kostool13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μόλις το τελείωσα, πατάτα imho.... Και σύγκριση γραφικών με crysis = πολλά lol.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Σίγουρα δεν είναι απίστευτο το game αλλα είναι 1000% καλο προσεγμένο game. Τώρα όσοι λέτε μούφα, πατάτα κτλ μάλλον δεν νιώθετε tbh...η δεν έχετε rig για να το τρέξετε σε high settings, φιλικά
nikolas8141 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια που ειναι το update? Εμενα παλι μου αρεσε, τα γραφικα ειναι πραγματικα καλα αλλα δεν συγκρινεται με το CRYSIS!!!! Ωραιο και το στορι!!!!!! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2010 από nikolas8141
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Τα γραφικα ειναι σαφως κατωτερα απο το Crysis μονο στα textures ειναι side by side
john2gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Τα textures είναι καλύτερα από του Crysis (υπάρχουν και εδώ μερικά low-res, η κατάσταση πάντως δεν είναι όπως τα βράχια του Crysis). Λοιπόν για όσους έχουν SLI, το παιχνίδι έχει κάποιο πρόβλημα με το DX10 path (σίγουρα στα Win7 64bit. Δεν ξέρω αν παρατηρείται και στα Vista). Με τους 197.13, το GPU usage της GTX295 μου ήταν στο 50-60%. Κάτι πάει στραβά (είπα), εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα τόσο GPU intense game και έχω 60%; Με το που πήγα σε DX9, είχα 100% usage και πλέον είναι smooth το gaming σε 1600x1200 + Max Details. Το ίδιο πρόβλημα με το SLI το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι. Α ρε Nvidia... PS: Για να καταλάβει κανείς το νόημα της διαφοράς, από τα 30fps όταν βγαίνεις από το δωμάτιο με ανοιχτό το flashlight (όταν ξεκινάει το πρώτο Chapter), πήγε στα 70fps. Δηλαδή, karalol Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2010 από john2gr
nickvog Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα με το παιχνίδι. Τέτοια ένταση και αδρεναλίνη είχα καιρό να νοιώσω. Και πιστέψτε με έχω τρέξει σχεδόν όλα τα FPS των τελευταίων 3 χρόνων. Αυτό που επίσης γουστάρω είναι η απρόσμενη εξέλιξη σε διάφορα σημεία του gameplay, που είναι τόσο καλά scripted που νομίζεις ότι η δική στιγμιαία ατσαλοσύνη προκαλεί την αρνητική συνέπεια !!! Επίσης εκεί που βρίσκεσαι σε σχετική ασφάλεια, πλησιάζοντας στον προορισμό σου, στο ξαφνικό.. τρεχάτε ποδαράκια μου !!!! Τέλος όσο σπαστικές είναι οι μάχες με τα mutants.. οι μάχες με τους human εχθρούς είναι απλά MUST από πλευράς combat τακτικής !!!! P.S. Δεν άντεξα και παρήγγειλα από amazon.de την exclusive που δίνουν μαζί με in-game machine gun, βιβλίο (ακυκλοφόρητη short story "before and after" του συγγραφέα από τον κόσμο του Metro 2033) μπρελόκ του hunter και ... το ρολόι που φοράει ο Άρτιομ !!!!! COOL
Sir Pretender Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Και το ξαναλέω για άλλη μια φορά: δώστε £10-15 και πάρτε το βιβλίο απ' το Amazon. Είναι κλάσεις ανώτερο από το story του παιχνιδιού.
