Προς το περιεχόμενο

Flash και templatesmonster ???????

73leonardo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..

Είμαι ασχετος απο τη δημιουργεία sites και θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποια πραγματα.

Θελω να κανω ενα site για να προβάλω φωτογραφιες. Μου αρεσουν πολυ τα site που είναι φτιαγμένα με flash. Ποια η γνώμη σας για το templatemonster.com? Εχει χρησιμοποιησει κανείς; Ειναι ευκολα στη διαμόρφωση; Γενικά ποια η γνώμη σας;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγχαρητηρια σε ολους σας για το site. :-):-)

Δημοσ.

να προσέξεις εκεί που λέει τα στοιχεία του template να λέει ότι ανανεώνετε απο xml αρχεία, γιατί θα είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξεις τα κείμενα και τις φωτογραφίες (και επειδή τραβάνε τις φωτογραφίες εξωτερικά μπορείς να βάλεις όσες θές χωρίς να βαρύνει το site) . ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση όμως ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις τα τα text field γιατί πιθανών να έχεις πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες (θα χρειαστείς το flash έστω και το trial).

Δημοσ.

Δηλαδη, VitamineQ, παντα κατα την αποψη σου, να παρω site απο τους συγκεκριμενους; Τι άλλο να προσεξω; Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δημοσ.

αν σου αρέσουν τα template απο εκεί και δεν έχεις πρόβλημα να έχει το ίδιο site και κάποιος άλλος, + το ότι θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο από το να το αναθέσεις σε κάποιον άλλον τότε πάρε.

η template monster είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία, και υπάρχει πάρα μα πάρα πολλά χρόνια στον χώρο. Να προσέξεις όταν αγοράσεις το template, να δώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία, και το πραγματικό τηλέφωνό σου, γιατί νομίζω οτι σε παίρνουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία .

αν δεν είσαι σίγουρος για το template που διάλεξες, πριν το αγοράσεις δώσε το link εδώ να το δω εγώ και τα άλλα παιδιά, να δούμε τα χαρακτηριστικά του, (xml κλπ), να μας πεις τι θες να αλλάξεις, και να σου πούμε τη γνώμη μας πριν το πάρεις. :)

Δημοσ.
Να προσέξεις όταν αγοράσεις το template, να δώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία, και το πραγματικό τηλέφωνό σου, γιατί νομίζω οτι σε παίρνουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία .

+1

Εμένα μου είχαν ζητήσει επίσημο έγγραφο (ταυτότητα ή δίπλωμα) για να δουν αν συμπίπτει με το όνομα της πιστωτικής μου.

Πρόσεχε το αυτό γιατί αλλιώς μπορεί να το πληρώσεις και να μη στο στείλουν.

Δημοσ.

Φιλε, VitamineQ (και ολοι οι αλλοι βεβαια). Τα υποψηφια site που λεω να πάρω είναι τα εξής:

http://www.templatemonster.com/flash-templates/24508.html

http://www.templatemonster.com/flash-templates/22810.html

Το μόνο που θελω νά αλλαξω είτε στο ενα είτε στο άλλο είναι οι φωτογραφιες καιτα κειμενα ( προς το παρον τουλαχιστον) .

Ποια η γνωμη σας?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε 73leonardo το πρωτο template που ανεφερες ειναι XML Flash site. Αυτο σημαινει οτι τις photo τις οριζεις μεσα σε ενα XML αρχειο.Οταν λεω τις οριζεις, εννοω οτι στο XML αναφερεις το path τους καθως και αλλα attributes που ειναι απαραιτητα.Αυτο το αρχειο λοιπον, περιεχει μεσα ολες τις πληροφοριες που θες να εμφανιζεις στο site.Ετσι λοιπον το μεγαλυτερο κομματι της παραμετροποιησης του site, γινεται απο εκει.Λεω το μεγαλυτερο, επειδη ολα εξαρτωνται απο το τι θες να κανεις.

Οσα αφορα το δευτερο template, τα πραγματα ειναι διαφορετικα οπως φαινεται.Δεν αναφερει οτι το site ειναι dynamic ή XML flash.Αρα δεν ισχυουν τα παραπανω.Ολη η παραμετροποιηση γινεται στο flash, και εκει πρεπει να ξερεις πολλα πραγματα.

Αυτα απο εμενα

Δημοσ.

αυτό δε σου δίνει το .fla αρχείο, πράγμα που σημένει ότι δε θα μπορείς να το ανοίξεις στο flash αν χρειαστεί να κάνεις αλλαγές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...