vanbikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 κατι βρηκα αλλα εκει που δεν το περιμενα!!!στο ελληνικο site της samsung!πως γινετε αυτο δεν ξερω αλλα μου φαινετε τρελο τελειως!!!θα το δοκιμασω και θα σας πω γιατι μπορει να εχει και αλλος το ιδιο προβλημα!!!
random Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 κάτι έχει πάθει το σύστημα και δεν αλλάζει θέματα. κοίτα στα services. πρέπει να είναι ενεργά τα: Desktop Window Manager (dwm.exe) Themes service Aν το DWM ήδη τρέχει, και δεν έχεις aero. Σταμάτα το και ξεκίνα το (δεξι κλικ, restart). επίσης κοιτάς εδώ My Vista Aero Glass Turned Itself Off, How Do I Enable it Again?
thanos75x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 παιδια υστερα απο αρκετο παιδεμα το ΣΚ εριξα παλι το ghost των xp... Πολλα προβληματα στα καλα καθουμενα με τα 7 ξενερωσα... η μπαρα κατω δεν βολευει καθολου προτιμω την quick lunch... Με το msn επισης το εχει παντα αριστερα να σου πιανει ενα εικονιδιο δεν το εχει δεξια και αν το κλεισεις απο τα αριστερα στο κλεινει εντελως και οχι να παιζει στο background οπως επρεπε κανονικα... Το flashget κολλουσε στα ξαφνικα χωρις λογο και αιτια... και εκλεινε... επισης ο ΙΕ 8 ελεγε συχνα πρεπει να κλεισει ενα προβλημα προεκυψε πατουσα το κουμπι να βρει λυση στο προβλημα και παλι τα ιδια... Αν εχεις ΙΕ ανοιχτο ωραια ? και δεν θελεις να ανοιξεις καινουριο tab παρα ενα καινουριο εντελως παραθυρο πρεπει να πας εναρξη κτλ...h quick lunch δεν συγκρινεται με καμια! Κανεις ενα σωρο windows updates και συνεχιζει να δειχνει θαυμαστικα στο system σε διαφορες συσκευες... πολλα κολληματα στα καλα καθουμενα αλλα ευτυχως δεν εκανε restart... το πρωι που ξυπνησα ειχε μαυρισει η οθονη εδειχνε οτι το laptop δουλευει φαινοταν μονο ο κερσορας και δεν εκανε τιποτα...και στις ρυθμισεις του ειχα πει να μην κλεινει να μενει παντα αναμενο... μολις πατησα alt ctrl del εδειξε κανονικα αλλα απο πισω ειχε κολλησει το συμπαν...ηταν και το αποτελειωτικο ριχνω το hiren's boot cd και μεχρι να ετοιμαστω να φυγω για δουλεια εκανα restore το ghost ΧP και τωρα απο το γραφειο δουλευω και το RDC μια χαρα...
dazeman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 εγω εχω προβλημα με την αναλυση της οθονης!δεν μου παει πανω απο 1360x768!εβαλα και τους καινουριους drivers της ATI αλλα παλι μου βγαζει στην οθονη οτι δεν υποστηριζεται η αναλυση οταν παω να βαλω 1920x1080 και η οθονη μου ειναι FULL HD!τι να κανω ρε παιδια???????????????? Το ίδιο πρόβλημα είχα με μια καρτα γραφικών στο desktop pc (nvidia) όπου όταν το monitor ήταν συνδεδεμένο στην έξοδο DVI δεν ανέβαζε ανάλυση πάνω απο 1200χ1024 ενώ όταν το συνέδεα στην αναλογική (D-sub) δεν είχε κανένα πρόβλημα. Οι drivers της nvidia ήταν αυτοί που εγκατέστησαν απο το internet τα windows 7 με την διαδικασία του update κατα την εγκατάσταση. Το πρόβλημα λύθηκε αφού με παίδεψε αρκετά και δοκίμασα διάφορους drivers μόνο με τους εναλλακτικούς drivers της omega (http://www.omegadrivers.net/) που ήταν για vista! (εγκατάσταση βέβαια με δικαιώματα διαχειριστή, και επιλογή συμβατότητας για vista) Δούλεψαν κανονικά και επιτέλους το monitor λειτουργεί στην κανονική του ανάλυση. Σημειωτέον ότι οι προβληματικοί (για την περίπτωσή μου) drivers είναι αυτοί που δίνει το site της nvidia για την καρτα μου για τα windows 7, που όπως αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά κατάλληλοι είναι ...
vanbikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 βασικα εκανα update και στην οθονη μεσω της usb της και πηγα μεσω desktop windows manager που προτεινε ο Random και ολα πηγαν μια χαρα!!!ευχαριστω πολυ Random!!!windows 7 και τα μυαλα στα καγκελα!!! : PPPPPPPP
Sadamiraq Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πραγματι αυτο με το μσν ειναι γελοιο,το εχω και γω,δεν γινετε να το παμε διπλα οπω παλια σαν μικρο οικονιδιο μονο?Επισης εχω δυο θεματα εχω τα Ultimate N δλδ χωρις windows media player,και δεν καταφερα να τα περασω,δεν με αφηνει,υπαρχει καποιος τροπος?Επισης το συστημα αξιολογισης του pc δεν λειτουργει
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν υπαρχει αλλος ενεργος εκτος απο απο τον Γιάννης administrator.Υπαρχει και ενας Guest αλλα ειναι απενεργοποιημενος και δεν διαγραφεται. Αυτο που λες και ηθελε διαγραφη ενας λογαριασμος το εκαναν καποιες φορες τα vista μετα απο καποια εγκατασταση. Στους λογαριασμους χρηστων ηταν κλικαρισμενο να πληκτρολογουμε οινομα και κωδικο και παρολο που δεν ειχα βαλει ζηταγε να επιβεβαιωσω.Το ξεκλικρα και ειναι ΟΚ. Stra/run/ netplwiz Βοηθεια απο adslgr. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:53 ---------- Αλλαγη εικονιδιου πως κανουμε παιδια ???? Στα πιο πολλα ειναι απενεργοποιημενη..... Ευχαριστω.
iakinthos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πραγματι αυτο με το μσν ειναι γελοιο,το εχω και γω,δεν γινετε να το παμε διπλα οπω παλια σαν μικρο οικονιδιο μονο?Επισης εχω δυο θεματα εχω τα Ultimate N δλδ χωρις windows media player,και δεν καταφερα να τα περασω,δεν με αφηνει,υπαρχει καποιος τροπος?Επισης το συστημα αξιολογισης του pc δεν λειτουργει Για να έχουμε τη παλιά συμπεριφορά του msn, δεξί κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας/Ιδιότητες/Συμβατότητα/Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας/Vista SP2;)
nick_gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Άν ενεργοποιήσω κατα την εγκατάσταση την 32bit, μπορώ κάποια στιγμή στο μέλλον όταν αλλάξω Η/Υ να ενεργοποιήσω με το ίδιο serial την 64bit; Προφανώς όχι έ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Άν ενεργοποιήσω κατα την εγκατάσταση την 32bit, μπορώ κάποια στιγμή στο μέλλον όταν αλλάξω Η/Υ να ενεργοποιήσω με το ίδιο serial την 64bit;Προφανώς όχι έ; Με επιφυλαξη αλλα καπου εχω διαβασει οτι για τις ιδιες εκδοσεις και σε 32bit και σε 64bit το serial ειναι ιδιο.Οποτε μπορεις μετα απο format φυσικα.
gf030 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μου εχει κολησει μια σημαντικη ενημερωση εδω και κατι μερες και δεν μπορει να εγκατασταθει... με ειδοποιει συνεχως οτι χρειαζεται εγκατασταση, την κανω, κανει επενεκκινηση και στο τελος λεει οτι απετυχε η εγκατασταση, αυτο συνεβη πολλες φορες. Εχει - ειχε κανεις το ιδιο προβλημα;
IOSTEFO Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν μας είπες και πια είναι αυτή η ενημέρωση.
stefa_1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αποφασισα τελικα να βαλω και γω τα 7. (32bit - ultimate) Σκεφτηκα να κανω καθαρη εγκατασταση και να τα βαλω ολα εκ νεου παρα να κανω upgrade.Φοβαμαι οτι με το upgrade θα εχω περιεργα προβληματα.Τεσπα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου Αλλα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν το Call Of duty 4 θα τρεχει χωρις προβληματα,και εννοω το online play.Γιατι καποιοι ανεφεραν προβληματα με το Pb.Bεβαια ηταν προηγουμενες Build. Επίσης θα ηθελα να μαθω και για συμβατοτητες στα: FFDShow NFS Shift και Call Of Duty 5
nick_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Με επιφυλαξη αλλα καπου εχω διαβασει οτι για τις ιδιες εκδοσεις και σε 32bit και σε 64bit το serial ειναι ιδιο.Οποτε μπορεις μετα απο format φυσικα. Ναι αλλά αν ενεργοποιηθεί το serial για την 32bit λογικά οι επόμενες ενεργοποιήσεις θα γίνονται δεκτές εφόσον κάτω εγκατάσταση στα 32bit. Αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να κάνει εγκατάσταση με το ίδιο serial σε 2 διαφορετικά μηχανήματα. Ένα με την 32bit και ένα με την 64bit.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλά αν ενεργοποιηθεί το serial για την 32bit λογικά οι επόμενες ενεργοποιήσεις θα γίνονται δεκτές εφόσον κάτω εγκατάσταση στα 32bit.Αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να κάνει εγκατάσταση με το ίδιο serial σε 2 διαφορετικά μηχανήματα. Ένα με την 32bit και ένα με την 64bit. Και παλι με επιφυλαξη αλλα νομιζω οτι το serial ειναι "δεμενο" με την μητρικη του υπολογιστη και οχι την 32αρα ή 64αρα εκδοση.Για αυτο δεν μπορεις να βαλεις με το ιδιο serial σε δυο μηχανηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.