Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To παιχνίδι είναι πολύ καλο όμως κατα την γνώμη μου τα τέρατα θα ήθελα να είναι περιορισμένα και οι

μάχες να γίνονταν περισσότερο με ανθρώπους.

Υ.Γ Μου θύμησε σε αρκετά σημεία το S.T.A.L.K.E.R (βέβαια το κάθε παιχνίδι εχει την δικιά του προσωπικότητα) σε μια αρκετά αναβαθμησμένη μορφή όμως.

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To παιχνίδι είναι πολύ καλο όμως κατα την γνώμη μου τα τέρατα θα ήθελα να είναι περιορισμένα και οι

μάχες να γίνονταν περισσότερο με ανθρώπους.

Υ.Γ Μου θύμησε σε αρκετά σημεία το S.T.A.L.K.E.R (βέβαια το κάθε παιχνίδι εχει την δικιά του προσωπικότητα) σε μια αρκετά αναβαθμησμένη μορφή όμως.

το stalker για εμένα το θυμίζει μόνο ως ατμόσφαιρα....τα στοιχεία που έχει το stalker το κάνουν για εμένα σχεδόν μοναδικό στο είδος του..το metro είναι πολύ καλό αλλά απορώ με κάποιους που λένε ότι έχει στοιχεία rpg...

Δημοσ.
το stalker για εμένα το θυμίζει μόνο ως ατμόσφαιρα....τα στοιχεία που έχει το stalker το κάνουν για εμένα σχεδόν μοναδικό στο είδος του..το metro είναι πολύ καλό αλλά απορώ με κάποιους που λένε ότι έχει στοιχεία rpg...

Το πως κανει loot μου θυμισε και μενα rpg

Δημοσ.

Post apocalyptic να 'ναι και ο,τι να 'ναι!Γουσταρω πολυ το συγκεκριμενο concept ανεκαθεν.Θα το παιξω την αλλη εβδομαδα που θα εχω και το αναλογο hardware.Ιδωμεν.

Δημοσ.
κκυκλοφορησε ? επδ στα downloads μονο το 10.2 εχει

Preview είναι (στις 26 οι τελικοί) αλλά βάλτους ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Preview είναι (στις 26 οι τελικοί) αλλά βάλτους ;)

damn 26 θα λειπω για δυο βδομαδες . αρα ξοπασχα θα τους βαλω , θα ξερω και εντυπωσεις :-D

EDIT: Ακυρο τους εβαλα τωρα . Ας Παιξουμαι μετρο τωρα να δουμε :-D

Επεξ/σία από konefsta
Δημοσ.

Από το config αρχείο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Global Illumination ;) (ψάξτε για το "r_gi ").

More info με performance σε GTX295 (+8800GTX για τα PhysX effects το βραδάκι)

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙ-Α ατμόσφαιρα. Μοναδική, επιβλητική, ολοκληρωτική. Σούπερ γραφικά, κορυφαία εφέ και σενάριο εξαιρετικό καθ' ότι βασίζεται σε βιβλίο -αν και το έχουν ψιλοχοντροπροσαρμόσει στις ανάγκες ενός FPS και αυτό με ξενέρωσε λιγάκι. Δεν παίζει replayability βέβαια, δεν υπάρχει multiplayer αλλά ακόμα κι έτσι το παιχνίδι αποτελεί εξαιρετικότατη επιλογή. Α ναι, και γονατίζει συστήματα για πλάκα σε HD επίπεδα...

Ριβιού εδώ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο σύστημα της υπογραφής μου και με Windows 7, τρέχοντας το παιχνίδι σε περιβάλλον DirectX 11, δεν βλέπω και κάτι το ιδιαίτερο στα γραφικά που να με συγκινεί. Δεν είναι δηλαδή Crysis, να λες, "τί βλέπουν τα ματάκια μου".

Επίσης, δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό, αλλά κάποια στιγμή που παίρνω το shotgun πάνω στο βαγονέτο, ενώ είναι ξεκάθαρο όταν ανοίγει η θαλάμη για να βάλω το βλήμα μέσα ότι υπάρχουν υποδοχές για 2 βλήματα, εντούτοις όταν πυροβολώ, θέλει reload.

Θα κατεβάσω και νέους drivers και θα ρίξω μια ματιά στα settings, μήπως δεν είναι όλα ρυθμισμένα στο high. Πάντως η ανάλυση είναι σίγουρα 1680Χ1050 και πρώτη φορά βιώνω τόσο κλειστοφοβική αίσθηση σε game, όχι από την ατμόσφαιρα του game, αλλά από την απεικονισή του. Μου φαίνονται όλα πολύ στριμωγμένα... Μπορεί να είναι και η ιδέα μου ή να φταίει το Mass Effect 2, που είναι 3d person shooter.

Δημοσ.
Το παιχνίδι έχει ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙ-Α ατμόσφαιρα. Μοναδική, επιβλητική, ολοκληρωτική. Σούπερ γραφικά, κορυφαία εφέ και σενάριο εξαιρετικό καθ' ότι βασίζεται σε βιβλίο -αν και το έχουν ψιλοχοντροπροσαρμόσει στις ανάγκες ενός FPS και αυτό με ξενέρωσε λιγάκι. Δεν παίζει replayability βέβαια, δεν υπάρχει multiplayer αλλά ακόμα κι έτσι το παιχνίδι αποτελεί εξαιρετικότατη επιλογή. Α ναι, και γονατίζει συστήματα για πλάκα σε HD επίπεδα...

Ριβιού εδώ.

Διαβάζοντας αυτό το Review θέλω να το παίξω εδώ και τώρα...!!!!

Δημοσ.

Επίσης, τώρα που διάβαζα το review και τα αρνητικά του, θυμήθηκα ότι η στόχευση είναι τραγική. Τόσο τραγική που μερικές φορές δεν ξέρεις αν χτυπάς τον μεταλλαγμένο κοπρίτη ή τον τοίχο απέναντι. Ούτε καν με το μαχαίρι δεν ξέρεις τι χτυπάς...

Δημοσ.

Επίσης, δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό, αλλά κάποια στιγμή που παίρνω το shotgun πάνω στο βαγονέτο, ενώ είναι ξεκάθαρο όταν ανοίγει η θαλάμη για να βάλω το βλήμα μέσα ότι υπάρχουν υποδοχές για 2 βλήματα, εντούτοις όταν πυροβολώ, θέλει reload.

Για δοκίμασε με αριστερό κλικ το ένα βλήμα και με δεξί το δεύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...