Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά όλα ωραία σε αυτό το παιχνίδι τα σπάει μέχρι στιγμής, ammo όμως που βρίσκεται; Μια φορά στο τόσο βρίσκω κανάν ψόφιο μαλάκα και παίρνω το πολύ καμιά 10αριά σφαίρες που δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες...

Και για να αγοράσω ούτε λόγος είμαι αρχή ακόμα και δεν έχω σφαίρες να ανταλλάξω.

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε παιδιά όλα ωραία σε αυτό το παιχνίδι τα σπάει μέχρι στιγμής, ammo όμως που βρίσκεται; Μια φορά στο τόσο βρίσκω κανάν ψόφιο μαλάκα και παίρνω το πολύ καμιά 10αριά σφαίρες που δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες...

Και για να αγοράσω ούτε λόγος είμαι αρχή ακόμα και δεν έχω σφαίρες να ανταλλάξω.

Eμ αυτά είναι τα ωραία. Μέσα σ' όλα θέλεις και διαχείρηση πόρων !!! Πράγματι στην αρχή ιδίως οι σφαίρες είναι σπάνιες και τα όπλα χρειάζονται αρκετές για ένα έστω kill.

Υπάρχει όμως λύση και την έγραψα πριν μερικές σελίδες...

Αγοράστε throwing knives και κινηθείτε stealth. Με ένα μόνο από σχετικά κοντά κάνουν instant kill και μάλιστα μπορείς να τα πάρεις πίσω και να τα ξαναχρησιμοποιήσεις !!!!!

Σφαίρες μόνο για monsters που έρχονται κοπαδιαστά και πάλι εγώ προτείνω κρυψιμο και τρέξιμο.

Δημοσ.

πολυ ψαξιμο θελει οχι τρεξιμο :P

εγω βρισκω πολλες φορες σφαιρες απο πτωματα η ξεχασμενες σε σημεια που δεν παει το μυαλο σου να εχει σφαιρες

Δημοσ.

Μιας και αξιώθηκα να το τερματίσω σήμερα, η ολοκληρωμένη άποψή μου είναι πως ήταν μετριότατο.

Δε με άφησε να το παρατήσω, αλλά δεν το θεωρώ και σημείο αναφοράς.

Το στόρι ψιλομπάζει, ειδικά στα σημεία κόκκινου στρατού vs 3ου Ράιχ, νταξ, το πηδήξανε και ψόφησε.

Δημοσ.

στην 7 αποστολη ξερεται πως περναω κατω απο τα τερατα??

γιατι οσες φορες παω να περασω βγαινει ενα και με σκοτωνει :-(

Δημοσ.
στην 7 αποστολη ξερεται πως περναω κατω απο τα τερατα??

γιατι οσες φορες παω να περασω βγαινει ενα και με σκοτωνει :-(

Πώς λέγεται η αποστολή ??

Δημοσ.

Το παιχνιδι εφαγε και ηττα απο το IGN (6,9 του 'βαλε). Πολυ χαμηλος βαθμος, τι να πω. Δεν το'χω παιξει αλλα απο trailers και λοιπα φαινεται αρκετα καλο και οσο να'ναι οταν βλεπεις αλλες πατατες να περνουν 7αρια και 8αρια, ειναι αρκετα οξυμωρος ενα τετοιος βαθμος.

Δημοσ.

Βασικά είχε potential να βγει πολύ δυνατός τίτλος.

Στην βαθμολογία νομίζω συμπεριλαμβάνεται η απογοήτευση.

Δημοσ.

Βασικά το ΑΙ είναι εντελώς για τα μπάζα (μα εντελώς λέμε... δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ μάπα). Και η εξιστόρηση είναι ολίγον τι τραγική(βασισμένο σε ολόκληρο βιβλίο είναι, τόσο δύσκολο πια ήταν να κάνουν καλύτερη; ).

Κατά τα άλλα δεν με αφήνει να το παρατήσω (which is a good thing). Άκρως ατμοσφαιρικά γραφικά και εξωπραγματικά σε ορισμένα σημεία, πολύ καλό level design, πολύ πρωτότυπα όπλα, φοβερή η ιδέα με τις σφαίρες για την αγορά νέου εξοπλισμού, ωραία η ιδέα με την μάσκα και το ρολογάκι και ωραίος τρόπος ψαξίματος των αντιπάλων για σφαίρες.

Με τρέλανε δε το ότι πολλά αντικείμενα πέφτουν από τους χαρακτήρες στις μάχες σας. Μάσκες, σφαίρες, όπλα. Μιας και μπάζει το ΑΙ, πάρτε το shotgun και πηγαίνετε δίπλα τους για να το αδειάσετε και να θαυμάσετε το hit detection. Ειδικά στα headshots όταν πετάγεται η μάσκα και ψάχνουν σαν τρελοί να βρουν άλλη για να βάλουν. Απόλαυση. Ένα 8αράκι άνετα το δικαιολογεί!

PS: Psycho, το pixel που είχαμε σχολιάσει είναι από το shader effect της μάσκας που φοράς ;)

Δημοσ.
Ειδικά στα headshots όταν πετάγεται η μάσκα και ψάχνουν σαν τρελοί να βρουν άλλη για να βάλουν. Απόλαυση.

Ρεαλιστικότατο! :P

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω δεν εχω ακομα καταλαβει ...τις ρυθμισεις για ΑΑ κτλ πρεπει να τις αλλαζω μεσα απο το game ,το control panel της nvidia ή το nhancer?Εννοω ποιο ειναι το πιο σωστο

Δημοσ.
tower :mad:

Από τα όμορφα σημεία του παιχνιδιού.

Τρέχεις, μόλις δεις το τέρας σκιά στο κόκκινο φόντο, μεταβολή και όπου φύγει - φύγει.

Θα αλλάξεις 2-3 φορές πορεία, και.

Με δική σου ευθύνη άνοιξε το spoiler.

Σε βγάζει σε ένα σημείο με βράχους που συναρμολογούνται. Εκεί σου δίνουν ένα όπλο και το καθαρίζεις.

Tερματίζει, σου έχουν μείνει ~2 λεπτά παιχνιδιού.

Δημοσ.
Από τα όμορφα σημεία του παιχνιδιού.

Τρέχεις, μόλις δεις το τέρας σκιά στο κόκκινο φόντο, μεταβολή και όπου φύγει - φύγει.

Θα αλλάξεις 2-3 φορές πορεία, και.

Με δική σου ευθύνη άνοιξε το spoiler.

Σε βγάζει σε ένα σημείο με βράχους που συναρμολογούνται. Εκεί σου δίνουν ένα όπλο και το καθαρίζεις.

Tερματίζει, σου έχουν μείνει ~2 λεπτά παιχνιδιού.

ετρεχα ετρεχα ετρεχα

και μας κυνηγουσαν τα τερατα με εναν ραπαπα που ηταν μαζι μου :P

και σταματαμε σε ενα τρενο και ενα σπιτι που μπαινω μεσα και παω να βγω απο πισω και με τρωνε συνεχεια ενα τερας χωρις να μπορω να κανω τιποτα

εχω βγαλει 3 φωτογραφιες να τις δεις σε λιγο 15mb :-(

Δημοσ.

Παίδες όταν φοράτε την μάσκα και πατάτε το κουμπί για να δείτε το ρολόι σας θολώνει η εικόνα ???

Μου το κάνει μόνο όταν φοράω μάσκα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...