Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Σε DX10 σέρνεται σε απίστευτο βαθμό! Από εκεί και πέρα με τα παρακάτω Settings παίζει πολύ καλά. Σε κάποια σημεία βλέπω κάτι 25άρια βέβαια... Με το Tearring γίνεται να κάνω κάτι? Υπάρχει κάποια ρύθμιση?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κανε enable το v-sync απο το user.cfg και το παιχνιδι θα δειχνει πολυ πιο smooth. Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως δεν τρεχει καλα dx10 με GTX295.....Μηπως δεν δουλευει το SLI?
john2gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Υπάρχουν προβλήματα με το SLI scaling στο DX10
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Από off που γράφει, εγώ γράφω on? Σιγά που δεν θα υπήρχαν! PC Gaming! GTX 295 sucks!
john2gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Το μόνο που χάνεις από το DX10 είναι ένα motion filter, οπότε σιγά τα ωά
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τι κάνει αυτό ακριβώς? Σε DX9 πως γνωρίζω ότι η κάρτα δεν τεμπελιάζει και λειτουργεί ολόκληρη? Την ίδια ερώτηση έκανα και για το GTA IV liberty city stories. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όταν στο Site της nVidia λέει ότι με τον τάδε Driver αυξάνονται οι επιδόσεις στο SLI, αυτό πιάνει και μένα? Πάντως ψάχνοντας διαφορές στο net από DX10 σε DX9 δεν είδα διαφορές. Οπότε μάλλον έχεις δίκιο. Κάποιες εικόνες που τράβηξα παίζοντας... Πολύ καλό λέμε! Screenshots (thumbs):
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ο John γιατι δεν εχει παραπονεθει ποτε για την 295 δεν μπορω να καταλαβω..... Μηπως Heatspreader τα θες ολα ετοιμα?Γιατι οπως σε κοβω το mGPU δεν ειναι για σενα θελει configurations για να παιξει καλα και υπομονη
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μηπως Heatspreader τα θες ολα ετοιμα? Θέλω Install, αν είναι από το θείο (το πολύ πολύ Copy Paste Crack και όχι διαδικασίες με Installers και αλχημείες), άνοιγμα του παιχνιδιού, optios και ρυθμίσεις στα Settings και φύγαμε! Ακόμα και το V-sync που ρύθμισα από το config με ξενέρωσε λίγο... Ντρεπόντουσαν να το βάλουν στα Option να το βλέπουμε μέσα από το όμορφο Interface? Γιατι οπως σε κοβω το mGPU δεν ειναι για σενα θελει configurations για να παιξει καλα και υπομονη Ήταν πολύ λάθος αγορά! Το έχω πει, δεν πάω ξανά σε ATI και mGPU γενικά! Ο John γιατι δεν εχει παραπονεθει ποτε για την 295 δεν μπορω να καταλαβω..... Πλάκα κάνεις? Εκείνος σχεδόν προγραμματίζει τα παιχνίδια από την αρχή!
john2gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Νόμιζα ότι το είχα αναφέρει. Στο DX9 το έπαιξα το Metro2033 γιατί στο DX10 είχα 50% αξιοποίηση του SLI, ενώ στο DX9 είχα 100% . Η Nvidia έχει κάνει μεγάλη φανφαριά στο profile (δεν νομίζω να είναι αξιοσημείωτη η διαφορά των drivers που χρησιμοποιούσα με τους 197.45 ή τους modified 197.55 κι ας λένε τα δικά τους) PS: Για να βλέπεις το GPU usage, τρέχε από πίσω προγράμματα όπως το EVGA Precision.
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) OK, θα το κάνω έτσι... john2gr, έχεις κλοκάρει τη κάρτα? Πάνω να κλοκάρω τη κάρτα έχοντάς δώσει από το Voltage Manager 11.88mv και όταν πατάω apply στο Precision μου βάζει τα αρχικά ρολόγια έλεος! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2010 από Heatspreader
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μάλλον έχει να κάνει με τους καινούριους Drivers... Περιμένουμε τη νέα έκδοση από τη VGA...
activex Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μάλλον έχει να κάνει με τους καινούριους Drivers...Περιμένουμε τη νέα έκδοση από τη VGA... Με MSI Afterburner ;
john2gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 OK, θα το κάνω έτσι...john2gr, έχεις κλοκάρει τη κάρτα? Πάνω να κλοκάρω τη κάρτα έχοντάς δώσει από το Voltage Manager 11.88mv και όταν πατάω apply στο Precision μου βάζει τα αρχικά ρολόγια έλεος! 710/1528/1180 χωρίς επιπλέον voltage (με το Precision)
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Με αυτά τα ρολόγια βγάζεις όλα τα στρεσοπρογράμματα, Furmark, 3dmark, Κλπ??? Πρέπει να έχει πάρα πολύ καλό κομμάτι!
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εχει superclocked edition evga γι'αυτο παει τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα