Προς το περιεχόμενο

Eχασα τις επαφες μου στο Hotmail

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οπως λεει ο τιτλος, εχασα τις επαφες μου απο το hotmail.

Kαι αυτο γιατι εκανα μια τροποποιηση απο το mail list του κινητου μου. Δηλαδη τα ονοματα που μου εβγαιναν με λατινικους χαρακτηρες πχ Antwnis Papadopoylos τα εβαλα στην καρτελα επαφων της συσκευης που αντιστοιχουσε. Εγινε δηλαδη Αντωνης Παπαδοπουλος και επειτα διεγραψα τα αρχικα. Γνωριζουμε αν υπαρχει καποιος τροπος να τις επαναφερω?

Αποθηκευεται καποιο αρχειο επαφων στον υπολογιστη ουτως ωστε να το βρω και να τις εισαγω παλι??

Δημοσ.

Δοκίμασες να τις επαναφέρεις μέσα από τη σελίδα του hotmail?

Όταν ανοίξεις την κεντρική σελίδα του windows live hotmail και πας εκεί που λέει options και στη συνέχεια πας στο more options θα δεις να λέει "Customize your contacts" και πάτα το "Export contacts".Μετά νομίζω θα ανοίξει ένα αρχείο excel με τις επαφές...

• Moderators
Δημοσ.
Δοκίμασες να τις επαναφέρεις μέσα από τη σελίδα του hotmail?

Όταν ανοίξεις την κεντρική σελίδα του windows live hotmail και πας εκεί που λέει options και στη συνέχεια πας στο more options θα δεις να λέει "Customize your contacts" και πάτα το "Export contacts".Μετά νομίζω θα ανοίξει ένα αρχείο excel με τις επαφές...

Thanks, αλλα αυτο εξαγει σε excel τις ηδη υπαρχουσες επαφες, που στην περιπτωση μου δεν υπηρχαν...

Κατορθωσα και εβγαλα ακρη παντως απο τις ρυθμισεις ασφαλειας του msn (γιατι ειχαν φυγει ολες και απο εκει), και βρηκα ποιοι με ειχαν προσθεσει στην λιστα επαφων τους οποτε τους εβαλα παλι και εγω. Ετσι μπηκαν και στο hotmail παλι. Καποιες βεβαια που δεν ηταν ουτε εκει τις εχασα, αλλα ευτυχως βρηκα τις περισσοτερες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...