Προς το περιεχόμενο

Windows 7 === Ερωτηματα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο περιέργεια και μόνο, πές μου σε παρακαλώ, πώς και σε τι ακριβώς σε παραπληροφόρησα;

Και εφ'οσον διάβασες κατι διαφορετικο σε ενα περιοδικο (ποιό?) δεν μας λές τι έμαθες να πληροφορηθούμε και εμείς;

Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια στο θέμα.

Ειναι δύσκολος ο γραπτός λόγος και αρκετές φορές παρεξηγήσιμος. ;)

@t ppetr

To msn μήπως είχε πρόβλημα εκείνη την ώρα?Η καλύτερα τι σφάλμα σου πέταξε?

Τα windows 7 δεν έχουν καμιά σχέση με το πρόβλημα που είχες με το msn ακόμα και windows 98 να ειχες.

Την αλληλογραφία πως την αντέγραψες?

Στα windows 7 ποια αλληλογραφία χρησιμοποιούσες και ποια στα vista?

To κουμπάκι του πληκτρολογίου σου ποιο κουμπί ακριβώς και ποια εφαρμογή και για ποιο πληκτρολόγιο μιλάμε ακριβώς?

Ελπίζω να μη μιλάμε για κατεβασμένα 7αρια απο torrent κλπ γιατί αν κρίνουμε ενα λογισμικό απο τα torrentάδικα είμαστε άδικοι..

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο περιέργεια και μόνο, πές μου σε παρακαλώ, πώς και σε τι ακριβώς σε παραπληροφόρησα;

Και εφ'οσον διάβασες κατι διαφορετικο σε ενα περιοδικο (ποιό?) δεν μας λές τι έμαθες να πληροφορηθούμε και εμείς;

Γίνεται τελικά να μεταβείς από 32 bit σε 64 με εγκατάσταση από πάνω. Στο computer active το λέει στο τεύχος Σεπτεμβρίου νομίζω.

Τα DSP δεν είναι για μία φορά και δεν τραβάνε ζόρι με το activation που λες αν τα ξαναβάλεις μετάαπό απεγκατάσταση.

Τα DSP δεν έχουν υποστήριξη; Από που το άκουσες αυτό; Και ας πούμε, αν το πάρω από μαγαζάκι γειτονιάς και δεν ξέρει, πέταξα 105 ευρώ;

Δημοσ.
Γίνεται τελικά να μεταβείς από 32 bit σε 64 με εγκατάσταση από πάνω. Στο computer active το λέει στο τεύχος Σεπτεμβρίου νομίζω.

Τα DSP δεν είναι για μία φορά και δεν τραβάνε ζόρι με το activation που λες αν τα ξαναβάλεις μετάαπό απεγκατάσταση.

Τα DSP δεν έχουν υποστήριξη; Από που το άκουσες αυτό; Και ας πούμε, αν το πάρω από μαγαζάκι γειτονιάς και δεν ξέρει, πέταξα 105 ευρώ;

Ο cycomiko ήταν απόλυτα σωστός σε όσα σου απάντησε. Απλώς εσυ δεν κατανόησες σωστά.

Η διαδικασία που αναφέρει το computer active είναι σαν να κάνεις format.

Δεν είπε ότι είναι για μια φορά απλά δεν επιτρέπεται να εγκατασταθούν σε άλλον υπολογιστή.

Φυσικά αυτο μπορείς να το παρακάμψεις αν δηλώσεις ψευδη στοιχεία στο καινούργιο activation( ότι και καλα έκανες αναβάθμιση ή άλλαξες μητρική κτλ)

Η dsp έκδοση δεν έχει άμεση τεχνική υποστήριξη απο την microsoft παρα μόνο από τους "partners" της (Microsoft OEM DSP dealers).

Γι'αυτο εξάλλου είναι και πιο φτηνή.

Δημοσ.

Γεια σας και παλι!!!!και εκει που ελεγα οτι καταφερα να δωσω σημα 1920Χ1080 στην οθονη μου κανω restart και μου βγαζει οτι δεν υποστηριζει την αναλυση!!!ο μονος τροπος να μπει ειναι οταν πηγαινω στο appearance and personalization και μετα στο adjust clear type text!αμα παω στο adjust resolution και στο change display settings μου βγαζει παλι μαυρη οθονη και οτι δεν υποστηριζεται η αναλυση!ουτε απο το control panel της ati γινετε η δουλεια!!!μου εχει αναγνωρισει την οθονη και μου λεει οτι το 1920Χ1020 ειναι το reccomended!απο καλωδια εχω αλλαξει τα παντα!εχω βαλει hdmi με ανταπτορα dvi εχω βαλει ανταπτορα dvi με rgb καλωδιο και επειδη δεν ξερω τι μπορει να παιζει με τους ανταπτορες αγορασα και ενα καλωδιο που εχω τωρα πανω που ειναι dvi σε rgb,χωρις ανταπτορα δηλαδη!δεν την παλευω αλλο!πειτε μου την γνωμη σας!!

Δημοσ.
Ο cycomiko ήταν απόλυτα σωστός σε όσα σου απάντησε. Απλώς εσυ δεν κατανόησες σωστά.

Η διαδικασία που αναφέρει το computer active είναι σαν να κάνεις format.

Δεν είπε ότι είναι για μια φορά απλά δεν επιτρέπεται να εγκατασταθούν σε άλλον υπολογιστή.

Φυσικά αυτο μπορείς να το παρακάμψεις αν δηλώσεις ψευδη στοιχεία στο καινούργιο activation( ότι και καλα έκανες αναβάθμιση ή άλλαξες μητρική κτλ)

Η dsp έκδοση δεν έχει άμεση τεχνική υποστήριξη απο την microsoft παρα μόνο από τους "partners" της (Microsoft OEM DSP dealers).

Γι'αυτο εξάλλου είναι και πιο φτηνή.

Δεν είπα το αντίθετο, αλλά θέλει να έχεις από πριν οποιαδήποτε προεγκατεστημένη έκδοση σε οποιαδήποτε μορφή bit.

Είπε ότι κ να τα βγάλεις από τον υπολογιστή που τα εγκατέστησες πρώτα δεν μπόρείς να τα βάλεις αλλού. Δηλαδή αν χαλάσει ο σκληρός μου κλαίω και τα λεφτά του λογισμικού. Τι εννοείς να το παρακάμψω;

Η DSP δεν έχει άμεση λες υποστήριξη, κάνε το πιο λιανά σε παρακαλώ.

Να μάθω μερικά πράγματα θέλω, όχι να τσακωθώ χωρίς λόγο. Απλά είναι εκνευριστικό να σου λένε άλλα ή να σου μιλάνε σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνεις.

Τώρα, μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το Family Upgrade Pack x3;

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει καποιο προβλημα με υποτιτλους σε αρχεια .avi ???

Κατεβασα μια ταινια που εχει απο οτι λεει ενσωματομενους υποτιτλους αλλα δεν τους βλεπω με media player classic που στα vista επαιζε τα παντα...

Δημοσ.
Ρε παιδια υπαρχει καποιο προβλημα με υποτιτλους σε αρχεια .avi ???

Κατεβασα μια ταινια που εχει απο οτι λεει ενσωματομενους υποτιτλους αλλα δεν τους βλεπω με media player classic που στα vista επαιζε τα παντα...

http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm :-)

Δημοσ.

Καλύτερα το vista codec pack απο το Κ-lite.

Μάλλον όμως η ταινία ΔΕΝ έχει ενσωματωμένους υπότιτλους άσχετα το τι λέει,σε άλλον player φαίνονται;

Δημοσ.
Καλύτερα το vista codec pack απο το Κ-lite.

Μάλλον όμως η ταινία ΔΕΝ έχει ενσωματωμένους υπότιτλους άσχετα το τι λέει,σε άλλον player φαίνονται;

Τελικα δεν ειχε υποτιτλους !!!!! Πρωτη φορα πιανω αδιαβαστο το forum που την κατεβασα.....

Συγνωμη για την αναστατωση.

Δημοσ.

Λογικό,οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι εμφανίζονται σαν εικόνα στο βίντεο οπότε δεν τίθεται θέμα υπότιτλων και player γιατί είναι μέρος της ταινίας,απλά το λέω μη σας ξανατύχει :D

Δημοσ.

Με το προγραμμα unlocker εχει κανενας προβλημα?σε μενα οταν εμπαινα στην διαχειριση(με δεξι κλικ στο εικονιδιο υπολογιστης)κρασαρε ο explorer,μετα απο ψαξιμο στο google καπου διαβασα οτι φταιει το unlocker,το απεγκατεστησα κ ολα μια χαρα τωρα.ετυχε κ σε καποιον αλλον αυτο?

Δημοσ.

Na κανω μια ερώτηση? Μου παρήγγειλαν τα 7 στα 32(για upgrade), ελα μου που εγω θέλω 64. Και ερωτώ, μπορώ να βάλω μαζί με τα 7 και Linux στα 64, για τις πιο βαριές εφαρμογές? Linux δεν έχω δουλέψει καθόλου! Υπάρχει αυτό? γίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...