cycomiko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δε με βοήθησες καθόλου...ούτε καν απάντησες στα περισσότερα που ρωτάω...ευχαριστώ παρακαλώ!!!
mimis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Φίλε, εσύ με κοροιδεύεις και μάλλον φαίνεται να μην ξέρεις και πολλά. Οπότε ξαναρωτάω μήπως κάποιος σχετικός βοηθήσει. Τι παίζει με τις DSP εκδόσεις; Είναι μόνο για παλιά προεγκατεστημένα Vista; Η για εκείνα όπως έλεγε η ανακοίνωση για μετά τις 26/06/09 αγορές; Επίσης μπορώ να κάνω upgrade από 32 bit σε 64 bit (δύναται το σύστημά μου, γιατί είναι 64 bit ready και έχω CPU Core2Duo); Και αν όχι upgrade, γίνεται εγκατάσταση από πάνω εκ νέου από 32 bit σε 64 bit; Επιπλέον, αυτό το ρημάδι το Family Pack θα έρθει Ελλάδα; Τι τιμή θα έχει; Και είναι μόνο για υπολογιστές τοπικού δικτύου ή θα μπορώ με τα φιλαράκια μου να το αγοράσω και να πάρουμε από μία άδεια χρήσης όπως κάνουμε με το Panda GP 2010;
lagoudakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 εχω μια απορια,εβαλα τα 7 στο λαπτοπ μου και μου βρηκαν απο μονα τους ολους τους drivers,απο εδω και περα αν βγαζει καινουργιους drivers η realtek πχ θα τους βρισκει απο το windows update;
Street-Fighter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Φίλε, εσύ με κοροιδεύεις και μάλλον φαίνεται να μην ξέρεις και πολλά. Οπότε ξαναρωτάω μήπως κάποιος σχετικός βοηθήσει. Το οτι σου απάντησε σε καποια ερωτήματα σου δεν το σεβάστηκες όπως δεν σέβεσαι και τα μέλη του insomnia. Δεν νομίζω να σου απαντήσει και κάνεις με το τρόπο που έχεις. btw ρε hal9000 για μ@&κες μας περνάνε μερικοί εδώ μέσα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:16 ---------- εχω μια απορια,εβαλα τα 7 στο λαπτοπ μου και μου βρηκαν απο μονα τους ολους τους drivers,απο εδω και περα αν βγαζει καινουργιους drivers η realtek πχ θα τους βρισκει απο το windows update; Λογικά ναι. Εμένα στο advent τα έχει βρει όλα εκτός απο τα προγράμματα τους πχ scm ή όπως λέγεται
mimis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Το οτι σου απάντησε σε καποια ερωτήματα σου δεν το σεβάστηκες όπως δεν σέβεσαι και τα μέλη του insomnia.Δεν νομίζω να σου απαντήσει και κάνεις με το τρόπο που έχεις. λέγεται Κατ αρχάς ευχαρίστησα το φίλο για την απάντηση. Το βλέπεις. Απαντάει σε μία μόνο ερώτηση που σήμερα είδα σε site περιοδικού ότι με παραπληροφορεί. Δεν είμαι άτροπος φίλε, απλά ζητάω μερικές σοβαρές απαντήσεις γιατί τα χρήματά μου πρόκειται να δώσω. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να έπαιρνα μερικές σοβαρές απαντήσεις. Εσύ ρωτώντας με κάτι, δε θα ήθελες μια σοβαρή και ολοκληρωμένη απάντηση για να είσαι σίγουρος; Αυτό θέλω κι εγώ. Για πρόσεξε τι πράγματα λέει, πόσο παραπληροφορεί και πες μου μετά εμένα για το πόσο σέβομαι τα μέλη της κοινότητας. Σεβασμός δεν είναι να λες στον άλλο αυτό που πραγματικά νιώθεις; Αυτό έκανα κι εγώ. Αν εκείνος με σεβόταν δε θα απαντούσε καθόλου ή θα έλεγε μόνο όσα ξέρει 100%.
xristoss1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γεια σας,εχω βαλει το xp mode στα windows seven και μολις το τρεχω μου λεει --δεν ειναι δυνατη η εκκινηση του virtual pc γιατι τρεχει αλλο προγραμμα λειτουργειας αναπαράστασης,κλειστε το αλλο προγραμμα και ξαναδοκιμαστε-- ενω δεν τρεχω αλλο εικονικο προγραμμα,τι μπορει να φταίει? καμία ιδεα γι' αυτό?
ppetr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα πέρασα το πρωί και τώρα ξαναέβαλα βίστα Δε με βολεύουν καθόλου, δεν έχει mail, το msn δε συνδεόταν, δεν έχει γρήγορη εκκίνηση. Δε μπόρεσα ούτε το start menu να γυρίσω στο κλασσικό Πολύ κακό για το τίποτα
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα πέρασα το πρωί και τώρα ξαναέβαλα βίσταΔε με βολεύουν καθόλου, δεν έχει mail, το msn δε συνδεόταν, δεν έχει γρήγορη εκκίνηση. Δε μπόρεσα ούτε το start menu να γυρίσω στο κλασσικό Πολύ κακό για το τίποτα Νομίζω πως δεν ισχύει κανένα από τα παράπονά σου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 καμία ιδεα γι' αυτό? Long shot,αλλα μηπως εχεις εγκατεστημενο τον virtual server της microsoft?
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως δεν ισχύει κανένα από τα παράπονά σου. Νομίζεις;;;;
lagoudakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κατ αρχάς ευχαρίστησα το φίλο για την απάντηση. Το βλέπεις. Απαντάει σε μία μόνο ερώτηση που σήμερα είδα σε site περιοδικού ότι με παραπληροφορεί. Δεν είμαι άτροπος φίλε, απλά ζητάω μερικές σοβαρές απαντήσεις γιατί τα χρήματά μου πρόκειται να δώσω. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να έπαιρνα μερικές σοβαρές απαντήσεις. Εσύ ρωτώντας με κάτι, δε θα ήθελες μια σοβαρή και ολοκληρωμένη απάντηση για να είσαι σίγουρος; Αυτό θέλω κι εγώ. Για πρόσεξε τι πράγματα λέει, πόσο παραπληροφορεί και πες μου μετά εμένα για το πόσο σέβομαι τα μέλη της κοινότητας. Σεβασμός δεν είναι να λες στον άλλο αυτό που πραγματικά νιώθεις; Αυτό έκανα κι εγώ. Αν εκείνος με σεβόταν δε θα απαντούσε καθόλου ή θα έλεγε μόνο όσα ξέρει 100%. το παιδι σου απαντησε αυτο που ηξερε η νομιζε οτι ηξερε,τι να κανουμε τωρα;πιστευεις οτι επιτηδες πηγε να σε μπερδεψει;οταν ζητας μια πληροφορια σε ενα φορουμ δεν εισαι ποτε 100% σιγουρος οτι θα παρεις σωστη απαντηση για τον απλο λογο οτι δεν ξερεις τις γνωσεις που εχει ο καθενας,πχ κατι που νομιζω σωστο εγω ειναι λαθος για σενα η και το αναποδο,για αυτο περιμενεις να παρεις πιο πολλες απαντησεις σε αυτο που ρωτας η εστω να ξεκινησει ενας διαλογος ωστε να εχεις μια καλυτερη αποψη.σιγουρος εισαι μονο αν παρεις την ιδια απαντηση απο 5-10 ατομα
cycomiko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κατ αρχάς ευχαρίστησα το φίλο για την απάντηση. Το βλέπεις. Απαντάει σε μία μόνο ερώτηση που σήμερα είδα σε site περιοδικού ότι με παραπληροφορεί. Δεν είμαι άτροπος φίλε, απλά ζητάω μερικές σοβαρές απαντήσεις γιατί τα χρήματά μου πρόκειται να δώσω. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να έπαιρνα μερικές σοβαρές απαντήσεις. Εσύ ρωτώντας με κάτι, δε θα ήθελες μια σοβαρή και ολοκληρωμένη απάντηση για να είσαι σίγουρος; Αυτό θέλω κι εγώ. Για πρόσεξε τι πράγματα λέει, πόσο παραπληροφορεί και πες μου μετά εμένα για το πόσο σέβομαι τα μέλη της κοινότητας. Σεβασμός δεν είναι να λες στον άλλο αυτό που πραγματικά νιώθεις; Αυτό έκανα κι εγώ. Αν εκείνος με σεβόταν δε θα απαντούσε καθόλου ή θα έλεγε μόνο όσα ξέρει 100%. Απο περιέργεια και μόνο, πές μου σε παρακαλώ, πώς και σε τι ακριβώς σε παραπληροφόρησα; Και εφ'οσον διάβασες κατι διαφορετικο σε ενα περιοδικο (ποιό?) δεν μας λές τι έμαθες να πληροφορηθούμε και εμείς;
ppetr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως δεν ισχύει κανένα από τα παράπονά σου. Το ΜΣΝ δε συνδεόταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Την Αλληλογραφία την αντέγραψα από τα Βίστα όπως ειπώθηκε, μου βγήκε στα αγγλικά και παρά το ελληνικό πακέτο εξακολουθούσε να είναι στα Αγγλικά, και φυσικά το κουμπάκι στο keyboard δεν άνοιγε την εφαρμογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.