Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δοκίμασε και τους beta 197.13

197.13, αλλά με την 8800 θα χρειαστεί να κάνεις μπόλικες παραχωρήσεις.

Έβαλα να κατεβάσω τους 197.25. Ελπίζω να διορθωθούν λίγο τα πράγματα :-)

liopyr, το ξέρω. Με αυτούς που έχω όταν δεν είμαι σε "μάχη" δεν έχω πρόβλημα σε very high. Αλλά σε μάχες....άστα!

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά εννοείται ότι το Metro 2033 είναι crysis killer, και όχι μόνο το Metro 2033. Το Crysis χωρίς τα mods δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν γραφικό περιβάλλον.

Δημοσ.

Κατεβάστε αναλύσεις και θα κερδίσετε τα μέγιστα...

Το ΑΑΑ κάνει πολύ καλή δουλειά στο τομέα αυτό και προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά με το vsync τι κάνατε? Πως το ενεργοποιείς? Βρίσκω στο user.cfg αυτό: "r_vsync off". Απλά να το αλλάξω σε on? Επίσης το fraps δεν μου εμφανίζεται στο παιχνίδι. Άλλος τρόπος να βλέπω τα fps?

Δημοσ.
Ρε παιδιά με το vsync τι κάνατε? Πως το ενεργοποιείς? Βρίσκω στο user.cfg αυτό: "r_vsync off". Απλά να το αλλάξω σε on? Επίσης το fraps δεν μου εμφανίζεται στο παιχνίδι. Άλλος τρόπος να βλέπω τα fps?

Απλα βαλτο on ναι,να πω οτι βελτιωνει πολυ την κατασταση :P

Δημοσ.
Κατεβάστε αναλύσεις και θα κερδίσετε τα μέγιστα...

Το ΑΑΑ κάνει πολύ καλή δουλειά στο τομέα αυτό και προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα ;)

Συμφωνώ. Εγώ την έριξα από 1080 σε 720 και βρήκα το φως μου :)

Δημοσ.

αν δεν ειναι φουλ η αναλυση της οθονης δεν λεει μετα το παιχνιδι.....

βλεπεις το καθε pixel ποιο μεγαλο απο την οθονη :P

Δημοσ.

Ειμαι μετα το chapter 4 εκει που παιρνεις τα nightvision και δεν εχω καταφερει να αγορασω κανενα οπλο απο τα market..Στο τελευταιο μου ζητουσε 70 80 90 σφαιρες για καινουργιο οπλο η αναβαθμισεις. Εγω εχω μονο 45..κανω κατι λαθος; Και κατι ακομα για να το τερματισω θελω πολυ ακομα;

Δημοσ.
Ειμαι μετα το chapter 4 εκει που παιρνεις τα nightvision και δεν εχω καταφερει να αγορασω κανενα οπλο απο τα market..Στο τελευταιο μου ζητουσε 70 80 90 σφαιρες για καινουργιο οπλο η αναβαθμισεις. Εγω εχω μονο 45..κανω κατι λαθος; Και κατι ακομα για να το τερματισω θελω πολυ ακομα;

Εάν κρατήσεις το R πατημένο στο οπλοπολυβόλο "bastard" αλλάξει τις σφαίρες από κανονικές σε prewar τις οποίες της χρησιμοποιείς σαν χρήμα, πιθανότατα πυροβόλησες κάποια από τα τέρατα με τα "λεφτά σου"

Δημοσ.

Tι κακό είναι αυτό με τα headshot;

Τρεις καραμπινιές στο κεφάλι για τεζάρει ο άλλος κι αν;

Δημοσ.
Tι κακό είναι αυτό με τα headshot;

Τρεις καραμπινιές στο κεφάλι για τεζάρει ο άλλος κι αν;

ασε την καραμπινα ειναι δεν εχει ελεος :lol:

το καλυτερο για μενα ειναι το ενισχυμενο ρεβολβερ με το κοντακι :-D

Δημοσ.

Όντως με το vsync on υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Πάντως το παιχνίδι με έχει εκπλήξει ευχάριστα.

Φοβερή ατμόσφαιρα και γραφικά.

Στο μικρό μου σύστημα με ρυθμίσεις MSAA 4X , ΑF 16X , DX11 teleration on και ανάλυση 1680χ1050 έχω playable framerates γύρω στα 25 in action με την 5750.

Θα τσεκάρω κάποια στιγμή στο άλλο με την 5850.

Κάτι άλλο, το crosshair ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι?

Δημοσ.

Κάτι άλλο, το crosshair ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι?

Ο στόχος (συνήθως ένας σταυρός ή ένας κύκλος ή κάτι σχετικό τέλος πάντων) που εμφανίζεται όταν στοχεύεις με το όπλο σου. Στους εχθρούς γίνεται κόκκινος και στους φίλους πράσινος ή κίτρινος (ουδέτερος).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...