Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και να υποστηριζε η 260 .......Κατι θα κανε :lol:

Εδω τα τερατα και γονατιζουν

γιατι κανει η 5870 που ειναι 100% καλυτερη :P

Δημοσ.
Διαβασε πιο προσεκτικα την επομενη φορα......

ουπς :o

τωρα το προσεξα ετσι οπως το διαβασα καταλαβα στα τερατα και θα γονατιζουν :P

Δημοσ.

Aυτο που βλεπεις τις σκιες που μπορουν και να σε σκοτωσουν κιολας δεν εχω καταλαβει τι γινετε?Στην αρχη νομιζα οτι τις βλεπω μονο εγω αλλα ειδα οτι της βλεπει και αλλος μετα οπως το τρενο/φαντασμα που ερχεται κατα πανω μας.Καμια ιδεα?

Δημοσ.
Aυτο που βλεπεις τις σκιες που μπορουν και να σε σκοτωσουν κιολας δεν εχω καταλαβει τι γινετε?Στην αρχη νομιζα οτι τις βλεπω μονο εγω αλλα ειδα οτι της βλεπει και αλλος μετα οπως το τρενο/φαντασμα που ερχεται κατα πανω μας.Καμια ιδεα?

δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου..

Δημοσ.
:shock:

Με τρομάζεις... :P

χαχαχα καλο εννοω δεν καταλαβα τι ειναι αυτες οι σκιες και γιατι εμφνιζονται θα το πει μετα η εχω χασει κατι...

Δημοσ.

Και εγω πριν κανα 3ωρο. Ρε παιδια πολυ ωραιο game ηταν. Αν και αυτο με την ελλειψη πυρομαχικων δε το καταλαβα. Απο το 30% του game και μετα τα πυρομαχικα μου αβερτα ανεβαιναν σιγα σιγα...κ πηρα κ το full armor κλπ και κανα 2-3 οπλα. Δε μου φανηκε ελλειψη/λιγα πυρομαχικα, απλα ηθελε να ψαχνεις παντου κ εβρισκες πολυ πραμα.

Δημοσ.
Και εγω πριν κανα 3ωρο. Ρε παιδια πολυ ωραιο game ηταν. Αν και αυτο με την ελλειψη πυρομαχικων δε το καταλαβα. Απο το 30% του game και μετα τα πυρομαχικα μου αβερτα ανεβαιναν σιγα σιγα...κ πηρα κ το full armor κλπ και κανα 2-3 οπλα. Δε μου φανηκε ελλειψη/λιγα πυρομαχικα, απλα ηθελε να ψαχνεις παντου κ εβρισκες πολυ πραμα.

+1 :-)

συμφωνω

Δημοσ.

Ρε σεις, δε μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η μάσκα! Όταν φθάνει στο κόκκινο, ΔΕ ξαναπάει στο πράσινο. Για παράδειγμα μπορεί να έχω 16 Filters και να πέφτουν συνέχεια σιγα-σιγά!

Επίσης, στην Dead City πως στο διάολο να γυρίσω ξανά στον άλλον; Δε μπορώ να βρω διέξοδο :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...