Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στους εχθρούς γίνεται κόκκινος

καμμια φορα μαρεσει καμμια φορα μου την σπαει αυτο !

οταν δεν βλεπω τον εχθρο καταλαβαινω πως υπαρχει εχθρος επδ γινεται κοκκινος ο στοχος λολ δλδ !!!

η μπορει να μην βλεπω αν κτυπαω τον εχθρο αλλα επδ γινεται κοκκινος ο στοχος ξερω πως θα τον πετυχω :-D

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο στόχος (συνήθως ένας σταυρός ή ένας κύκλος ή κάτι σχετικό τέλος πάντων) που εμφανίζεται όταν στοχεύεις με το όπλο σου. Στους εχθρούς γίνεται κόκκινος και στους φίλους πράσινος ή κίτρινος (ουδέτερος).

Τhanks man. :-)

Δημοσ.
καμμια φορα μαρεσει καμμια φορα μου την σπαει αυτο !

οταν δεν βλεπω τον εχθρο καταλαβαινω πως υπαρχει εχθρος επδ γινεται κοκκινος ο στοχος λολ δλδ !!!

η μπορει να μην βλεπω αν κτυπαω τον εχθρο αλλα επδ γινεται κοκκινος ο στοχος ξερω πως θα τον πετυχω :-D

H μεγαλύτερη πλάκα πάντως (και ίσως και το σπαστικό του πράγματος), είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με εχθρούς.... μόνο επειδή βλέπεις τον κόκκινο σταυρό όταν τους στοχεύεις !!!! :o

Δλδ έτσι και δεν έχεις όπλο που να σου δίνει χρωματισμένο crosshair (πχ. όταν κοιτάς από σκόπευτρο) την έχεις κάτσει !!!!

Βαράς φίλους και εχθρούς και σε κυνηγάνε όλοι μαζί !!!!! :lol:

Δημοσ.

αν σας της σπαει τοσο αυτο μπορειτε να τον βγαλετε τον στοχο απο το μενου ;)

Δημοσ.
αν σας της σπαει τοσο αυτο μπορειτε να τον βγαλετε τον στοχο απο το μενου ;)

στοχο θελω να εχει , κοκκινος δεν θελω να γινεται οταν υπαρχουν εχθροι . :-)

δεν μου την σπαει σε σημειο που να παραπονιεμαι , απλα χαλαει λιγο την ατμοσφαιρα στο να πρεπει να εισαι ποιο προσεκτικος στις κινησεις σου :-D

Δημοσ.

Update: Το παιχνίδι τα σπάει με το 3D Vision. Μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο έχω δει και με ψήνει περισσότερο για νέο monitor ώστε να μην έχω ghosting. Το performance hit σε 1024x768 είναι ελάχιστο, αν και υπήρχαν κάποια σημεία μέσα στο camp (όταν είναι όλοι οι χαρακτήρες μαζεμένοι) που έκανε βουτιά στα 25 το framerate. Δικαιολογεί πάντως με τον καλύτερο τρόπο το "3D Ready" που φοράει!

Δημοσ.
Update: Το παιχνίδι τα σπάει με το 3D Vision. Μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο έχω δει και με ψήνει περισσότερο για νέο monitor ώστε να μην έχω ghosting. Το performance hit σε 1024x768 είναι ελάχιστο, αν και υπήρχαν κάποια σημεία μέσα στο camp (όταν είναι όλοι οι χαρακτήρες μαζεμένοι) που έκανε βουτιά στα 25 το framerate. Δικαιολογεί πάντως με τον καλύτερο τρόπο το "3D Ready" που φοράει!

Μην μου λες τετοια τωρα :P:p

Δημοσ.

Εγγυημένα πράγματα πάντως, η 480 δεν θα την παλέψει για 1080p με 3D Vision και όλα τα φρου-φρου (φακ, δεν νομίζω καν να μπορέσουν 2x480 σε SLI).

Κάτι αξιοσημείωτο, είναι επίσης ότι το aliasing στο 3D Vision (όπως έχω ξαναπεί) είναι ελάχιστο ακόμα και σε 1024x768. Και είναι η απόλυτη ξενέρα ρε γμτ να έχεις φτιάξει τόσο καλά το depth και το convergence, να βλέπεις τέτοια εντυπωσιακά αποτελέσματα, να σου... γίνεται 'πέτρα' :P και μετά να ανοίγεις τον χάρτη και να βλέπεις έντονα τα είδωλα. Και το ίδιο γίνεται και στους subs. Μιλάμε για τρελή εβίβα.

PS: Η Nvidia θα βγάλει software update με το οποίο θα υποστηρίζονται οι νέες 3DTV με το HDMI 1.4 (το είχαμε σχολιάσει πριν λίγο καιρό και το είχα πει να μην πέσετε στην παγίδα των 3DTV μέχρι να κάνει την κίνησή της η NVidia ώστε να μην κλαίτε τα λεφτά σας ;))

Δημοσ.

Καλα 1080P χωρις 3D και θα παιζει οριακα........(ουτε και 2*480)

Αν κρινουμε πως ειναι αληθεια τα leaked benchmarks μια 480 σε 1920χ1200 4χΑΑ,16χAF εχει 23fps(2*480) εχουν 44 fps.Τωρα αν γινει disabled το ΑΑ δεν ξερω ισως το σηκωνουν 2

@John,ελπιζω το v-sync να το εχεις ON βελτιωνει δραματικα το gameplay

Δημοσ.

Πολυ καλο game μολις το τερματισα και γω!Φοβερη ατμοσφαιρα και ειδικα αυτο το λυπητερο κομματακι που παιζει καθε λιγο και λιγακι ολα τα λεφτα!Επισης μου θυμισε εντονα σε αρκετες φασεις το σουπερ ντουπερ F.E.A.R...

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα, είναι κρίμα όμως που δεν υπάρχει και άλλη εξερεύνηση μετά το τέλος, κάτι σαν stalker 3 δηλαδή να συνεχίζεται. Αρνητική εντύπωση μου άφησε η πτώση των frames μετά τις εκρήξεις.

Δημοσ.
Δυστυχώς man χρειάζεσαι mid-high end rig για να γουστάρεις full με very high (DX11) graphs...

καλα για dx11 του χρονου με νεες καρτες γραφικων.....;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...