sozz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχει κανείς πρόβλημα στο Alley; Εγώ με το που περνώ κάτω από το τέρας και συνεχίζω μετά από το δρόμο που γκρεμίζεται καθώς τρέχω, κολλάει με το που πάω να πέσω στην τρύπα. και σε εμενα το εκανε και πηγα απο αλλον δρομο πρως τα επανω οχι απο εκει που γκρεμιζει ατιμα crack
konefsta Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 θα υπάρξει και DLC (εκτός ιστορίας αν θυμάμαι καλά) κλασικά! τι σημαινει DLC φιλε ?
MixalisX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 παιχνιδια σαν αυτο που δεν εχουν multiplayer ή αλλα ειδη παιχνιδιου μεσα πρεπει να τα φτιαχνουν τουλαχιστον 2 φορες μεγαλυτερο απο οτι ηταν το μετρο . προτειμώ την ποιότητα απο την ποσότητα.
Tenshi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Tip για όσους είναι στην βιβλιοθήκη πρός εύρεση του d6: Μην καθίσετε να τα βάλετε με τους Librarians,θα χαραμίσετε άσκοπα ammo το οποίο μπορεί να σας λείψει στην πορεία.Βγάλτε το map και αρχίστε το τρέξιμο.Καλό είναι να έχετε και εύκαιρα med-packs,αφου θα τρώτε μερικές φάπες σε σημεία που εκ των πραγμάτων πρέπει να σταματήσετε (για να ανοίξετε πόρτα/περάσετε απο τρύπα) Ps.Αυτή η "automatic" shotgun πρέπει να είναι μακράν το πιο προβληματικό όπλο!Μπορείς να ρίξεις 5 βολές και στο αυτόματο reload βάζει μόνο ένα φυσίγγι.Νομίζω οτι κάνει και μικρότερο dmg απο το απλό δίκαννο...
sozz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Tip για όσους είναι στην βιβλιοθήκη πρός εύρεση του d6: Μην καθίσετε να τα βάλετε με τους Librarians,θα χαραμίσετε άσκοπα ammo το οποίο μπορεί να σας λείψει στην πορεία.Βγάλτε το map και αρχίστε το τρέξιμο.Καλό είναι να έχετε και εύκαιρα med-packs,αφου θα τρώτε μερικές φάπες σε σημεία που εκ των πραγμάτων πρέπει να σταματήσετε (για να ανοίξετε πόρτα/περάσετε απο τρύπα) Ps.Αυτή η "automatic" shotgun πρέπει να είναι μακράν το πιο προβληματικό όπλο!Μπορείς να ρίξεις 5 βολές και στο αυτόματο reload βάζει μόνο ένα φυσίγγι.Νομίζω οτι κάνει και μικρότερο dmg απο το απλό δίκαννο... βαζει ενα για να το βαρεξεις με την μια ξαναπατας r για να βαλεις την 2 και μετα παλι για να γεμισει εως της 5 μετα ριχνεις μια και παει 4 και ξαναπατας r για να πας στις 6 το προβλημα ειναι οτι γεμιζει μεχρι τα 5 και οχι στα 6 που πρεπει να ριξεις μια να οπλισει και να μετακινησει την αριστερη σφαιρα και στο reload να βαλει την αριστερη και την δεξη να παει στα 6
konefsta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 χαχα αυτο με το shotgun το εχω προσεξη. και οντως ειναι το ποιο αθλιο οπλο . πυροβολουσα απο κοντα κιολας εκεινα τα σκυλακια που 2-3 σφαιρες θελουν και δεν πεθαιναν με τπτ !!! λες και οι σφαιρες τα διαπερνουσαν . επισης εχει σημεια στις εξω περιοχες που πεφτεις σε κατι λακκουβες τρυπες , και δεν υπαρχει τροπος να ξαναπας επανω , και το χειροτερο ενω με κυνηγουσαν τερατα , και αφου επεσα εκει αντι να ειναι π.χ απο πανω μου να περιμενουν η να πηδηξουν εκει που ημουν απλα εφευγαν απο την σκηνη λες και ημουν αορατος ασχημο AI
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 To AI ειναι epic fail οντως,αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλο παιχνιδακι. Περιμενω να βγει το Fermi να το παιξω dx11 οπως πρεπει
activex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 τι σημαινει DLC φιλε ? http://www.gameover.gr/lexicon/DLC.38.html
sozz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 το shotgun ειναι το καλυτερο οπλο στο παιχνιδι αλλα ειναι για κοντα ακριβως μπροστα σου!!! να φαει ολα τα σκαγια με 1-2 ειναι πεθαμενα.... και δεν τελειωνουν και γρηγορα οι σφαιρες σου
outlaw star Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Tip για όσους είναι στην βιβλιοθήκη πρός εύρεση του d6: Μην καθίσετε να τα βάλετε με τους Librarians,θα χαραμίσετε άσκοπα ammo το οποίο μπορεί να σας λείψει στην πορεία.Βγάλτε το map και αρχίστε το τρέξιμο.Καλό είναι να έχετε και εύκαιρα med-packs,αφου θα τρώτε μερικές φάπες σε σημεία που εκ των πραγμάτων πρέπει να σταματήσετε (για να ανοίξετε πόρτα/περάσετε απο τρύπα) Ps.Αυτή η "automatic" shotgun πρέπει να είναι μακράν το πιο προβληματικό όπλο!Μπορείς να ρίξεις 5 βολές και στο αυτόματο reload βάζει μόνο ένα φυσίγγι.Νομίζω οτι κάνει και μικρότερο dmg απο το απλό δίκαννο... εγώ τους καθάρισα όλους...και ναι αυτή η καραμπίνα είναι άθλια,για αυτό ίσως να σου δίνει και τις περισότερες σφαίρες...το magnum είναι για εμένα το καλύτερο... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2010 από outlaw star
konefsta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 revolver δεν ειναι ? ειναι πολυ ωραιο που το βαζεις κοντακι απο πισω και σταθεροποιηται ο στοχος !!!
nickelodeon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Tip για όσους είναι στην βιβλιοθήκη πρός εύρεση του d6:Μην καθίσετε να τα βάλετε με τους Librarians,θα χαραμίσετε άσκοπα ammo το οποίο μπορεί να σας λείψει στην πορεία........ Να μην τα βάλουμε με τους Librarian , εγώ λέω να τα βάλουμε με τους Librarians γιατί είναι το μόνο τέρας που έχει φάση να το πολεμήσεις, φυσικά ένας trainer για άπειρο ammo είναι απαραίτητος . Όλοι οι Librarians πρέπει να πεθάνουν .
outlaw star Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Να μην τα βάλουμε με τους Librarian , εγώ λέω να τα βάλουμε με τους Librarians γιατί είναι το μόνο τέρας που έχει φάση να το πολεμήσεις, φυσικά ένας trainer για άπειρο ammo είναι απαραίτητος . Όλοι οι Librarians πρέπει να πεθάνουν . no it's not
zagga Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ρε παιδια ειλικρινα σας αρεσε πτο παιχνιδι πιο πολυ απο το bioschok?απλως λεω.......
andreass54 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ρε παιδια ειλικρινα σας αρεσε πτο παιχνιδι πιο πολυ απο το bioschok?απλως λεω....... Εγω ειμαι στο chapter 3 khan level dry και δεν μπορω να χρησιμοποιησω ουτε οπλα ουτε τιπτα. τι να φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα