Προς το περιεχόμενο

Windows 7 === Ερωτηματα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Na κανω μια ερώτηση? Μου παρήγγειλαν τα 7 στα 32(για upgrade), ελα μου που εγω θέλω 64. Και ερωτώ, μπορώ να βάλω μαζί με τα 7 και Linux στα 64, για τις πιο βαριές εφαρμογές? Linux δεν έχω δουλέψει καθόλου! Υπάρχει αυτό? γίνεται?

Eν κατάλαβα,να κάνεις dual boot Win 7 χ64 με Linux x64;

Αν ρωτάς αυτό φυσικά και γίνεται

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιζει το unlocker στα 7; :confused:

Δεν παιζει ε?:-) αρα καλα εκανα κ το εβγαλα...βασικα δεν το δοκιμασα σε καποιο αρχειο,δεν ετυχε,απλα το εκανα install

Δημοσ.
Με το προγραμμα unlocker εχει κανενας προβλημα?σε μενα οταν εμπαινα στην διαχειριση(με δεξι κλικ στο εικονιδιο υπολογιστης)κρασαρε ο explorer,μετα απο ψαξιμο στο google καπου διαβασα οτι φταιει το unlocker,το απεγκατεστησα κ ολα μια χαρα τωρα.ετυχε κ σε καποιον αλλον αυτο?

Χθες το δοκιμασα για να σβησω κατι και δουλεψε μια χαρα...Υπαρχει νεα εκδοση αν εχεις την παλια....Ειμαι στο χωριο τωρα και δεν θυμαμαι τι αριθμο εχει....

Δημοσ.

Την 1.8.8 εβαλα πριν λιγο για να την δοκιμασω,3 φορες ανοιξα την διαχειριση κ τις 3 φορες κρασαρε ο explorer..θα περιμενω καποια καινουρια εκδοση μηπως λυθει το προβλημα.

Δημοσ.

@t ppetr

To msn μήπως είχε πρόβλημα εκείνη την ώρα?Η καλύτερα τι σφάλμα σου πέταξε?

Τα windows 7 δεν έχουν καμιά σχέση με το πρόβλημα που είχες με το msn ακόμα και windows 98 να ειχες.

Την αλληλογραφία πως την αντέγραψες?

Στα windows 7 ποια αλληλογραφία χρησιμοποιούσες και ποια στα vista?

To κουμπάκι του πληκτρολογίου σου ποιο κουμπί ακριβώς και ποια εφαρμογή και για ποιο πληκτρολόγιο μιλάμε ακριβώς?

Ελπίζω να μη μιλάμε για κατεβασμένα 7αρια απο torrent κλπ γιατί αν κρίνουμε ενα λογισμικό απο τα torrentάδικα είμαστε άδικοι..

Το MSN έκανε κάποιες επιδιορθώσεις στις συνδέσεις, αλλά μάταια

Αντέγραψα το λεγόμενο Windows mail απο Vista και το πληκτρολόγιο είναι ένα της m$ με 10 κουμπάκια από πάνω για διαφορες λειτουργίες (mail, explorer, calc, volume, mute, music κλπ)

Και τα κατεβασμένα παιδιά του Θε(ι)ού είναι

Δε θα αγόραζα κανένα πρόγραμμα χωρίς να το δοκιμάσω

Δημοσ.
Το MSN έκανε κάποιες επιδιορθώσεις στις συνδέσεις, αλλά μάταια

Αντέγραψα το λεγόμενο Windows mail απο Vista και το πληκτρολόγιο είναι ένα της m$ με 10 κουμπάκια από πάνω για διαφορες λειτουργίες (mail, explorer, calc, volume, mute, music κλπ)

Και τα κατεβασμένα παιδιά του Θε(ι)ού είναι

Δε θα αγόραζα κανένα πρόγραμμα χωρίς να το δοκιμάσω

Το windows mail εκανες δηλαδή εξαγωγή τα email σου και τα έβαλες σε ποιο email client?

Τα 10 κουμπιά σου δεν σου παίζουν φιλε μου γιατί πρέπει να κατεβάσεις το ανάλογο πρόγραμμα που στην περίπτωση σου είναι το microsoft intellitype http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/default.mspx;)

Ναι και του θείου να δεις τι έχουν μέσα :eek:

ΤΡΩΚΤΙΚΆ!

Δημοσ.
Το Windows Seven upgrade που στέλνει η Acer είναι μόνο για το συγκεκριμένο laptop ή μπαίνει παντού;

Λογικα θα εχει ενσωματωσει drivers και προγραμματα για το συγκεκριμενο laptop, πιστευω οτι θα μπορουν να μπουν και σε αλλο συστημα απλα θα περασει καποια αχρηστα πραγματα της Acer. Μια δοκιμη θα σε διαφωτησει.

Δημοσ.

Σε φακέλους που βρίσκονται σε άλλους δίσκους (όχι σε αυτόν που έκανα την εγκατάσταση του λειτουργικού), εμφανίζεται μια κλειδαριά.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να την απενεργοποιήσω;

Ίσως έχει σχέση με το ποιους φακέλους μοιράζομαι σαν χρήστης στο δίκτυο, αλλά είναι δυνατόν η default επιλογή να έχει αυτή την εμφάνιση;

Δημοσ.
Σε φακέλους που βρίσκονται σε άλλους δίσκους (όχι σε αυτόν που έκανα την εγκατάσταση του λειτουργικού), εμφανίζεται μια κλειδαριά.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να την απενεργοποιήσω;

Ίσως έχει σχέση με το ποιους φακέλους μοιράζομαι σαν χρήστης στο δίκτυο, αλλά είναι δυνατόν η default επιλογή να έχει αυτή την εμφάνιση;

Τελικά για να απομακρυνθεί η κλειδαριά έπρεπε να δώσω δικαιώματα εκτός από το λογαριασμό μου και τον admin και στο everyone!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...