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Βρήκαμε το παιχνίδι που ζορίζει την GTX295 Λοιπόν, σε 1600x1200 + Very High (με Advanced PhysX και με Global Illumination) το παιχνίδι κυμαίνεται σε 20-50fps. Το performance hit του Global Illumination είναι αισθητό με την ευκαιρία. Δεδομένου ότι είμαι σε CRT 19'', μου έρχεται κουτί η 1280x960 (λίγα είναι τα jaggies χάρης το AAA). Στην συγκεκριμένη ανάλυση έχω 35-100fps που είναι κυριλέ κατάσταση. Χωρίς το Global Illumination μια χαρά είμαι σε 1600x1200 αλλά προτιμώ τον κάπως καλύτερο φωτισμό! PS: Για να ενεργοποιήσετε το Global Illumination, προσθέστε αυτή την γραμμή στο user.cfg: "r_gi 0" 1600x1200 - Very High + PhysX (fuck Global Illumination) το έχω playable ε ε; Αν μπορεί να μου πει και κάποιος πόσα giga είναι το installation θα του είμαι λίγο υπόχρεος.
activex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 1600x1200 - Very High + PhysX (fuck Global Illumination) το έχω playable ε ε; Αν μπορεί να μου πει και κάποιος πόσα giga είναι το installation θα του είμαι λίγο υπόχρεος. 7gb είναι, αλλά ποιο βαρύ από ότι υπολογίζεις...
sozz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Τα textures είναι καλύτερα από του Crysis (υπάρχουν και εδώ μερικά low-res, η κατάσταση πάντως δεν είναι όπως τα βράχια του Crysis). Λοιπόν για όσους έχουν SLI, το παιχνίδι έχει κάποιο πρόβλημα με το DX10 path (σίγουρα στα Win7 64bit. Δεν ξέρω αν παρατηρείται και στα Vista). Με τους 197.13, το GPU usage της GTX295 μου ήταν στο 50-60%. Κάτι πάει στραβά (είπα), εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα τόσο GPU intense game και έχω 60%; Με το που πήγα σε DX9, είχα 100% usage και πλέον είναι smooth το gaming σε 1600x1200 + Max Details. Το ίδιο πρόβλημα με το SLI το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι. Α ρε Nvidia... PS: Για να καταλάβει κανείς το νόημα της διαφοράς, από τα 30fps όταν βγαίνεις από το δωμάτιο με ανοιχτό το flashlight (όταν ξεκινάει το πρώτο Chapter), πήγε στα 70fps. Δηλαδή, karalol περιμενε τους επομενους driver να δεις αν φτιαξουνε
john2gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) 1600x1200 - Very High + PhysX (fuck Global Illumination) το έχω playable ε ε; Αν μπορεί να μου πει και κάποιος πόσα giga είναι το installation θα του είμαι λίγο υπόχρεος. Σε αυτά που διαβάζεις, η GTX295 δούλευε στο 50-60% (κοινώς σαν να είχα GTX275). Αν αντέχεις τα 30fps και δεν σε νοιάζουν οι πτώσεις στα 20s, το έχεις. Προσωπικά αν είχα GTX275, θα επέλεγα 1280x960 πάντως PS: Για τα PhysX είχα την 8800GTX να τα επεξεργάζεται, οπότε ίσως να δεις χειρότερες επιδόσεις σε ορισμένα σημεία. PS2: Οι κόκκινοι δεν θα πρέπει να κλαίνε, μιας και η 4A Games προσφέρει σωικά advanced physics και για όσους δεν έχουν κάρτες της Nvidia. Δείτε το συγκριτικό, πραγματικά, μπράβο τους! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2010 από john2gr
konefsta Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) καλα ε ειδικα στις grenades εχει μεγαλυ διαφορα και πολυ ποιο πραγματικη !!! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2010 από konefsta
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ε ρε John τι περιμενες,εγω γιατι πουλησα την 295 νομιζεις dual-gpu σημαινει πολλα προβληματα που τα εχουμε πει χιλιαδες φορες
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Όχι δεν είναι crysis, στο crysis υπήρχαν σημεία όπως το last stand και το τρένο στο warhead που τα fps έπεφταν κάτω από 10, εδώ ποτε δεν έπεσα κάτω από 30 στα ίδια περίπου config. Είναι αρκετά πιο ελαφρύ, κανένας σε DX11 το έτρεξε? Κάτι άλλο επίσης το DX10 στα τελευταία games όπως Metro, BFBC2 μου δίνει πιο πολλά fps από DX9 σε σχέση με DX10 του κρίσις που σου έκοβε 10 fps περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα