Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε σεις, δε μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η μάσκα! Όταν φθάνει στο κόκκινο, ΔΕ ξαναπάει στο πράσινο. Για παράδειγμα μπορεί να έχω 16 Filters και να πέφτουν συνέχεια σιγα-σιγά!

Επίσης, στην Dead City πως στο διάολο να γυρίσω ξανά στον άλλον; Δε μπορώ να βρω διέξοδο :(

το κοκκινο ειναι οταν σε εχουν καταλαβει οι εχθροι ενω το πρασσινο το αντιθετο...

αν εχεις χαθει πατας m και βγαινει η πυξιδα και ακολουθεις το βελακι

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το κοκκινο ειναι οταν σε εχουν καταλαβει οι εχθροι ενω το πρασσινο το αντιθετο...

αν εχεις χαθει πατας m και βγαινει η πυξιδα και ακολουθεις το βελακι

Εννοώ, όταν πατάω T και δείχνει τις τρεις περιοχές πράσινο-πορτοκαλί-κόκκινο.

Τότε γιατί οι μάσκες μειώνονται σιγά σιγά, και τελειώνει γρήγορα το οξυγόνο; :/

Δημοσ.
Και εγω πριν κανα 3ωρο. Ρε παιδια πολυ ωραιο game ηταν. Αν και αυτο με την ελλειψη πυρομαχικων δε το καταλαβα. Απο το 30% του game και μετα τα πυρομαχικα μου αβερτα ανεβαιναν σιγα σιγα...κ πηρα κ το full armor κλπ και κανα 2-3 οπλα. Δε μου φανηκε ελλειψη/λιγα πυρομαχικα, απλα ηθελε να ψαχνεις παντου κ εβρισκες πολυ πραμα.

συνηθως οι ποιο πολλοι οταν παιζουν ενα παιχνιδι βαριουντε να ψαχνουν δεξια και αριστερα και πανε γρηγορα να το τερματισουν και να δουν την συνεχεια ετσι δεν εχουν γερες βασεις και τους φαινεται παλουκι :P

---------- Προσθήκη στις 20:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:53 ----------

Εννοώ, όταν πατάω T και δείχνει τις τρεις περιοχές πράσινο-πορτοκαλί-κόκκινο.

Τότε γιατί οι μάσκες μειώνονται σιγά σιγά, και τελειώνει γρήγορα το οξυγόνο; :/

σε μερικα σημεια πρεπει να εχεις την μασκα αλλιως την βγαζεις για να μην τις τελειωνεις αδικα

στο κοκκινο τελειωνει ποιο γρηγορα η μασκα απο οτι στο πρασσινο για αυτο εχει τους αριθμους αλλα δεν ξερω αν ειναι τα λεπτα πχ στο πρασσινο 15 λεπτα ενω στο κοκκινο 5 λεπτα η καθε μασκα

Δημοσ.
συνηθως οι ποιο πολλοι οταν παιζουν ενα παιχνιδι βαριουντε να ψαχνουν δεξια και αριστερα και πανε γρηγορα να το τερματισουν και να δουν την συνεχεια ετσι δεν εχουν γερες βασεις και τους φαινεται παλουκι

Στο παιχνίδι υπάρχει ένας σκασμός αντικείμενα σκόρπια εδώ κι εκεί, το θέμα είναι ότι χρειάζεται ψάξιμο από πλευράς παίκτη προκειμένου να τα εντοπίσει. Κάνοντας χρήση αυτών το έργο του γίνεται πολύ ευκολότερο αλλιώς θα πρέπει να μετράει κάθε σφαίρα που ρίχνει -θυμάμαι ένα μέρος του παιχνιδιού που... έτρεχα τελοσπάντων, οπότε σε κάποια φάση πρέπει να 'χα μείνει με 30-35 σφαίρες συνολικά.

Δημοσ.

πολυ ωραιο game το τερματισα και εγω εχτες.... αλλα δεν σας φανηκε για εσας ΠΟΛΥ μικρο??

