liopyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Τι 15 mb ρε, με φηφιακή το έβγαλες, screenshot και ανέβασέ το .png
sozz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) απο το fraps τις εχω βγαλει τις εβαλα και τις 3 μαζι αλλα επεσε ο server και εκλεισε παρτης μια μια εριξα λιγο την αναλυση να την δεις ποιο γρηγορα 1 http://yfrog.com/j7metro203320100328163608p δεν ανεβαινει αλλα μεσα απο το σπιτι εχει εναν δρομο που περνανε απο πανε απο μια γεφυρα τα τερατα και οταν παω να περασω απο κατω βγαινει ενα και με δερνει ---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ---------- αντε επιτελους το τερματισα απλως ειχε κολλησει ο παιχτης και δεν συνεχιζε μεσα απο το σπιτι με ενα load την πιστα εφτιαξε αλλα πριν το κανω παρατηρησα αυτο http://www.megaupload.com/?d=PQHPO1Y3 (για να μην κανω 50 χρονια με το αλλο πολλα γελια δειτε το οπλο που του κρεμεται.τοση ταλεπωρια ηρθε η ωρα να το εκδικηθω ) παντως ο τερματισμος ολα τα λεφτα πολυ μου αρεσε τελειος!!! παντως πολυ ευκολος..... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2010 από sozz
OROKUSAKI Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 tower εχω κολλησει και εγω στην ιδια αποστολη. Εχω μονο 1 μασκα και οταν σπασει χανω αμεσως γιατι δεν εχω αλλες.. τι να κανω??
sozz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εχω κολλησει και εγω στην ιδια αποστολη. Εχω μονο 1 μασκα και οταν σπασει χανω αμεσως γιατι δεν εχω αλλες.. τι να κανω?? αν προλαβαινεις και μπαινεις στο σπιτι εχει μασκες δεξια σε ενα ντουλαπι και μεσα σε ενα δωματιο κατω δεξια εχει σφαιρες
john2gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καλά στο Library έριξα τρελό γέλιο. <<You can't kill the librarians>>. O RLY? Τους έσκισα με το shotgun . Βέβαια προς το τέλος που είναι πάρα πολλοί ξεκίνησα το τρέξιμο (τελείωναν και τα πυρομαχικά, γι' αυτό ). Μια επίσης ωραία λεπτομέρεια είναι τα μάτια των αντιπάλων όταν έχουν ψοφήσει. Very nice
sozz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ξερει κανενας αμα μπορω να παω πισω στα επιπεδα με load τις πιστες τις παλιες να παρω αλλα οπλα μηπως σβηστουν τα μετα επιπεδα που εχω περασει??(λιγο σατακ το εγραφα αλλα δεν πειραζει )
outlaw star Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Καλά στο Library έριξα τρελό γέλιο. <<You can't kill the librarians>>. O RLY? Τους έσκισα με το shotgun . Βέβαια προς το τέλος που είναι πάρα πολλοί ξεκίνησα το τρέξιμο (τελείωναν και τα πυρομαχικά, γι' αυτό ). Μια επίσης ωραία λεπτομέρεια είναι τα μάτια των αντιπάλων όταν έχουν ψοφήσει. Very nice μπα εγώ τους καθάρισα όλους..στην αρχή προσπάθησα να τους αποφύγω αλλά κατάντησε σπαστικό...βέβαια έπεσε πολύ τρέξιμο...με την καραμπίνα είχα πολλές σφαίρες μιας και την είχα σχεδόν αχρησιμοποίητη...βέβαια πρώτα μου τελείωσε το revolver πριν καταφύγω σε αυτή....απο ορισμένους πάντως έπεσε πολύ θάψιμο στο παιχνίδι..ανεξήγητα!!το μεγαλύτερο μειονέκτημα για μένα έχει να κάνει με τη διάρκειά του...χωρίς multi θα έπρεπε να ήταν κάπως μεγαλύτερο
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εγω ολο στο τρεξιμο ειμαι Η βλακεια ειναι οτι μενεις ευκολα απο ammo
Sir Pretender Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εγώ στη βιβλιοθήκη δεν έφαγα ούτε έναν librarian, "τρεχάτε ποδαράκια μου ήμουν" συνέχεια, πολύ trial & error και τελικά τα κατάφερα. Εκεί που την πάτησα άσχημα ήταν στο φινάλε, πριν ανέβω στον πύργο. Στο τελευταίο checkpoint πριν μπω μέσα, το παιχνίδι σώζει ακριβώς μόλις μου είχαν σπάσει τη μάσκα. Και όπως αντιλαμβάνεστε είχα μπροστά μου κάτι δευτερόλεπτα για να την αντικαταστήσω πριν ο Artyom πέσει κάτω. Ε, ήμουν απίστευτα τυχερός γιατί με λίγο ψάξιμο κατάφερα να βρω άλλη...
sozz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 τωρα που το τερματισα αν παω πισω με load σε αλλα επιπεδα γινετε να μου σβηστουν τα επομενα??
PolonosJ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Παίδες όταν φοράτε την μάσκα και πατάτε το κουμπί για να δείτε το ρολόι σας θολώνει η εικόνα ???Μου το κάνει μόνο όταν φοράω μάσκα...... Anyone ???? :rolleyes:
activex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) τωρα που το τερματισα αν παω πισω με load σε αλλα επιπεδα γινετε να μου σβηστουν τα επομενα?? Kρατάει την αρχή κάθε chapter,oπότε λογικά θα σου σβήσει μόνο το τελευταίο autosave. EDIT : Μην κάνεις New game όμως! μια φορά την πάτησα και έχασε την πρόοδο των chapters ---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ---------- Anyone ???? :rolleyes: Αν βγάλεις τη μάσκα και την ξανά βάλεις (στα γρήγορα) ξεθολώνει! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2010 από activex
PolonosJ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Kρατάει την αρχή κάθε chapter,oπότε λογικά θα σου σβήσει μόνο το τελευταίο autosave. EDIT : Μην κάνεις New game όμως! μια φορά την πάτησα και έχασε την πρόοδο των chapters ---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ---------- Αν βγάλεις τη μάσκα και την ξανά βάλεις (στα γρήγορα) ξεθολώνει! Δεν λέω για το θόλωμα από το κρύο έξω....Λέω οτι αφού φοράω την μάσκα μόλις πατάω να δω το ρολόι θολώνει όλο μα όλο το screen κάτι σαν blur effect.¨οταν δεν φοράω την μάσκα όλα οκ
tsioudiver Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 τωρα που το τερματισα αν παω πισω με load σε αλλα επιπεδα γινετε να μου σβηστουν τα επομενα?? Ναι. Αντέγραψε τα να υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα