Innersense Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Ξεκινώντας να συνεργάζομαι με εξωτερικά καταστήματα για εκτυπώσεις, διαπίστωσα ταχύτατα πως οποιοδήποτε λάθος κατά την εκτύπωση σχεδίων μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά, τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήματα, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στο interner ψάχνοντας για κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων .plt Ξεπερνώντας τα CAD2View και PlotVision στα οποία έπεσα στην αρχή και τα όποια είναι μάλλον απλοϊκά, βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο το Repro Desk το οποίο είναι σαφώς επαγγελματικό εργαλείο με δυνατότητες που μπορούν να ικανοποιήσουν εξειδικευμένες απαιτήσεις. Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος έχει γνώσεις επί του αντικειμένου είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση ή συμβουλή υπάρχει για ακόμα καλύτερο έλεγχο στις διαχείριση των εκτυπώσεων! Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν μπορεί να ρυθμιστεί στο AutoCAD ένα layout το οποίο θα δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα είναι το σχέδιο όταν τυπωθεί. Το τονίζω γιατί παρόλες τις προσπάθειες μου δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δείχνει τα πάχη των γραμμών (ακόμα και με τη σχετική επιλογή ενεργοποιημένη) ούτε πχ να μη δείχνει τα layer που δεν θα τυπωθούνε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.