kosmasgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/THQ-Metro-2033-Collectors-Edition-1-18-53-01-017.htm Dώρο gun-ι ?
activex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/THQ-Metro-2033-Collectors-Edition-1-18-53-01-017.htm Dώρο gun-ι ? In Game όπλο - Automatic Shot Machine Gun
Erwdios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πολύ φτωχή για collectors. Οι Γερμανοί είναι μάγκες δηλαδή και έχουν ρολογάκι στον κολέκτορα? Γιατί στην ψωρωκώσταινα να μας περνάνε για τόσο λαλάκες?
nickvog Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Επίσης, δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό, αλλά κάποια στιγμή που παίρνω το shotgun πάνω στο βαγονέτο, ενώ είναι ξεκάθαρο όταν ανοίγει η θαλάμη για να βάλω το βλήμα μέσα ότι υπάρχουν υποδοχές για 2 βλήματα, εντούτοις όταν πυροβολώ, θέλει reload. Δεν κάνεις λάθος. Απλά είναι "πειραγμένο" shotgun που ρίχνει και τα δύο βλήματα μαζί. Στην περιγραφή του στους εμπόρους μπορείς να το διαπιστώσεις αυτό. Όντως από ατμόσφαιρα ΣΚΙΖΕΙ !!! Και το γεγονός ότι στο normal (όπου το τρέχω) δεν έχεις και πολύ ammo ούτε και πολλά χρήματα για να αγοράσεις, τουλάχιστον στην αρχή, σε κάνεις να κοιτάς μία για τέρατα και εχθρούς και μία για χρήμα και σφαίρες ΠΑΝΤΟΥ !!! To survival horror σε όλο του το μεγαλείο. Και μία συμβουλή. Δώστε χρήμα στα throwing knives και πάρτε μερικά. Κάνουν instant kill (από σχετικά κοντά) και ΕΠΙΣΗΣ μπορείτε να τα πάρετε πίσω και να τα ξαναχρησιμοποιήσετε !!!!! Οπότε καθόλου χαμένο χρήμα σε σφαίρες (που έτσι κι αλλιώς με τα πρώτα όπλα χαλιούνται στο χαλαρό και ξεμένετε ταχύτατα) και κρατάτε κομπόδεμα για κανα rifle της προκοπής λίγο αργότερα. Φυσικά όταν έρχονται κύματα από τέρατα... ε τότε χρειάζεστε οπωσδήποτε πολυβόλο ή... τρεχάτε ποδαράκια μου (και, if possible, με πολυυυυ ελαφρά πηδηματάκια μη σας πάρουν χαμπάρι !!!!! ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΑ Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2010 από nickvog
Erwdios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν κάνεις λάθος. Απλά είναι "πειραγμένο" shotgun που ρίχνει και τα δύο βλήματα μαζί. Στην περιγραφή του στους εμπόρους μπορείς να το διαπιστώσεις αυτό. Δεν το αγόρασα από τους εμπόρους, μου το έδωσε ένας ταλαίπωρος επάνω στο βαγονέτο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2010 από Erwdios
konefsta Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ.... ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΗΔΗ ! δυο μερες επαιξα. και βλεπωντας τον χαρτη ειχα την εντυπωση πως θα ειναι τεραστιο παιχνιδι . Εντυπωσεις ? απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ . Μπορω να πω πως στο normal ειναι αρκετα δυσκολο το επιπεδο φανταζομαι στο hardcore τι γινετε ....
activex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ...ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΗΔΗ !... Εντυπωσεις ? απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ . Σε πόσες ώρες ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Στην πιστα που οι bandits πιάνουν τον τυπά που είναι μαζί σου και ξεκινάς από έναν αεραγωγό εκεί στα αριστερά τις πίστας έχει ένα λαβύρινθο, ψάξε να βρείτε το τι κάνει ο τυπάς
sozz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ρε παιδια τα physx σιγουρα λειτουργουν?? γιατι δεν εχω καθολου πτωση στα fps(στο μενου ειναι κανονικα και στο control panel )
inexhale Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δεν το αγόρασα από τους εμπόρους, μου το έδωσε ένας ταλαίπωρος επάνω στο βαγονέτο. Το λεει και οταν στο δινει οτι με LMB βαραει η αριστερη κανη και με RMB η δεξια
john2gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Βρήκαμε το παιχνίδι που ζορίζει την GTX295 Λοιπόν, σε 1600x1200 + Very High (με Advanced PhysX και με Global Illumination) το παιχνίδι κυμαίνεται σε 20-50fps. Το performance hit του Global Illumination είναι αισθητό με την ευκαιρία. Δεδομένου ότι είμαι σε CRT 19'', μου έρχεται κουτί η 1280x960 (λίγα είναι τα jaggies χάρης το AAA). Στην συγκεκριμένη ανάλυση έχω 35-100fps που είναι κυριλέ κατάσταση. Χωρίς το Global Illumination μια χαρά είμαι σε 1600x1200 αλλά προτιμώ τον κάπως καλύτερο φωτισμό! PS: Για να ενεργοποιήσετε το Global Illumination, προσθέστε αυτή την γραμμή στο user.cfg: "r_gi 0" Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2010 από john2gr
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Τωρα τι επαθε το FRAPS και δεν δουλευει?
nickvog Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δεν το αγόρασα από τους εμπόρους, μου το έδωσε ένας ταλαίπωρος επάνω στο βαγονέτο. Δεν είπα το αντίθετο. Απλά υπάρχει και στους εμπόρους. Εκεί μπορείς να δεις την περιγραφή του και το "διπλό χτύπημα".
activex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 PS: Για να ενεργοποιήσετε το Global Illumination, προσθέστε αυτή την γραμμή στο user.cfg: "r_gi 0" Μπερδεύτηκα... το r_gi 0 δε σημαίνει "off" ; στο cfg του εγκατεστημένου φακέλου, δεν υπάρχει η γραμμή...αντίθετα στο cfg που βρίσκετε εδώ "AppData\Local\4A Games\Metro 2033" υπάρχει η γραμμή όπως την δίνεις (και την έκανα από "0" σε "1" που είναι και το λογικό) τελικά τι παίζει ;
john2gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ναι, π@παριά είπα πριν . Στο User->AppData->Local->4AGames->Metro2033->user.cfg βάζετε "r_gi 1". Και κυριολεκτικά γονατίζει το σύστημα (30fps) ακόμα και σε 1280x960
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα