :P:p:p

Αυτό που έχει μέσα δεν δουλεύει.

Από Razor πρέπει να βρεις... :o

Δημοσ.
Να βάλεις Seven! ΤΙ σημασία έχει αυτό?

Αυτό που έχει μέσα δεν δουλεύει.

Από Razor πρέπει να βρεις... :o

Το Razor έχω...... Και τους έκανα και το update και πάλι τζίφος... Φτιάχνεται ή οχι???

Δημοσ.

Τι να σου πω.

Εγώ θα το άφηνα. Γενικότερα για να παίξει ένα παιχνίδι στις μέρες μας είναι λίγο σπάνιο.

Τα κλειδώνουν καλά ή απλά οι Cr@ckers σταμάτησαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Δημοσ.
Τι να σου πω.

Εγώ θα το άφηνα. Γενικότερα για να παίξει ένα παιχνίδι στις μέρες μας είναι λίγο σπάνιο.

Τα κλειδώνουν καλά ή απλά οι Cr@ckers σταμάτησαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Κατάλαβα... Ούτε αυτό παίζει σε ATI... Ευχαριστώ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...