soiramk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 δοκίμασε και τους beta 197.13 197.13, αλλά με την 8800 θα χρειαστεί να κάνεις μπόλικες παραχωρήσεις. Έβαλα να κατεβάσω τους 197.25. Ελπίζω να διορθωθούν λίγο τα πράγματα liopyr, το ξέρω. Με αυτούς που έχω όταν δεν είμαι σε "μάχη" δεν έχω πρόβλημα σε very high. Αλλά σε μάχες....άστα!
d3m0n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά εννοείται ότι το Metro 2033 είναι crysis killer, και όχι μόνο το Metro 2033. Το Crysis χωρίς τα mods δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν γραφικό περιβάλλον.
activex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Κατεβάστε αναλύσεις και θα κερδίσετε τα μέγιστα... Το ΑΑΑ κάνει πολύ καλή δουλειά στο τομέα αυτό και προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα
soiramk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά με το vsync τι κάνατε? Πως το ενεργοποιείς? Βρίσκω στο user.cfg αυτό: "r_vsync off". Απλά να το αλλάξω σε on? Επίσης το fraps δεν μου εμφανίζεται στο παιχνίδι. Άλλος τρόπος να βλέπω τα fps?
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά με το vsync τι κάνατε? Πως το ενεργοποιείς? Βρίσκω στο user.cfg αυτό: "r_vsync off". Απλά να το αλλάξω σε on? Επίσης το fraps δεν μου εμφανίζεται στο παιχνίδι. Άλλος τρόπος να βλέπω τα fps? Απλα βαλτο on ναι,να πω οτι βελτιωνει πολυ την κατασταση
Sir Pretender Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Κατεβάστε αναλύσεις και θα κερδίσετε τα μέγιστα...Το ΑΑΑ κάνει πολύ καλή δουλειά στο τομέα αυτό και προσωπικά με εξέπληξε ευχάριστα Συμφωνώ. Εγώ την έριξα από 1080 σε 720 και βρήκα το φως μου
sozz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 αν δεν ειναι φουλ η αναλυση της οθονης δεν λεει μετα το παιχνιδι..... βλεπεις το καθε pixel ποιο μεγαλο απο την οθονη
Inler Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ειμαι μετα το chapter 4 εκει που παιρνεις τα nightvision και δεν εχω καταφερει να αγορασω κανενα οπλο απο τα market..Στο τελευταιο μου ζητουσε 70 80 90 σφαιρες για καινουργιο οπλο η αναβαθμισεις. Εγω εχω μονο 45..κανω κατι λαθος; Και κατι ακομα για να το τερματισω θελω πολυ ακομα;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Προφανώς δεν είσαι καλός looter Και ναι έχει πολύ ακόμα, όλα τα όπλα στα δίνει το game αργά η γρήγορα, ειδικά άμα ψάχνεις κάθε γωνια
nickelodeon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ειμαι μετα το chapter 4 εκει που παιρνεις τα nightvision και δεν εχω καταφερει να αγορασω κανενα οπλο απο τα market..Στο τελευταιο μου ζητουσε 70 80 90 σφαιρες για καινουργιο οπλο η αναβαθμισεις. Εγω εχω μονο 45..κανω κατι λαθος; Και κατι ακομα για να το τερματισω θελω πολυ ακομα; Εάν κρατήσεις το R πατημένο στο οπλοπολυβόλο "bastard" αλλάξει τις σφαίρες από κανονικές σε prewar τις οποίες της χρησιμοποιείς σαν χρήμα, πιθανότατα πυροβόλησες κάποια από τα τέρατα με τα "λεφτά σου"
liopyr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Tι κακό είναι αυτό με τα headshot; Τρεις καραμπινιές στο κεφάλι για τεζάρει ο άλλος κι αν;
konefsta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Tι κακό είναι αυτό με τα headshot;Τρεις καραμπινιές στο κεφάλι για τεζάρει ο άλλος κι αν; ασε την καραμπινα ειναι δεν εχει ελεος το καλυτερο για μενα ειναι το ενισχυμενο ρεβολβερ με το κοντακι
outlaw star Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ασε την καραμπινα ειναι δεν εχει ελεος το καλυτερο για μενα ειναι το ενισχυμενο ρεβολβερ με το κοντακι +1 to that
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά με το vsync τι κάνατε? Πως το ενεργοποιείς? Βρίσκω στο user.cfg αυτό: "r_vsync off". Απλά να το αλλάξω σε on? Επίσης το fraps δεν μου εμφανίζεται στο παιχνίδι. Άλλος τρόπος να βλέπω τα fps? Όντως με το vsync on υπάρχει μεγάλη διαφορά. Πάντως το παιχνίδι με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Φοβερή ατμόσφαιρα και γραφικά. Στο μικρό μου σύστημα με ρυθμίσεις MSAA 4X , ΑF 16X , DX11 teleration on και ανάλυση 1680χ1050 έχω playable framerates γύρω στα 25 in action με την 5750. Θα τσεκάρω κάποια στιγμή στο άλλο με την 5850. Κάτι άλλο, το crosshair ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι?
nickvog Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Κάτι άλλο, το crosshair ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι? Ο στόχος (συνήθως ένας σταυρός ή ένας κύκλος ή κάτι σχετικό τέλος πάντων) που εμφανίζεται όταν στοχεύεις με το όπλο σου. Στους εχθρούς γίνεται κόκκινος και στους φίλους πράσινος ή κίτρινος (ουδέτερος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα