Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια ειλικρινα σας αρεσε πτο παιχνιδι πιο πολυ απο το bioschok?απλως λεω.......

ναι εμενα ειδικα απο την καραμουφα το 2 παρα πολυ περισοτερο ;)

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ρε παιδια ειλικρινα σας αρεσε πτο παιχνιδι πιο πολυ απο το bioschok?απλως λεω.......

+1 κι εγω. Το Bioshock 2 uninstall στο μισαωρο. Αυτο κατι λεει.

Δημοσ.

Λοιπόν, σε 1600χ1200 - very high - AF16χ / No MS, το framerate είναι αποδεκτό.

35-50fps, με εξαίρεση κάποια drop στα ~25 ευτυχώς σε ελάχιστα σημεία..

Καλό παιχνιδάκι so far, αλλά όχι, δεν κοιτάει το Bioshock που να χτυπιέστε.

:P

Δημοσ.

Σιγα το Bioshock πολυ overrated ειναι.......

Νταξει καλο ειναι δεν λεω αλλα οχι και ετσι,εξαλλου τα παιχνιδια που βγαινουν τωρα δεν πιανουν μια μπροστα στα παιχνιδια που βγαιναν παλια ;)

Δημοσ.

H διαφορά εδώ και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ είναι ότι υπάρχει από πίσω ένα πολύ δυνατό σενάριο και μάλιστα βασιμένο σε βιβλίο. Φυσικά τα πάντα είναι προσεγμένα από τεχνικής πλευράς και δεν υπάρχει καν η ιδέα του "ξαναζεσταμένου" όπως υπάρχει - δυστυχώς - διάχυτη στο bioshock 2.

Ειλικρινά, το METRO 2033 το βάζω πιο πάνω, από πλευράς τεχνικής τελειότητας, ακόμη και από το καινούργιο - bug-free - S.T.A.L.K.E.R.

Για να δώσει το τελευταίο καλά γραφικά (και όχι ξεπλύματα), πρέπει να περάσεις από πάνω διάφορα texture mods και φυσικά να δεις να ανεβαίνουν θερμοκρασίες κολάσεως στην GPU (με τον ανεμιστήρα να ξεπερνά σε ένταση τα ηχεία) γιατί, ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, το παιχνίδι επιμένει να βασίζεται στην μηχανή του πρώτου S.T.A.L.K.E.R., που δεν λαμβάνει υπόψη της τους πολλαπλούς πυρήνες, αλλά μόνο τα MΗz του επεξεργαστή... :mad:

Και το λέω εγώ αυτό, με μηχάνημα quad X9650 3,8 GHz overclocked 4 GB DDR3 και GTX295. :rolleyes:

Γι' αυτό βλέπω με πολλά RESPECT το METRO.

Δημοσ.

+1 . Το βασικοτερο ατου για μενα περα απο το σεναριο , ειναι η απιστευτη κ καθηλωτικη ατμοσφαιρα , που ειχα να ζησω απο το πρωτο Stalker. Αφηστε οι ολοζωντανες βασεις (σταθμοι).

Με το laptop της υπογραφης , high , αναλυση 1680χ1050 και directx 10 ειμαι στα πολυ αποδεκτα 30~50fps (με καποια αραια - κουλα κολληματα σε καποια σημεια - μαλλον λογω 512 vram ).

Τα γραφικα ειναι απιθανα. Σε θεματα φωτισμου ,σκιων , καπνου, σκονης κτλ και textures ειναι σιγουρα (επιτελους) Crysis killer...

Δημοσ.
+1 . Το βασικοτερο ατου για μενα περα απο το σεναριο , ειναι η απιστευτη κ καθηλωτικη ατμοσφαιρα , που ειχα να ζησω απο το πρωτο Stalker. Αφηστε οι ολοζωντανες βασεις (σταθμοι).

Με το laptop της υπογραφης , high , αναλυση 1680χ1050 και directx 10 ειμαι στα πολυ αποδεκτα 30~50fps (με καποια αραια - κουλα κολληματα σε καποια σημεια - μαλλον λογω 512 vram ).

Τα γραφικα ειναι απιθανα. Σε θεματα φωτισμου ,σκιων , καπνου, σκονης κτλ και textures ειναι σιγουρα (επιτελους) Crysis killer...

θα συμφωνήσω 100% αλλά νομίζω ότι χάνει κάπως στα μοντέλα των χαρακτήρων..πάντως σε direct x9 που το έπαιξα εξακολουθεί να μου φαίνεται πιο ελαφρύ απο το crysis

Δημοσ.

Όλοι είπατε τα υπέρ που με βρίσκουν σύμφωνο αν και πιστεύω πως υπερβάλουμε .

λίγοι ανέφεραν τα κατά.

1.Δε χάνει στα μοντέλα των χαρακτήρων αλλα στη καθυστερημένη κίνησή των συμμαχικών ΑΙ

2. Σε ένα χαζό bug που δεν σου δίχνει όπλο και δεν αλληλεπιδράς με το περιβάλλον και εν τελη επειδή έχει βλαμμένο save system πρεπει να παίξεις απτην αρχή ολόκληρη τη προηγούμενη πίστα... για να ξαναφορτώσει το level bug free.

3. Η καραμπίνα είναι για το πολύ για μπεκάτσες

4. Χαζοί διάλογοι όπως και στο BF (πρέπει να ναι της μόδας) με αστειάκια του κώλου για χαζοχαρούμενα παιδάκια, χαλόντας και το creepy - post apocalyptic atmosphere που πρεπει να χει το παιχνίδι.

5. Παντελώς ξενέρωτο τερματισμό

6. Ίδια μοντέλα - ποικιλία skins στρατιωτών και τεράτων ελάχιστη.

Δε λέω μικρό το group αλλά ας μην έπεφτε τόση διαφίμιση , διότι φυσικό επόμενο είναι μετά να έχω απαιτήσεις.

Σίγουρα πολλά υποσχόμενη ομάδα που μπορεί μελλοντικά να βγάλει ποιοτικά ανώτερα παιχνίδια .

Δημοσ.

Διάβασα κάπου ότι ο συγγραφέας του βιβλίου έχει ήδη γράψει τη συνέχεια και λέγεται Metro 2034, λέτε να δούμε και sequel;

Δημοσ.

το bioshock εχει πολλα διαφορετικα στοιχία απο το metro δεν θα μπορουσα να τα συγκρινω . μου αρεσαν πολυ και τα δυο και αυτο που μου αρεσε με bioshock ειναι που μου πηρε καποιες μερες να το τερματισω . επισης δεν εχω παιξει το bioshock 1 οποταν ηταν πρωτοτυπο για μενα .

το crysis δεν το ειχα παιξει ποτε μου και επδ ακουω συνεχεια επιτελους crysis killer κτλ, το εκανα install να το παιξω και δλδ σιγα το παιχνιδι βρε παιδια πως κανετε ετσι ? πραγματικα δεν μου κινησε το ενδιαφερον να το συνεχισω καν !!

οσον αφορα τα γαφικα τα εχω στο φουλ και ενταξει ειναι σπουδαια αλλα ολο δεντρα ειναι , δεν υπαρχει ατμοσφαιρα , ουτε στορυ , ουτε το ενδιαφερον που θα σε καθηλωσει να το παιξεις μεχρι να το τερματισεις . . .

Δημοσ.

E, εννοείται πως όταν λέμε crysis killer αναφερόμαστε στο γραφικό αποτέλεσμα και μόνο.

Από σενάριο το crysis μόνο με low budget πολεμική scifi fart αμερικανιά 80's θα μπορούσε να συγκριθεί.

(το πρώτο crysis το τερμάτισα για το γαμώτο, το δεύτερο κατάφερα να το αντέξω μέχρι την μέση).

Δημοσ.
E, εννοείται πως όταν λέμε crysis killer αναφερόμαστε στο γραφικό αποτέλεσμα και μόνο.

Από σενάριο το crysis μόνο με low budget πολεμική scifi fart αμερικανιά 80's θα μπορούσε να συγκριθεί.

(το πρώτο crysis το τερμάτισα για το γαμώτο, το δεύτερο κατάφερα να το αντέξω μέχρι την μέση).

ναι το ειχα πσιλιαστει οτι μιλατε μονο γιαυτο !!! αλλα επδ δεν το ελεγε κανεις νωμιζα οτι ειναι και καλο γενικα . αφου το βαθμολογανε ψηλα τα φορουμς τυπου gamespot με 9.5

αν ειναι δυνατον !!! και το μετρο με 7.5 !!!

Ε αρα ρε παιδια αμα ενα παιχνιδι ειναι μονο για τα γραφικα τι να το κανουμε ???

Αρα το metro μαζι και με τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του ειναι σιγουρα crysis killer το οποιο crysis βαριεμαι να συνεχισω και να τερματισω !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...