εγω παντος δεν αγορασα ουτε ενα οπλο απο τα shops :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
πολυ ωραιο game το τερματισα και εγω εχτες.... αλλα δεν σας φανηκε για εσας ΠΟΛΥ μικρο??

εγω παντος δεν αγορασα ουτε ενα οπλο απο τα shops :mrgreen::mrgreen:

Και εγω το τερματισα εχθες! τρομερο παιχνιδι! Εχω πολλα χρονια να παιξω παιχνιδι σαν κι αυτο! Οντος ηταν λιγο μικρο αλλα ποιοτικο!

Δημοσ.

Καλό παιχνίδι.

Φοβάμαι ότι έκανα μεγάλο λάθος που αγόρασα καινούργιο μόνιτορ με αυτήν την GPU...Και φυσικά δεν πρόκειται να αγοράσω άμεσα καινούργια με τις τιμές που έχουν φτάσει αυτές, +€70 από την πρώτη κυκλοφορία της η 5850...

Τί ρυθμίσεις προτείνετε για το σύστημα της υπογραφής μου;

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω, αλλά είμαι εκνευριστικά ψείρας, το ξέρω ότι θα τσαντιστώ με την θολούρα που συνεπάγεται η χαμηλότερη ανάλυση. Αλλά τί να γίνει...

Δημοσ.

Μια απορια..

Crashαρει στο chapter 6 στην αρχη..

μολις παω αν μπω στην τρυπα..

Ξερει κανεις κατι?? (:

Μου το χει φερει 1 "θειος" το παιχνιδι

Δημοσ.
Ρε σεις, δε μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η μάσκα! Όταν φθάνει στο κόκκινο, ΔΕ ξαναπάει στο πράσινο. Για παράδειγμα μπορεί να έχω 16 Filters και να πέφτουν συνέχεια σιγα-σιγά!

Επίσης, στην Dead City πως στο διάολο να γυρίσω ξανά στον άλλον; Δε μπορώ να βρω διέξοδο :(

Δεν έχεις 16 φίλτερς, έχεις 16 λεπτά οξυγόνου ακόμη.

Δημοσ.
Μια απορια..

Crashαρει στο chapter 6 στην αρχη..

μολις παω αν μπω στην τρυπα..

Ξερει κανεις κατι?? (:

Μου το χει φερει 1 "θειος" το παιχνιδι

αν θυμαμαι καλα ειναι με κατι χιονια εξω

αν ναι τοτε πηγαινε απο πανω και οχι απο τον δρομο που κατεδαφιζεται (ετσι εκανα εγω και επαιξε )και ο δικος μου θειος μου φερνει παιχνιδια :P

Δημοσ.
αν θυμαμαι καλα ειναι με κατι χιονια εξω

αν ναι τοτε πηγαινε απο πανω και οχι απο τον δρομο που κατεδαφιζεται (ετσι εκανα εγω και επαιξε )και ο δικος μου θειος μου φερνει παιχνιδια :P

Σ'αγαπαω :Ρ

ΟΚ solved ;)

Απο τα λιγα παιχνιδια που μου εχουν αρεσει και μαλλον το 2ο που θα τερματισω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έβαλα σήμερα το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά πολύ καλό.

Μικρά Chapters που δεν κουράζουν, ρεαλιστικό σύστημα στόχευσης όπου η σφαίρα έχει μία μικρή απόκλιση από το στόχο, φοβερά γραφικά και πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Παρόλο που το Stalker δεν μου άρεσε αυτό μπορώ να πω ότι θα το τερματίσω!

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί με DX10 σέρνεται τόσο και με DX9 είναι σαν να βάζεις άλλο παιχνίδι, πετάει.

Μετά την εγκατάσταση του παχνιδιού εκεί που ρωτάει για C++, DirectX, κλπ, τα εγκατέστησα όλα για να είμαι σίγουρος... Όσα υπήρχαν στο PC ήδη, μου είπε ότι δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...