Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 κανονικοτατα !!! γραφω και ακουω μουσικη αυτη τη στιγμη !! κριμα ομως γιατι μαρεσε που θα ηταν πιο ελαφρια απτα βιστα το θεμαι ειναι οτι στα βιστα ουτε καν drivers den βαζω. τα βρισκει ολα μονο του !! Σιγουρα θα υπαρχει λυση αλλα που να βρεθει , γιατι υπαρχει, ο expert εδω...
burnin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 διαβασα ολο το θρεντ. καποια προβληματαπου ειχα τα ελυσα καποια υπαρχουν ακομα ας ξεκινησω να τα πω εω να τα εχουμε ολοι μαζεμενα το πρωτο θεμα μου ειναι με το μαυρο μπακγκραουντ. αυτο οφειλεται σε ενα Update των windows που σου κανει το μπακγκραουντ στα παραθυρα μαυρο. δοκιμασα με το loader τον τελευταιο, αλλα τιποτα. του εκανα uninstall, install, ειχα προηγουμενως βγαλει το συγκεκριμενο απντειτ αλλα τζιφος. αποτελεσμα μετα απο 2-3 ρισταρτ να μου δειχνει η οθονη χαλια. σα να μην ειχα καρτα γραφικων. κατι εκανε το μαμημενο το προγραμμα και δεν εβλεπα καλα. χαλια χρωματα θολουρα κτλ κτλ. εβαλα παλι drivers καρτας γραφικων αλλα τζιφος. οποτε μετα απο 2 μερες που δουλευα τα 7, εκανα παλι φορματ. να σου ομως παλι το μαυρο μπακγκραουντ. αυτη τη φορα χωρις καν να κανω το απντειτ εβαλα τον loader κτλ κτλ, και πλεον μονο στα aero themes εχω το προβλημα,στα αλλα θιμς εχω κανονικα λευκο μπακγκραουντ. πως μπορω να το διορθωσω και να εχω το λευκο μπακγκραουντ σε ολα τα θιμς? τι εχει συμβει? εχει κανεις καμια ιδεα? ειμαι πουθενα με καποιο τροπο ακομα φλαγκαρισμενος απο την μαικροσοφτ? δευτερο προβλημα εχω 2 σκληρους. ο ενας ειναι κομπλε τον αναγνωριζει σαν primary. ο αλλος εχει 2 partition. στο ενα εχω βαλει το λειτουργικο στο αλλο παρτισιον ομως μετα τα windows 7,παιζει προβλημα. το βλεπει σαν logicalπαρτιτιον με αποτελεσμα να μη με αφηνει να κανω εχπανδ κτλ (θελω να αλλαξω τις χωρητικοτητες). πως γινεται απο logical να το κανω primary?οσο και να εψαξα δε βρηκα λυση. μονο με φορματ διορθωνεται αυτο? ελπιζω οχι eternity windows 7 ειναι η εκδοση που εβαλα, η τελευταια η ουλτιμειτ για 64. τριτο προβλημα καποιες φορες (μου ετυχε 2 φορες) παω να κανω ινσταλ. ελα ομως που μου πεταει σε καποια στιγμη μηνυμα οτι δε μπορει να αποθηκευσει το exe κτλ κτλ? υπαρχει κατι που προφανως μπλοκαρει το συγκεκριμενο εχε απο εγκατασταση. πως μπορω να ρυθμισω να μην ασχολουνται τα γουιντοους με το τι εγκαθιστω κτλ κτλ? να μη τσεκαρουν τιποτα? ευχαριστω επισης εχει κανας εμπειρος πουθενα φτιαξει καμια λιστα με μαστ ρυθμισεις που κανουμε με το που φορμαρουμε απο την αρχη? λιστα με 64μπιτα προγραμματα? δε βρηκα πουθενα στο ιντερνετ...περιεργο... οποιος μπορει να με βοηθησει στα 2 μου προβληματα θα ημουν ευγνωμον. ευχαριστω
burnin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 επειδη περναω απο την αρχη τα προγραμματα, και πριν ειχα xp, μη καθομαι να ψαχνω ενα ενα τα προγραμματ που εχουν βγει σε 64μπιτη εκδοση απλα για να γλιτωσω χρονο φιλε
ppetr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν υπήρχε λίστα, θα ήταν τεράστια Αν παρακολουθείς τις αναβαθμίσεις τους θα τα ξέρεις ήδη. Take your time
burnin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω. ενα τελευταιο. στα χρ οταν εβαζα τον κερσορα πανω απο ενα φακελο, μου εγραφε ποση χωρητικοτητα ειχε. στα 7 αυτο δεν γινεται. μπορω με καποια ρυθμιση να το φτιαξω? θενξ
Hamurabi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια πως μπορω να μικρυνω τα εικονιδια του desktop?
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Click στο desktop, κρατάς το ctrl πατημένο και κάνεις τη ροδέλα του mouse προς τα πίσω. Προς τα μπρος μεγαλώνουν.
ppetr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 @burnin Σε ένα φακελο που το βλέπω με λεπτομέρειες γινεται @Hamurabi Δεξί κλικ->Προβολή->Μικρά εικονίδια
Hamurabi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον εχω ενα σωρο movies στο πισι μου... θελω να φτιαξω μια ωραια ταινιοθηκη. Το windows media center των windows 7, μου τα δειχνει ολα σαν ενα τεραστιο μπαχαλο. Υπαρχει λυση να φαινονται ομορφα και ωραια ή να ψαξω αλλο software?
Hamurabi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παιδια οταν παιζω ενα αρχειο στο windows media player το οποια ειναι ονομασμενο στα ελληνικα μου το δειχνει κινεζικα. Πως θα το κανω να φαινονται τα ελληνικα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παιδια οταν παιζω ενα αρχειο στο windows media player το οποια ειναι ονομασμενο στα ελληνικα μου το δειχνει κινεζικα. Πως θα το κανω να φαινονται τα ελληνικα; Κατεβασε και εγκατεσησε το k lite code pack
burnin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 @burninΣε ένα φακελο που το βλέπω με λεπτομέρειες γινεται εγω παλι ακριβως ετσι, δε μου δειχνει τιποτα
Hamurabi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 το k-lite codec pack το εχω ηδη κατεβασμενο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για δοκιμασε το ιδιοο αρχειο με media player classic. Τον εχω ως πιο συμβατο απο ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.