Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Όχι δεν είναι crysis, στο crysis υπήρχαν σημεία όπως το last stand και το τρένο στο warhead που τα fps έπεφταν κάτω από 10, εδώ ποτε δεν έπεσα κάτω από 30 στα ίδια περίπου config. Είναι αρκετά πιο ελαφρύ, κανένας σε DX11 το έτρεξε? Κάτι άλλο επίσης το DX10 στα τελευταία games όπως Metro, BFBC2 μου δίνει πιο πολλά fps από DX9 σε σχέση με DX10 του κρίσις που σου έκοβε 10 fps περίπου. Σε Dx11 maxed out ειναι πολυ πιο βαρυ απο το Crysis trust me Στο Metro 2033 σε dx11 το ξεχνας το FSAA ενω στο Crysis χωνεις 8Χ σε 1680χ1050 και με μια 5870 ειναι playable
nikolas8141 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Όχι δεν είναι crysis, στο crysis υπήρχαν σημεία όπως το last stand και το τρένο στο warhead που τα fps έπεφταν κάτω από 10, εδώ ποτε δεν έπεσα κάτω από 30 στα ίδια περίπου config. Είναι αρκετά πιο ελαφρύ, κανένας σε DX11 το έτρεξε? Κάτι άλλο επίσης το DX10 στα τελευταία games όπως Metro, BFBC2 μου δίνει πιο πολλά fps από DX9 σε σχέση με DX10 του κρίσις που σου έκοβε 10 fps περίπου. Φιλε μου εγω το τρεχω με DX11 και τα σπαει.......Εχει αρκετες διαφορες στους φωτισμους, οι στολες γυαλιζουν κ.α. .Οσο για το αν το game ειναι βαρυ εγω με την 5850 και τον Q9550 στα 3.8 το τρεχω με high settings στα 4χ σε 1680χ1050 χωρις προβληματα...... Το μονο που εκανα ηταν να απενεργοποιησω το tesselation στο DX11;)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Νικόλα ποσα fps έχεις για να δούμε κατά ποσο στέκει το bench που πόσταρε ο φίλος? p.s. Πάντως κανένα game δεν με έχει πείσει ακόμα να παο σε DX11 gpu.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ο Nikolas το εχει στα high settings,ας βαλει very high tessellation on+4xFSAA να δεις πως θα τα βγαλει τα 12fps
Massiv0r Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δεν ειναι τοσο βαρυ οσο λετε, εκτος αν μιλαμε για DX 11 η Max Settings...
nikolas8141 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Λοιπον παιδια με τα settings οπως σας ειπα και πιο πανω...(1680χ1050,DX11-high settings-4x χωρις tesselation)!! Στο chapter 3 πρωτη αποστολη (DRY) Ελαχιστα fps ηταν 42 max στα 110, Νομιζω πολυ καλα......Αυτο που μ'ενδιαφερει ειναι οτι δεν κολαει..... και αν φανταστουμε οτι το παιχνιδι ειναι by NVIDIA και οτι σιγουρα θα δουμε καποιο hotfix απο την ΑΤΙ οπως και σε αλλα games με physx (NFS shift) που τωρα παιζει μια χαρα... Ειμαι σιγουρος οτι οποιαδηποτε προβληματα θα λυθουν.....
polonos1313 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Πω τελικά είναι λίγο κουραστικό το θέμα με τα ντου από τα μεταλλαγμένα.... Είμαι στο chapter 4 μετά την επίσκεψη στο armory που πας κάπου κρυμένος σε ενα βαγόνι. Τα μεταλλαγμένα που δεν σου κάνουν επίθεση αν δεν τα πειράξεις ποια είναι ρε παιδιά ??? 'Η ακόμα είναι νωρίς για να τα συναντήσω ?
konefsta Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Πω τελικά είναι λίγο κουραστικό το θέμα με τα ντου από τα μεταλλαγμένα....Είμαι στο chapter 4 μετά την επίσκεψη στο armory που πας κάπου κρυμένος σε ενα βαγόνι. Τα μεταλλαγμένα που δεν σου κάνουν επίθεση αν δεν τα πειράξεις ποια είναι ρε παιδιά ??? 'Η ακόμα είναι νωρίς για να τα συναντήσω ? μονο ενα ετυχε με μενα , αλλα μου επιτεθηκε πισωπλατα οντως κουραστικα τα μεταλλαγμενα ωρες ωρες . σου επιτιθενται μαζικα και δεν εχεις που να πας απλα καθεσαι εκει τα πυροβολας , ερχοντε ολα πανω σου γυρω σου και απλα γυρνας και πυροβολας , δεν χρησιμοποιας στρατηγικες για να τα σκοτωσεις .
polonos1313 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εντομεταξύ ξέχασα να αναφέρω οτι δυσκολεύομαι να βρω μάσκα.... Είναι αρκετα ραγισμένη και μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο μία.
caveneo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έχει κανείς πρόβλημα στο Alley; Εγώ με το που περνώ κάτω από το τέρας και συνεχίζω μετά από το δρόμο που γκρεμίζεται καθώς τρέχω, κολλάει με το που πάω να πέσω στην τρύπα.
konefsta Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εντομεταξύ ξέχασα να αναφέρω οτι δυσκολεύομαι να βρω μάσκα....Είναι αρκετα ραγισμένη και μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο μία. παραξενο εγω βρηκα πολλες ! οταν θα εσαι εξω οπου υπαρχει ανθρωπος νεκρος υπαρχει και μασκα διπλα του ! επισης σε contαiners θα βρεις αμα ψαξεις εξω !
silencer51 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μικρό, το τερμάτισα σε 7-8 ώρες. Αλλα παιχνιδάρα κατα τη γνώμη μου. Τέτοια ατμόσφαιρα και immersion είχα πολύ καιρό να συναντήσω σε FPS, ίσως απ' τις εποχές του Half Life 2...
konefsta Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 παιχνιδια σαν αυτο που δεν εχουν multiplayer ή αλλα ειδη παιχνιδιου μεσα πρεπει να τα φτιαχνουν τουλαχιστον 2 φορες μεγαλυτερο απο οτι ηταν το μετρο .
activex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 παιχνιδια σαν αυτο που δεν εχουν multiplayer ή αλλα ειδη παιχνιδιου μεσα πρεπει να τα φτιαχνουν τουλαχιστον 2 φορες μεγαλυτερο απο οτι ηταν το μετρο . θα υπάρξει και DLC (εκτός ιστορίας αν θυμάμαι καλά) κλασικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα