Προς το περιεχόμενο

Windows 7 === Ερωτηματα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eχω μια απορια ,γιατι οταν βαζω λειτουργικο windows xp και περναω καμια 10αρια προγραμματα ο χωρος που καταλαμβανει στο δισκο ειναι περιπου 10gb και οταν περναω windows 7 με τα ιδια ή και λιγοτερα προγραμματα καταλαμβανουν στο δίσκο σχεδον διπλασιο χωρο.Γενικα νομίζω αυτο που αποθηκευεται σε windows xp πιανει λιγοτερο χωρο στο δισκο απ οτι στα vista και τα 7.Γιατίιιιιιι....

Η εγκατάσταση των windows7 είναι αυτή που καταλαμβάνει από μόνη της περισσότερο χώρο, όχι τα προγράμματα που περνάς μετά πάνω.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω βαλει καποιες toolbars αλλα μολις κανω lock taskbar μου εμφανιζονται και οι φακελοι που εχουν μεσα

Πως γινεται να μη φαινονται οπως οταν δεν ειναι locked?

post-1431-129063034493_thumb.jpg

post-1431-1290630345_thumb.jpg

Δημοσ.

Το παθαίνω και εγώ αρεα και που... μετά όμως από reset ή όταν κρύβω/εμφανίζω κάποιο εικονίδιο φτιάχνει

Δημοσ.
Εχω βαλει καποιες toolbars αλλα μολις κανω lock taskbar μου εμφανιζονται και οι φακελοι που εχουν μεσα

Πως γινεται να μη φαινονται οπως οταν δεν ειναι locked?

Μίκρυνε τα και άλλο και μετα κάντα lock οπως και στα xp άλλωστε ;)

Δημοσ.

Επειδή θυμάμαι ότι το έχει ξανά αναφέρει ότι σβήνονται τα toolbar σου (αντίθετα με τα δικά μου μηχανήματα που ποτέ δεν έχει γίνει)... μήπως είναι για φακέλους που είναι σε εξωτερικό δίσκο;

Δημοσ.

Καλησπερα.Τι δουλεια κανει η "απενεργοποιηση εκκαθαρισης προσωρινης αποθηκευσης των Windows στη συσκευη"?ειναι μια επιλογη για τους σκληρους δισκους,στην διαχειρηση συσκευων...Ξερει κανενας?

• Moderators
Δημοσ.
Καλησπερα.Τι δουλεια κανει η "απενεργοποιηση εκκαθαρισης προσωρινης αποθηκευσης των Windows στη συσκευη"?ειναι μια επιλογη για τους σκληρους δισκους,στην διαχειρηση συσκευων...Ξερει κανενας?

Μετα απο αποκωδικοποιηση των ελληνικων μεταφρασεων,πρεπει να ειναι το disable pagefile file deletion σε απλα..αγγλικα.Μ αλλα λογια επιλεγεις αν θα σβηνουν τα windows το hibernation file(μεγαλυτερη ασφαλεια) πριν κανουν shutdown.

• Moderators
Δημοσ.
Αυτο ειναι?θα καθυστερει το shutdown ετσι...

Δεν εχω ιδεα αν ειναι σωστη η μεταφραση μου,ποτε δεν εβαλα ελληνικα να το δω με τα ματια μου.Ναι,θα καθυστερει το shutdown λιγο αν το εχεις ενεργοποιημενο,με κερδος την μεγαλυτερη ασφαλεια.Διαλεγεις και παιρνεις.

Εdit:Διορθωση δεν ειναι το hibernation file,αλλα το pagefile.

Δημοσ.
Επειδή θυμάμαι ότι το έχει ξανά αναφέρει ότι σβήνονται τα toolbar σου (αντίθετα με τα δικά μου μηχανήματα που ποτέ δεν έχει γίνει)... μήπως είναι για φακέλους που είναι σε εξωτερικό δίσκο;

Η μια ειναι στον ιδιο δισκο και η αλλη σε αλλο εσωτερικο

Ενα αλλο προβλημα:

Δοκιμασα καποια παιχνιδια και βλεπω οτι πχ στο PRO βγαινει μια οριζοντια γραμμη σαν να ειναι το Vsync off ενω δεν ειναι

Παιζει ρολο το DX11 ?

Πρεπει να βαλουμε και το dx9?

http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=666972

Δημοσ.

Γεια σας

ένας γνωστός μου έχει αγοράσει ένα λαπτοπ πριν από έξι μήνες με τα Vista. και τώρα του μπήκε η περιέργεια και θέλει να δοκιμάσει τα Win.7, βεβαίως θα τον βοηθήσω να κάνει ένα partition και να κάνει εγκατάσταση σε αυτό τα Win.7. το ερώτημα μου είναι μετά την εγκατάσταση τον Win7και την επανεκκίνηση θα μου δώσει την επιλογή να διαλέξω λειτουργικό ?

ευχαριστώ.

Δημοσ.
Γεια σας

ένας γνωστός μου έχει αγοράσει ένα λαπτοπ πριν από έξι μήνες με τα Vista. και τώρα του μπήκε η περιέργεια και θέλει να δοκιμάσει τα Win.7, βεβαίως θα τον βοηθήσω να κάνει ένα partition και να κάνει εγκατάσταση σε αυτό τα Win.7. το ερώτημα μου είναι μετά την εγκατάσταση τον Win7και την επανεκκίνηση θα μου δώσει την επιλογή να διαλέξω λειτουργικό ?

ευχαριστώ.

Ναι.Φυσικα θα μπορεις να επιλεγξεις οποιο θελεις και μετα μεσα απο αυτο να ορισεις και ποιο θελεις προεπιλεγμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...