nick_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Και παλι με επιφυλαξη αλλα νομιζω οτι το serial ειναι "δεμενο" με την μητρικη του υπολογιστη και οχι την 32αρα ή 64αρα εκδοση.Για αυτο δεν μπορεις να βαλεις με το ιδιο serial σε δυο μηχανηματα. Ίσως συνδέεται με την μητρική αλλά αγόρασα την Full έκδοση Νομίζω ότι το serial δένει με την μητρική στην περίπτωση της DSP. Το κοιτάω και επανέρχομαι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ---------- The software is licensed on a per copy per computer basis. A computer is a physical hardware system with an internal storage device capable of running the software. A hardware partition or blade is considered to be a separate computer. One Copy per Computer. Except as allowed in Section 2 ( below, you may install one copy of the software on one computer. That computer is the “licensed computer.” Alternative Versions. The software may include more than one version, such as 32-bit and 64-bit. You may install and use only one version at one time. Εντόπισα και αυτό το θέμα που λέει ότι είναι δυνατόν: >http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7install/thread/73ce351c-c74d-4b9c-b091-95923539ed2d
Alexkass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλά αν ενεργοποιηθεί το serial για την 32bit λογικά οι επόμενες ενεργοποιήσεις θα γίνονται δεκτές εφόσον κάτω εγκατάσταση στα 32bit.Αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να κάνει εγκατάσταση με το ίδιο serial σε 2 διαφορετικά μηχανήματα. Ένα με την 32bit και ένα με την 64bit. λάθος. το κλειδί είναι ανά έκδοση (hp, pro, ult) και όχι ανά αρχιτεκτονική.
gf030 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν μας είπες και πια είναι αυτή η ενημέρωση. σφβηασφηαφσδηφαδηδ
spartacus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ενα λειτουργικό της προκοπής δεν θα βγάλουν ποτέ; να δω σε πόσους μήνες θα βγει το sp1 για τα 7άρια
konandrio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ενα λειτουργικό της προκοπής δεν θα βγάλουν ποτέ; να δω σε πόσους μήνες θα βγει το sp1 για τα 7άρια Τα δοκιμασες και ειχες προβληματα?????? Εγω μονο θετικα ακουω και απο δικια μου εμπειρια μονο θετικα βλεπω.
mimis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 To έχω απορία ρε παιδιά, κανείς πωλητής δεν ξέρει. Τι παίζει με τις DSP εκδόσεις; Είναι μόνο για παλιά προεγκατεστημένα Vista; Η για εκείνα όπως έλεγε η ανακοίνωση για μετά τις 26/06/09 αγορές; Επίσης μπορώ να κάνω upgrade από 32 bit σε 64 bit (δύναται το σύστημά μου, γιατί είναι 64 bit ready και έχω CPU Core2Duo); Επιπλέον, αυτό το ρημάδι το Family Pack θα έρθει Ελλάδα; Τι τιμή θα έχει; Και είναι μόνο για υπολογιστές τοπικού δικτύου ή θα μπορώ με τα φιλαράκια μου να το αγοράσω και να πάρουμε από μία άδεια χρήσης όπως κάνουμε με το Panda GP 2010; Για όσους δεν ξέρουν, γι αυτήν εδώ λέω:
Diskimpex Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τι πρόγραμμα αντίστοιχο του Outlook των XP ή Mail των Vista έχουν τα Win7 ;
cycomiko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 To έχω απορία ρε παιδιά, κανείς πωλητής δεν ξέρει. Τι παίζει με τις DSP εκδόσεις; Είναι μόνο για παλιά προεγκατεστημένα Vista; Η για εκείνα όπως έλεγε η ανακοίνωση για μετά τις 26/06/09 αγορές; Επίσης μπορώ να κάνω upgrade από 32 bit σε 64 bit (δύναται το σύστημά μου, γιατί είναι 64 bit ready και έχω CPU Core2Duo); Επιπλέον, αυτό το ρημάδι το Family Pack θα έρθει Ελλάδα; Τι τιμή θα έχει; Και είναι μόνο για υπολογιστές τοπικού δικτύου ή θα μπορώ με τα φιλαράκια μου να το αγοράσω και να πάρουμε από μία άδεια χρήσης όπως κάνουμε με το Panda GP 2010; Για όσους δεν ξέρουν, γι αυτήν εδώ λέω: Το DSP Θεωριτικά το πουλάν με την αγορά κάθε νέου PC. Βέβαια (με την ανοχή της MS) το πουλάνε και χωρίς αγορά νέου PC (Συνήθως πρέπει να αγοράσεις και κάποιο αλλο προϊόν σχετικά με PC). Τώρα τι ακριβώς παίζει; 1) Καταρχάς αγοράζεις μόνο το 32 η το 64 bit. (Σε σχέση με το retail όπου σου δίνουν και τα 2 μαζί). Είναι κανονική FULL εκδοση και οχι upgrade version 2) Απο τη στιγμή που γίνει εγγατάσταση των DSP Windows,(θεωρητικά πάντα) ΔΕΝ μπορείς να το εγγαταστήσεις σε άλλον υπολογιστή ΠΟΤΕ. Π.Χ αν πάρεις νέο PC, και πάς να εγγαταστήσεις τα DSP Windows σε αυτόν (ας πούμε οτι τα εχεις απεγγαταστήσει απο τον προηγούμενο PC) θά έχεις προβλημα με το activation** Με τα retail Windows μπορέις να τα εγγαταστήσεις σε οσα PC θέλεις (και δέν εννοώ ταυτόχρονα) χωρίς πρόβλημα με το Activation 3) ΔΕΝ εχεις υποστίριξη απο την Microsoft για τα DSP Windows. Απευθήνεσαι σε αυτόν που σου τα πούλησε για υποστίριξη **Λέω θεωρητικά πάντα, επειδή στην προκειμένη περίπτωση παίρνεις τηλ την MS, τούς λές οτι εχεις πρόβλημα με activation, οταν σε ρωτάνε αν άλλαξες κάτι στο PC, λές oχι, και μετά γίνεται activation. 4) Οχι ΔΕΝ μορείς να κάνεις upgrade από 32 σε 64 bit. Αν εχεις 32 bit πρέπει να κάνεις format πρίν βάλεις τα 64bit
gf030 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 βγάλε τα crack Με τιποτα, θα βγαλω το update. EDIT: Το προβλημα λυθηκε, οποιος ενδιαφερεται πμ. ΥΓ. Ασχετο, αλλα το παρον thread βλεπω οτι λειτουργει ως sticky... καλο για να μην ανοιγουμε θεματα με την παραμικρη ερωτηση σχετικα με τα 7
spartacus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα δοκιμασες και ειχες προβληματα??????Εγω μονο θετικα ακουω και απο δικια μου εμπειρια μονο θετικα βλεπω. ακουω και διαβάζω εδω μεσα ενα σωρό παραπονα, βεβαια δεν συγκρινονται με τα παράπονα εναντίον των vista, προσωπικά θα τα βάλω μόνο μετά το sp1 που σίγουρα θα βγάλουν.
mimis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Το DSP Θεωριτικά το πουλάν με την αγορά κάθε νέου PC. Βέβαια (με την ανοχή της MS) το πουλάνε και χωρίς αγορά νέου PC (Συνήθως πρέπει να αγοράσεις και κάποιο αλλο προϊόν σχετικά με PC). Τώρα τι ακριβώς παίζει; 1) Καταρχάς αγοράζεις μόνο το 32 η το 64 bit. (Σε σχέση με το retail όπου σου δίνουν και τα 2 μαζί). Είναι κανονική FULL εκδοση και οχι upgrade version 2) Απο τη στιγμή που γίνει εγγατάσταση των DSP Windows,(θεωρητικά πάντα) ΔΕΝ μπορείς να το εγγαταστήσεις σε άλλον υπολογιστή ΠΟΤΕ. Π.Χ αν πάρεις νέο PC, και πάς να εγγαταστήσεις τα DSP Windows σε αυτόν (ας πούμε οτι τα εχεις απεγγαταστήσει απο τον προηγούμενο PC) θά έχεις προβλημα με το activation** Με τα retail Windows μπορέις να τα εγγαταστήσεις σε οσα PC θέλεις (και δέν εννοώ ταυτόχρονα) χωρίς πρόβλημα με το Activation 3) ΔΕΝ εχεις υποστίριξη απο την Microsoft για τα DSP Windows. Απευθήνεσαι σε αυτόν που σου τα πούλησε για υποστίριξη **Λέω θεωρητικά πάντα, επειδή στην προκειμένη περίπτωση παίρνεις τηλ την MS, τούς λές οτι εχεις πρόβλημα με activation, οταν σε ρωτάνε αν άλλαξες κάτι στο PC, λές oχι, και μετά γίνεται activation. 4) Οχι ΔΕΝ μορείς να κάνεις upgrade από 32 σε 64 bit. Αν εχεις 32 bit πρέπει να κάνεις format πρίν βάλεις τα 64bit Δε με βοήθησες καθόλου...ούτε καν απάντησες στα περισσότερα που ρωτάω... ευχαριστώ
nick_gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 λάθος. το κλειδί είναι ανά έκδοση (hp, pro, ult) και όχι ανά αρχιτεκτονική. Μάλιστα thanks για την επισήμανση.
xristoss1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γεια σας,εχω βαλει το xp mode στα windows seven και μολις το τρεχω μου λεει --δεν ειναι δυνατη η εκκινηση του virtual pc γιατι τρεχει αλλο προγραμμα λειτουργειας αναπαράστασης,κλειστε το αλλο προγραμμα και ξαναδοκιμαστε-- ενω δεν τρεχω αλλο εικονικο προγραμμα,τι μπορει να φταίει?
Street-Fighter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ακουω και διαβάζω εδω μεσα ενα σωρό παραπονα, βεβαια δεν συγκρινονται με τα παράπονα εναντίον των vista, προσωπικά θα τα βάλω μόνο μετά το sp1 που σίγουρα θα βγάλουν. Λογικό δεν ειναι? Κανε και μια βόλτα απο αυτούς που έβαλαν το snow leopard να δεις και εκεί. Αν κάποιος δεν ξερει τι πρέπει να του περάσει και του περνάει αλλα ντα άλλου και blue screens θα τρώει. Φιλικά δοκίμασε τα τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.