Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά στο Library έριξα τρελό γέλιο. <<You can't kill the librarians>>. O RLY?

Τους έσκισα με το shotgun :lol:. Βέβαια προς το τέλος που είναι πάρα πολλοί ξεκίνησα το τρέξιμο (τελείωναν και τα πυρομαχικά, γι' αυτό :P). Μια επίσης ωραία λεπτομέρεια είναι τα μάτια των αντιπάλων όταν έχουν ψοφήσει. Very nice ;)

μπα εγώ τους καθάρισα όλους:P..στην αρχή προσπάθησα να τους αποφύγω αλλά κατάντησε σπαστικό...βέβαια έπεσε πολύ τρέξιμο...με την καραμπίνα είχα πολλές σφαίρες μιας και την είχα σχεδόν αχρησιμοποίητη...βέβαια πρώτα μου τελείωσε το revolver πριν καταφύγω σε αυτή....απο ορισμένους πάντως έπεσε πολύ θάψιμο στο παιχνίδι..ανεξήγητα!!το μεγαλύτερο μειονέκτημα για μένα έχει να κάνει με τη διάρκειά του...χωρίς multi θα έπρεπε να ήταν κάπως μεγαλύτερο

• Απαντ. 688
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ στη βιβλιοθήκη δεν έφαγα ούτε έναν librarian, "τρεχάτε ποδαράκια μου ήμουν" συνέχεια, πολύ trial & error και τελικά τα κατάφερα. Εκεί που την πάτησα άσχημα ήταν στο φινάλε, πριν ανέβω στον πύργο. Στο τελευταίο checkpoint πριν μπω μέσα, το παιχνίδι σώζει ακριβώς μόλις μου είχαν σπάσει τη μάσκα. Και όπως αντιλαμβάνεστε είχα μπροστά μου κάτι δευτερόλεπτα για να την αντικαταστήσω πριν ο Artyom πέσει κάτω. Ε, ήμουν απίστευτα τυχερός γιατί με λίγο ψάξιμο κατάφερα να βρω άλλη...

Δημοσ.

τωρα που το τερματισα αν παω πισω με load σε αλλα επιπεδα γινετε να μου σβηστουν τα επομενα??

Δημοσ.
Παίδες όταν φοράτε την μάσκα και πατάτε το κουμπί για να δείτε το ρολόι σας θολώνει η εικόνα ???

Μου το κάνει μόνο όταν φοράω μάσκα......

Anyone ???? :rolleyes::rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τωρα που το τερματισα αν παω πισω με load σε αλλα επιπεδα γινετε να μου σβηστουν τα επομενα??

Kρατάει την αρχή κάθε chapter,oπότε λογικά θα σου σβήσει μόνο το τελευταίο autosave.

EDIT : Μην κάνεις New game όμως! μια φορά την πάτησα και έχασε την πρόοδο των chapters :o

---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ----------

Anyone ???? :rolleyes::rolleyes:

Αν βγάλεις τη μάσκα και την ξανά βάλεις (στα γρήγορα) ξεθολώνει!

Επεξ/σία από activex
Δημοσ.
Kρατάει την αρχή κάθε chapter,oπότε λογικά θα σου σβήσει μόνο το τελευταίο autosave.

EDIT : Μην κάνεις New game όμως! μια φορά την πάτησα και έχασε την πρόοδο των chapters :o

---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ----------

Αν βγάλεις τη μάσκα και την ξανά βάλεις (στα γρήγορα) ξεθολώνει!

Δεν λέω για το θόλωμα από το κρύο έξω....Λέω οτι αφού φοράω την μάσκα μόλις πατάω να δω το ρολόι θολώνει όλο μα όλο το screen κάτι σαν blur effect.¨οταν δεν φοράω την μάσκα όλα οκ

Δημοσ.

Ναι. Αντέγραψε τα να υπάρχουν.

Δημοσ.

Το τερματισα κ γω.. Πολυ ψυχεδελια στο τελος, φοβερο!

Μου θυμησε λιγο το θρηλικο max payne..:-) Πολυ ωραιο παιχνιδι!

Δημοσ.
Το τερματισα κ γω.. Πολυ ψυχεδελια στο τελος, φοβερο!

Και που να δεις την τελευταία πίστα του Penumbra: Black Plague

Δημοσ.

παιδια εχω την gtx260 και στην επιλογη για το directX δεν μπορω να επιλεξω το dx11 .... τι γινεται? (εχω windows 7 64bit)

Δημοσ.
παιδια εχω την gtx260 και στην επιλογη για το directX δεν μπορω να επιλεξω το dx11 .... τι γινεται? (εχω windows 7 64bit)

Πολυ απλα η καρτα σου δεν υποστηριζει dx11.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...