zvarthangalos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά έφτασα στην dead city 1 χθές το βράδυ και σήμερα που άνοιξα το pc μου δεν κάνει lunch in game προσπάθησα 3-4 φορές ομως τζίφος,(λέτε ο uncle ben να μην έστειλε το σωστό DVD?).
euklidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 To βρηκα καπως βαρετο το game... Δυσκολα εντυπωσιαζομαι απο παιχνιδια βεβαια αλλα ...
outlaw star Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πάρα πολύ καλά γραφικά, STALKER-ίζει όπως έχουμε ξαναπεί, πολύ καλός φωτισμός, προσεγμένα textures. Αυτό είναι το επόμενο βήμα μετά το Crysis... επιτέλους και λίγο πιο ελαφρύ σε σχέση με crysis ή μου φαίνεται?
THEMACHINE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ρε παιδιά το έκανα install από τον θείο και δεν μου τρέχει....λέει ότι λείπει το x3daudio_7.dll το οποίο το έβαλα μέσα στο install dir αλλά πάλι τίποτα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν βρίσκω από που να το κάνω uninstall . Δεν βρίσκω uninstaller ούτε στο start ούτε στο control panel ούτε στο directory του παιχνιδιού.... μπορεί να βοηθήσει κανείς?
konefsta Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 To βρηκα καπως βαρετο το game... Δυσκολα εντυπωσιαζομαι απο παιχνιδια βεβαια αλλα ... ποιο παιχνιδι σε εχει εντυπωσιασει δλδ ? πρεπει να εισαι και λατρεις του ειδους για να σου αρεσει
activex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 και λίγο πιο ελαφρύ σε σχέση με crysis ή μου φαίνεται? Σου φαίνεται
konefsta Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ρε παιδιά το έκανα install από τον θείο και δεν μου τρέχει....λέει ότι λείπει το x3daudio_7.dll το οποίο το έβαλα μέσα στο install dir αλλά πάλι τίποτα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν βρίσκω από που να το κάνω uninstall . Δεν βρίσκω uninstaller ούτε στο start ούτε στο control panel ούτε στο directory του παιχνιδιού.... μπορεί να βοηθήσει κανείς? υπαρχει ενας φακελος με extras . μπες και κανε install οτι υπαρχει στο αρχειο αυτο . ειναι 3-4 μικροπραγματακια . οπως το dx11. ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ---------- μετα απο αυτο θα τρεξει
THEMACHINE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 υπαρχει ενας φακελος με extras . μπες και κανε install οτι υπαρχει στο αρχειο αυτο . ειναι 3-4 μικροπραγματακια . οπως το dx11. ---------- Προσθήκη στις 16:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ---------- μετα απο αυτο θα τρεξει Ok θα το δοκιμάσω αυτό που λες..... Αλλά uninstall πως το κάνω ; Sent from my iPhone using Insomnia.app
konefsta Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ok θα το δοκιμάσω αυτό που λες..... Αλλά uninstall πως το κάνω ;Sent from my iPhone using Insomnia.app οντως δεν βρηκα ουτε εγω αρχειο για να το κανω unistall στο programmς and settings οποταν μαλλον θα χρειαστει unistaller program . εγω δεν το κανω unistall παντως χμμ μολις ειδα και εγω το update ... "This update fixes aspect ratio and other minior graphic issues." Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2010 από konefsta
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δεν κάνει install αλλα extract οποτε απλά delete τα files;)
euklidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ποιο παιχνιδι σε εχει εντυπωσιασει δλδ ? πρεπει να εισαι και λατρεις του ειδους για να σου αρεσει Nα εχει σοβαρο story και προσεγμενο. Να σε κρατει...
sozz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Nα εχει σοβαρο story και προσεγμενο. Να σε κρατει... και δεν ειχε το metro?? τοτε μαλλον δεν εχεις παιξει και πολλα παιχνιδια να δεις τη σαβουρα κυκλοφορει
balakan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εγω εχω το εξης προβλημα : Εγκατεστησα το παιχνιδι αλλα δεν παιζει . Ξεκιναει λιγο στην αρχη ( δεν μπαινει στο menu ) και μετα μου πεταει μια μαυρη οθονη και μου εχει το μηνυμα οτι executable σταματησε να λειτουργει . Περασα τα αρχεια που βρισκονται στο φακελο instal . Εχω 7 64 και HD 4890 . Καμια λυση ??? Και στα XP 32 που δοκιμασα το ιδιο μου κανει .
Erwdios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αν το παιχνίδι το έχετε από το θείο, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, είναι ενάντια στους κανονισμούς του forum. Η απάντηση (την οποία σωστά έχω λάβει κι εγώ στο παρελθόν) είναι, "αγοράστε και ξενοιάστε".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα