Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το crysis ειναι παιχνιδι του 2007 προς το τελος

τα γραφικα του ακομα και σημερα ειναι τα καλυτερα σε παιχνιδι

με μια βελτιωσει του warhead ;)

και αν βαλετε και τα mod που κυκλοφορουν τοτε να περιμενε το crysis 2 για καλυτερα(και αν ειναι :P)

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το crysis ειναι παιχνιδι του 2007 προς το τελος

τα γραφικα του ακομα και σημερα ειναι τα καλυτερα σε παιχνιδι

με μια βελτιωσει του warhead ;)

και αν βαλετε και τα mod που κυκλοφορουν τοτε να περιμενε το crysis 2 για καλυτερα(και αν ειναι :P)

Metro 2033 textures > Crysis textures

Αλλα μεχρι εκει στα υπολοιπα και ειδικα στο animation ειναι πολυ πιο πισω το Metro

Δημοσ.
Metro 2033 textures > Crysis textures

Αλλα μεχρι εκει στα υπολοιπα και ειδικα στο animation ειναι πολυ πιο πισω το Metro

σαν ολο το πακετο το crysis εχει καλυτερα

λιγο τα physx στους πυροβολισμους δεν εχει οταν βαρας κατι αλλα ενταξει ;)

στο metro οταν πας στα χιονια το εδαφος ειναι σκετη αποτυχια :P

Δημοσ.
Τα νεύρα μας, ναι.

:)

Σήμερα πάντως το οπτικό αποτέλεσμα (ιδικά με επιλεγμένες βελτιώσεις) παραμένει αξεπέραστο στο σύνολο του

και μάλιστα με αξιοπρεπέστατα συγκρίσιμη ταχύτητα έναντι του οποιοιδήποτε αξιόλογου ανταγωνισμού.

Άρα όχι μόνο δε ξεπεράστηκε, αλλά παρά το σπάσιμο νεύρων όπως λες... παραμένει ανταγωνίστηκα επίκαιρο.

Δημοσ.

E, ναι, δεν είναι πράματα αυτά.

3 χρόνια και ισάριθμες αναβαθμίσεις, και ακόμα όσα μπορεί να προσφέρει δεν έχω καταφέρει να δω.

Playable.

Δημοσ.
E, ναι, δεν είναι πράματα αυτά.

3 χρόνια και ισάριθμες αναβαθμίσεις, και ακόμα όσα μπορεί να προσφέρει δεν έχω καταφέρει να δω.

Playable.

Και ούτε προβλέπεται σύντομα (προ του 2 δηλαδή!)

το παιχνίδι μάλλον φτιάχτηκε για να είναι must μέχρι το διάδοχο του.

Σου λέει κάθε χρόνο να δίνουν ένα κλικ πάνω με το εκάστοτε hardware...

πάλι top θα ήμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό :P

Μια χαρά λοιπόν φαίνεται αν εκπληρώνει το στόχο του ;)

Δημοσ.
Και ούτε προβλέπεται σύντομα (προ του 2 δηλαδή!)

το παιχνίδι μάλλον φτιάχτηκε για να είναι must μέχρι το διάδοχο του.

Σου λέει κάθε χρόνο να δίνουν ένα κλικ πάνω με το εκάστοτε hardware...

πάλι top θα ήμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό :P

Μια χαρά λοιπόν φαίνεται αν εκπληρώνει το στόχο του ;)

στοχο λες να εχει μαματα γραφικα μεχρι να βγει το επομενο ?

προκειται καποιος να παιξει το ιδιο παιχνιδι 2 φορες λογο γραφικων ? ή μηπως λογο storyline,gameplay,atmosphere ? ? ?

Δημοσ.

Προσωπικα το εχω installed μονο για να βλεπω τα mods,αν προσπαθησω να το παιξω θα το βαρεθω στα 10 λεπτα lol.

Παντως το παιχνιδι μια χαρα παιζεται ακομα και με ολα τα mods

Δημοσ.
στοχο λες να εχει μαματα γραφικα μεχρι να βγει το επομενο ?

προκειται καποιος να παιξει το ιδιο παιχνιδι 2 φορες λογο γραφικων ? ή μηπως λογο storyline,gameplay,atmosphere ? ? ?

Όπως τη βρίσκει ο κάθε ένας με το αρτιστικό κομμάτι, σίγουρα πάντως θα γίνει κλασικό (αν δεν έχει γίνει είδη δηλαδή!)

Εγώ πχ δεν το έχω διαγράψει ποτέ από το δίσκο και οπότε θυμάμαι...δε το ξεχνάω! νταξ θα μπω για μια γύρα μια στο τόσο να θαυμάσω.

Τέλος πάντων, δε σημαίνει ότι διαφωνώ με τις παρατηρήσεις σου αλλά ούτως ή άλλως στο οπτικό αποτέλεσμα αναφέρονταν κατά βάση και οι συγκρίσεις (τώρα αν το είχε έτσι στο μυαλό του και το τμήμα μάρκετινγκ... πολύ πιθανό!)

Δημοσ.
Όπως τη βρίσκει ο κάθε ένας με το αρτιστικό κομμάτι, σίγουρα πάντως θα γίνει κλασικό (αν δεν έχει γίνει είδη δηλαδή!)

Εγώ πχ δεν το έχω διαγράψει ποτέ από το δίσκο και οπότε θυμάμαι...δε το ξεχνάω! νταξ θα μπω για μια γύρα μια στο τόσο να θαυμάσω.

Τέλος πάντων, δε σημαίνει ότι διαφωνώ με τις παρατηρήσεις σου αλλά ούτως ή άλλως στο οπτικό αποτέλεσμα αναφέρονταν κατά βάση και οι συγκρίσεις (τώρα αν το είχε έτσι στο μυαλό του και το τμήμα μάρκετινγκ... πολύ πιθανό!)

;) συμφωνουμε τοτε . ειδικα στο οτι δεν θα διαγραψεις κατι που εχεις θαυμασει .

οπως εγω δεν θα διαγραψω το DOOM 3 ασχετως πως ειναι του 2004 και που δεν θα το ξαναπαιξω το απολαυσα πραγματικα και λυπαμαι να το διαγραψω:-D

Δημοσ.

Τελικά ποίοι είναι οι καλύτεροι drivers για κάρτες nVidia? Έχετε να προτείνετε κάποιους? Έχω τους 191.07 κ κολλάει αρκετά το παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...